2012 Ekim Anneleri

aynen canım bende anlamadım ayrı ayrı şeyler söylüolar Brck in dediği gibi kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıolar:)ama işte içimiz rahat etsin diye ilk haftalarda bi kaç dr görüşü almakta fayda var:)
ilacı kullanıcam canım haklısın. yararı var zararı yok:) cuma bi daha gidicem ikinci dra. bakalım ne diycek. ondan sonra duruma göre karar vericem ikisinden birine işte. zor işmiş yahu:26:
ilacı yazarım sana canım. sende çarşamba gitte canım bakalım dr ne diycek hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

nurancım gecmiş olsun.allahın takdir ilahisi.hayrolsun yine olur bebişiniz üzülme

Ben doktoruma sormuştum mide bulantım olursa ne kullanayım die.
hap yok kullanmıyoruz dedi:)
kraker yiyin bulandıkça sabahları dedi sadece

Ne güzel bebişin yeni eve gelecek.allah güle güle oturmayı nasip etsin..çok uzağa gitmiyorsun nasılsa alışırsın canım,şehir değiştirmek zorunda olanları düşün teselli olursun :) bizim de evlendiğimizden beri ilk taşınmamız olacak bu.insan alışıyor tabi evine..biz yine idare ediyorduk da, evimiz çocuk için hiç müsait değil. size de şimdiden kolay gelsin şeker..

sağol cnm sizinde kolay olur inşallah.
kızlar şimdiden erken konuşmak ama çocuk odası yapacakmısınız?
ben 1-2 sene yapmayacağım.sonra güzel bi genç odası düşünüyorum siz?

Ben doktoruma sormuştum mide bulantım olursa ne kullanayım die.
hap yok kullanmıyoruz dedi:)
kraker yiyin bulandıkça sabahları dedi sadece

gunaydın kızlar bende de var bulantı 8.haftada doruga ulasıyormus :18:aslında bulantıdan cok ıgrenme tıksınme var yemeklerden kokulardan o gecse cok ıyı olacak

amin canım inş rabbim rahat sağlıklı bi gebelik ve sonunda da sağlıklı evlatlar nasip eder inş

benım bı bebısım daha var evımde kucuk lojmandayız o yuzden oda yapmıycam kucuk sepet besıklerden alıcam yanıma sonra ogluma yatak alırım dıger besıgıde dogacak olan kullanır ıns

işte yeni eve geçersek ilk işim oda yapmak olacak, 4 gözle onu bekliyorum
direkt odasına alışsın istiyorum bebeklikten itibaren..sonra ayırması çok zor cidden

gecmısı okuyamadım bebegını mı kaybettı yoksa oyleyse cok üzüldüm allahım sabır versın ona

gunaydın kızlar bende de var bulantı 8.haftada doruga ulasıyormus :18:aslında bulantıdan cok ıgrenme tıksınme var yemeklerden kokulardan o gecse cok ıyı olacak

hoşgeldin cnm
ya benim mide bulantım bulantı desen değil belki yani öğürmedim sürekli.
anlatamadığım tuhaf bi his benimkisi.boğazıma bişi oturmuş sanki göğüsüme iştahım yok yemek istesem kusucam gibi..
kokuya herangi bi tepkim yok.garip bişi benim yaşadığım:)ama iştahsızlığım var tarif edebildiğim o sadece.

cok gecmıs olsun canım Allah bıdaha yasatmasın sabır versın sana

aynen benımd eo skeılde canım yanı öğürme pek yok olsada sabahları genelde ama içi almamak tiksinmek ve sankı içim bulanıyo gıbı bı acayıp ama kötü bısey yaa

bi kaç sefer bana da oldu o.sanki yersem midem bulancak gibi oluyordu,yemek yemekten soğutuyor insanı.her ana hazır sanki bulanamaya.şimdi yok çok şükür :79:

evet kafa karıştırıyorlar ama benim doktorumla aramda 1 satten fazla mesafe var kontrole ona gidecem bebişi de bazen görmeyede yakınımdaki doktora gidicem ben ilçede yaşıyorum walla 15 günü zor doldurdum nasıl beklerim bir aysende duruma göre karar versin canım, cuma günü git bi bakalım ne diyecek doktor....allah iyi doktora rast getirsin bizi inş. çünkü buna çok ihtiyacımız var....

