oooowww bu ne hızz hafta sonu hiç girmedim maşallah size kızlarr.. Ya iş için antalyaya gidiliyo ben hiç uçağa binmedim çok da gitmek istiyorum ama en ufak bile risk olsa gitmem dedim gitmim dimi kızlar??
Unutmadan şunu da ekleyeyim;
ONUNCU HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ
On haftalık gebelikte bebeğin boyu yaklaşık 3 cm, ağırlığı 4 gram kadardır.
Bu haftaya kadar bebeğe embriyo denirken bu haftadan sonra artık fetus diye adlandırılır, 10. haftadan sonraki döneme fetal dönem denir.
10. haftada bebek artık rahim içerisinde amnion sıvısı içinde hareket etmeye başlar ancak anne henüz harketlerini hissedemez, ultrason ile hareketler görülebilir. El ve ayak eklemleri, diz, dirsek, parmaklar oldukça şekillenmiştir. Henüz bu kadar erken haftada bile bebek eline dokunan bir cismi tutma refleksini edinmiştir. Dış kulak ve üst dudak şekillenmiştir. Bu haftada gerçekleşen en ilgi çekici olaylardan birisi bebeğin kuyruk kısmının düzleşerek görünmez hale gelmesidir. Bebek nefes alıp verme hareketleri yapar, bunu hava ile değil amnion suyu yutarak yapar ve ilk defa idrar yapmaya başlar.
kizlar bu arada ozel ama size bisi danismak istiorum gerci doktoruma sormadim daha bunu erken die ama yarin randevum var o zmn sorucam.ama sizin doktorlar bu konuda ne dedi merak ediorum cinsel hayatimiz durdu bizim yani ben bisi olur die duraklatma devrine girdim ama devam etmesinde fayda var aslinda bunu da biliorum ama vicdanen esimi hic yaklastirmiorum bende yanasmiorum nasil olmali hamilelikte cinsellik?doktorlariniz bu konuda ne dedi?
kızlar yemeğe indim bi ezo gelin yedim ağzımada bi lokma attım okadar.başka bişi yiyemeden çıktım yukarı iştahım sıfır nolcak böle
Allahım sen nelere kadirsin 3 cmlik bir CAN da bütün organlar nerdeyse oluşuyo kalbi güm güm atıyor Allahım sen çok büyüksün gerçekten mucizevi bir şey çok duygulandım yine
bu arada geçen gün göbeğim çok az çıkmış demiştim .şimdiden göbekmi olur diyen arkadaşlar oldu ama birazdan resim koycam kesinlikle fotomontaj yokk
meyve falan yiyebiliyorsan meyvelerle geciştir canım benimd etam tersi iştahım bir açıkki sormayın
yanıma meyve almayı unuttum
sabah yarım ekmeğe yakın yedim domates kaşar zeytin zorlada olsa yemiştim.şimdide bişi istemiyo off off
sabah yarım ekmeğe yakın yedim domates kaşar zeytin zorlada olsa yemiştim.şimdide bişi istemiyo off off
canım mevsiminde olmayan besinleri ye.e domates,salatalık gibi.ben 2 aydır hiç yemiyorum..
evet şiş ama aynı hamile göbeği gibi yusyuvarlak yane off hevesimi kırmayınbenim de göbeğim çoook şiş... ama şişkinlik benimki pantalonlarımın çoğu olmuyor artııkama kilom aynıı
evet şiş ama aynı hamile göbeği gibi yusyuvarlak yane off hevesimi kırmayınşu resmi yüklemeyi becerebilseydim
yarından itibaren al meyavalarını:) ben mesela yeşil elmayı çok seviyorum mide bulantımıda alıyor seversen sende al yanına
hehehe başardım galibaaa
off yaa gaz demeyinn gaz değil bebek okedersiz maşallah cnm o nasıl bi gazdır öyle uçucan yakında
heeyyy maşallahhöncesi nasıldı anca öyle anlarız ne kadar çıktığını
dün aldım cnm bende pazardan.aslında ekşi elmayı daha bi seviyorumda midemi ekşitir die almadım:)
kedersiz canımm heyy maşallah arkadaşım göbişin ne olmuş öleehehehe başardım galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?