2012 Ekim Anneleri

oooowww bu ne hızz hafta sonu hiç girmedim maşallah size kızlarr.. Ya iş için antalyaya gidiliyo ben hiç uçağa binmedim çok da gitmek istiyorum ama en ufak bile risk olsa gitmem dedim gitmim dimi kızlar??

canim sen bilirsin ama ben binmeni tavsiye etmem ilk 3 ay riskli ve sehirler arasi ucaklarda hava basinci dusuk oluyor.ben yurt disindayim uluslar arasi ucaklar rahat.beb bir kez turkiyede bindim sehirler arasi indikten sonra mahvoldum ucak hava bosluguna dusunce beni cok kotu yapmisti

Allahım sen nelere kadirsin 3 cmlik bir CAN da bütün organlar nerdeyse oluşuyo kalbi güm güm atıyor Allahım sen çok büyüksün gerçekten mucizevi bir şey çok duygulandım yine

bu arada geçen gün göbeğim çok az çıkmış demiştim .şimdiden göbekmi olur diyen arkadaşlar oldu ama birazdan resim koycam kesinlikle fotomontaj yokk

kızlar yemeğe indim bi ezo gelin yedim ağzımada bi lokma attım okadar.başka bişi yiyemeden çıktım yukarı iştahım sıfır nolcak böle

kızlar ilişki için acele etmeyin şu riskli dönemi (3ay) atlatalım en azından
bebişleri riske atmıyalım bir zevk uğruna
bu arada resim yüklenmedi :26::26:

Son düzenleme:

canim bildigim kadariyla dusuk riski falan yoksa cinselligin hicbir zarari yok diye biliyorum.hatta benim bir cok arkadasim ilk tremesterde cinsel isteklerinin cok arttigini soyluyorlar.bizde hamile oldugumu ogrendigimizden beri 1 kez birlikte olduk oda benim zorumla:)esim korkuyor bebisimiz icin:)

kızlar yemeğe indim bi ezo gelin yedim ağzımada bi lokma attım okadar.başka bişi yiyemeden çıktım yukarı iştahım sıfır nolcak böle

meyve falan yiyebiliyorsan meyvelerle geciştir canım benimd etam tersi iştahım bir açıkki sormayın

benim de göbeğim çoook şiş... ama şişkinlik benimki pantalonlarımın çoğu olmuyor artıık ama kilom aynıı

meyve falan yiyebiliyorsan meyvelerle geciştir canım benimd etam tersi iştahım bir açıkki sormayın

yanıma meyve almayı unuttum
sabah yarım ekmeğe yakın yedim domates kaşar zeytin zorlada olsa yemiştim.şimdide bişi istemiyo off off

sabah yarım ekmeğe yakın yedim domates kaşar zeytin zorlada olsa yemiştim.şimdide bişi istemiyo off off

bende bıtek ezogelın corbayla salata aldım corbayı yedım bıraz ekmekle ıcımı bastırısn dıye salatanın hepsını yıyemedım ama meyve rahatlatıyor benı de sımdı bı portakal yedım aksama allah kerım

canım mevsiminde olmayan besinleri ye.e domates,salatalık gibi.ben 2 aydır hiç yemiyorum..

cnm biraz minik olanlardan aldım pazardan dometesi onlar pahalı.ve diğerlerinden daha güzeller.kahvaltıda onlar yenio bi kızlar ama
kaşar aldım dünde onuda yemek iyiymiş öle duydum.
salatalıkta çok cnm çekiyo hergün yiyorum bi onu aşeriyorum sanırım:)
burçak aldırdım şimdi onla geçiştiriorum

benim de göbeğim çoook şiş... ama şişkinlik benimki pantalonlarımın çoğu olmuyor artıık ama kilom aynıı
evet şiş ama aynı hamile göbeği gibi yusyuvarlak yane off hevesimi kırmayınşu resmi yüklemeyi becerebilseydim

yarından itibaren al meyavalarını:) ben mesela yeşil elmayı çok seviyorum mide bulantımıda alıyor seversen sende al yanına

dün aldım cnm bende pazardan.aslında ekşi elmayı daha bi seviyorumda midemi ekşitir die almadım:)

canım bu senın normald eolan göbeğin olmasın benımde var yanı yanlıs anlama ama bebsı gobegı farklı bence cıkınca anlarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…