Bebek odasına bende özeniyordum ama ne kadar kullanabilicekki diye düşünüyorum açıkçası.
1 yaşını geçince güzel bir oda yaparım ben özel ölçülü falan die dşünüyorum.
bazen avangard takımlarda hoşuam gitmiyo diil:=)

benim yeğenim 6 yaşında hala kullanıyor,şimdi değiştirmeye karar verdiler artık,kendi zevkine göre alacak beyfendi :) onun yatağının ayarlıydı.büyüyünce alt açma yerini çıkarttılar ve uzattılar yatağı.ben de öyle birşey düşünüyorum uzun yıllar kullanalım diye.hem de sade bir renk düşünüyorum beyaz veya krem,öyle pembe-mavi den nefret ediyorum, kısmetse zaten kıyafetleri de tek renk olmayacak bebeğimin..işte kendi zevki oluşana kadar kullanır,sonra birlikte alırız odasını diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş cnm.
bende öle bebekli falan hiç istemiyorum böle bizim yatak odalarımız gibi sade bişi olsun tek renk düz krem yada beyaz:)ve beşik istemiyorum normal genç yatağı istiyorum yaparsam.kenarına korumalık koyarım.cibinlikte çok yakışır hehe:)prenses yatağı gibi eğer kız olursa:)

benimde hiç yok mide bulantım. olsada hamile olduğumun farkına varsam artık diye bekliyorum :) doktorunuz ilaç filan vermedi mi bulantılardan bişey yiyememekte kötü çünkü.

bence başlamadığı için çok şanslısınız..gerçekten hiç kolay değil oturup ağlayacak durumlara geliyorum resmen..dr bir ilaç verdi ama içinde gebelikte araştırma yapılmadığını söylüyor..dr bunu göze alarak vermeliymiş..dr göze almış ama ben alamıyorum maleseff...

aynı durumdayım cnm yaa aç kaldım artık ne yemeye çalışsam ödüm kopuyor..sanki midemde koca bir taş var gibi aynı..benim 6. haftanın başında başladı canımm..bu 3. haftam hala devam ediyor

bende araniza katiliyorum arkadaslar. 7 haftalik hamileyim...

tebrik ederim hoşgeldin aramızaa

gözünüz aydınnn..ben yemek yaparken başında duramıyorum eşim varsa evde eşim karıştırıp atıyor gerekli malzemeleri eğer yoksa da ben yapana kadar kaç kere cama çıkıyorum yoksa o yemeği yemek işkence oluyor bana..bu arada rubella toksoplazma testlerini diyorsanız kadın doğum hastaneleri yapıyor ücretsiz..

bende temizlik yaptığım zaman bel ağrım oluyordu eşim bana yaptırmıyor sağolsun..kabacada olsa evin temizliğini yapıyor..bende o ara toz gibi ufak işleri yapıyorum..o bile bel ağrısı yapıyor..

okumak bile çok heyecanlııı tşkler canımm...

günaydın canım..bu yatma sorunu bende de var..ben yüz üstü haricinde yatamıyorum..kendimi sola alıştırmaya çalışıyorum ama yok olmuyor b,r türlü..sanki karnımda böyle büyük bir doluluk varmış gibi oluyor..artık yüzüstünde de rahatsız oluyorum..nasıl alışıcaz bilmiyorumm..

bende bebek odalarına çok özeniyorum..şuan lojmandayım tayin çıkacak ama gittiğim yerde de lojman düşünüyoruz..salon-yatak odası ve çocuk odası düşünüyorum..benim ve eşimin kıyafetlerine dolaplarımız yetmiyor çocuk için hiç yer olmadığı için dolap ve şifonyer almayı düşünüyorum..beşik ve yanıma da sepet beşik almayı düşünüyorum..eşimde bende beşik konusunda kararsızız ama nasıl birşey olacağı şimdiden kafamı karıştırıyor...

canım beşik konusunda bana yakın gelende senin yazdığın gibi...bana da korumalık fikri cazip geliyor..erkekte olsa cibinliksiz olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…