2012 Ekim Anneleri

bence sepet beşik en kullanışlısı ben 2 yaşına kadar yatırdım öle ayrı oda felanda yok korkuyo bebeler ayrı yatmaz :)

canım erken ayırdığın zaman farkına varmıyorlar ki korksunlarr..
ama 1-2 yaşlarında ayırırsan daha çok korkarlar ayrı yatmaya..

Bebeğiniz en az 6 ay sizin odanızda yatacağı için çok büyük bir yatak odanız yoksa ve bütçe sınırlıysa ilk etapta koca park yatak yerine yatağınızın yanına sığabilecek bir beşiği veya küçücük park yatakları tercih edin. Bizimki 2,5 yaşında, kendi odası olmasına rağmen bizimle yatmakta ısrarlı! Valla 6 aydan sonra kendi odasına geçer demekle olmuyor, bebeğinizle ilgili planladığınız hemen her şey onun itaat mekanizmasına takılıyor haberiniz olsun. Neyse ilk bebeğine kavuşmayı bekleyenleriniz zaten yaşayıp görecek hayırlısıyla:) Tavsiyem park yatak almak yerine madem ilk heves, büyüyebilen beşikli karyolalı oda takımları var araştırın, ilkokulda bile kullanabiliyor. Bebeğin boyu büyünce karyolanın bir bölümünü çıkarıp komodin yapıyormuşsun. Ama özellikle ilk 6 ay için yanınıza küçücük birşey alın koyun. Bir de fisher-price markasının sallanabilir anakucaklarından bir tane edinin oyuncak falan da takılıyor, kimisi müzikli oluyor, eğlensin yavrular:)

aynen benim yeğenim de öyle.tam olarak kaç kaldı y. odasında hatırlamıyorum ama çok kısa bir süreydi.kendi odasına koyuyorduk hep yatağa bırakıyorduk kendiliğinden mışıl mışıl uyuyordu

cnm sanırım çocuklada alakalı
oda yapıldı dediğim kişiye doğduğunda hemde öyle güzel oda yaptılarki..
ama yok hala yatmıyor.inşallah uyumlu çocuklarımız olur...
bide çalışan anneler içni gece hemen emzirilir yanında olunca

canım erken ayırdığın zaman farkına varmıyorlar ki korksunlarr..
ama 1-2 yaşlarında ayırırsan daha çok korkarlar ayrı yatmaya..

ewt haklısın cnmda kıyamıyom işte şimdide tamamen ayrıyım kuzumdan (( haktan hayırlısı iyi olsunda

bende yatağına odasına alıştırmak istiyorum 1 yaşına kadar ama bana biraz zor görünüyo ben çalışıyorum cok özlerim kuzumu... kendisi içinde en iyisi yatağına alışması telsizle her ihtiyacı olduğunda yanında olursam birazda sabır güven ve kararlılıkla belki başarırım:))))

bambu beşik ve bebek odası düşünüyorum bende çok tatlı şeyler varya inş. güzel günlerde kullanırız....

aynen benim yeğenim de öyle.tam olarak kaç kaldı y. odasında hatırlamıyorum ama çok kısa bir süreydi.kendi odasına koyuyorduk hep yatağa bırakıyorduk kendiliğinden mışıl mışıl uyuyordu

aynı benim yiğenimmm...
ben yetiştirilmekle alakası olduğuna eminim..
bebeği nasıl yetiştirirsen öyle devam eder..
daha bizim bebşimiz 5. ayını doldurdu hemen odasına geçirdik..
sallamaya da alıştırmadılar..yatağına bırakıyorlar 1 dk içinde kendiliğinden uyuyor..
ve uyandığında sen yanına gidene kadar sesi bile çıkmıyor..
yanına gittiğinde başlıyor kahkahalar atmaya..
ama en başından bunun eğitimini veriyorlar..
abimin eşide hamileyken özel eğitimler aldı..
şimdi onun rahatlığını yaşıyor..
çocuğuda o kadar düzenli ki şimdiden eminim ki 5 çocuk büyütmüş kadar deneyimli..
ondan çok şey öğreneceğime deneyim edeceğime eminimm

bizde yataga alıştırmıcaz..hatt eşim söz bile aldı bende asla aramıza kimse girmicek seninle diyor

bende çok yatırmam herhalde bakıcaz duruma göre.

inş canım uyumlu uslu olur çocuklarımız
çok zorlanmadan alıştırırız inş bebeişlerimizi..

Kızlar çok güzel bi konu gerçekden inş yarabbim hayırlısı evlatlarımızı alırız kucaklarımıza neler alırız neler bi gelsinler de

Kızlar bence kesinlikle eğitimle yada başka bişile alakası olduğunu düşünmüorum(benim fikrim)
tamamen çocuğun uyumu ve uysallığıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben.
Mesela gaz sorunu yada başka sağlık sorunu varsa zırt pırt kalkamazsanız çalışıyosanız ilk aylarda nasıl olacak?bide bu yönden düşünelim bence.
umarım sorunsuz olur bebişlerimiz

Son düzenleme:
bnm de allaha sukur ii sayilir ama istahim yok bnm yaa 2 kilo verdim ben fazla beslenemiorum sizler nasilsinizz

bende aynı durumdayım..kalp atışını duymaya gittiğimde 2 kilo vermiştim..
evde tartıldığım kadarıyla 2 kilo daha vermişimm..
eşimde bana gülüyor her seferinde ben ilk defa hamileyken kilo veren seni görüyorum diyor..
benim hedef ilk 3 ay kilo almamaktı işime gelmiyor da değil

kesinlikle katılıyorum,herşey anne babada bitiyor..doğduğu andan itibaren herşeyi öğrenmeye başlıyor bebekler,dinliyorlar,sünger gibi emiyorlar ne varsa.vakti geldiğinde de uygulamaya başlıyorlar.ben hep şöyle dedim yeğenim doğduğumdan beri allah düşmanıma bile böyle bi çocuk nasip etsin inşalah benim bebişim de kuzenine benzer üzmez anneciğini babacığını :)

canım zaten gaz sorunu falan olursa da 6. aya kadar geçer heraldee..
çalışan annelerin izinleri oluyor bir süre..

zaten her anne bebişine göre ayarlar artık ayını..
inş sorunsuz bir şekilde alıştırırız odalarına..

ay cnm bnm ayni bnm esimde ole soluor demekki kilo verende varmisama nasil besleniosun vitamin acisindan ben bazen vicdan azabi cekiorum sanki bole kilo verdigim ve istahsiz oldugum icin bebegimi besleyemiorum gibi gelioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…