saol cnm ımm çok güzelmiş helal et:)ben 2 elma getirdim birni sana vereyim yakala
cnm çok teşekkür ederiz aminnnkızlar hepinizi tebrik ediyorumm inşallah 9 ay sorunsuz gebelik yaşarsınız hatta keyfini doya doya çıkarırsınız gebeliğinizinvee hayırlı -sağlıklı evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inşallah
off yaa offf gaz demeyin baaaa
rica ederim canımmsaol cnm ımm çok güzelmiş helal et:)
cnm çok teşekkür ederiz aminnn
tamam cnm bebek.seninki iri bi bebek topiğin en irisi hehe:)
cuma günü tam bir limonu yedim mandalina gibi
normalde limonu yerdim zaten.çorbanın yanına alır o dilimi ham yapardım.
sırf ferahlamak için bir tane yedim tam tamına
saol cnm ımm çok güzelmiş helal et:)
helal olsun bacım,günde bir elme yiyorum.işyerine getiryorum elma çok iyi..
kızlar doktorcuklarına sordunuz saç boyama mevzusunu
saol cnm ımm çok güzelmiş helal et:)
cnm çok teşekkür ederiz aminnn
tamam cnm bebek.seninki iri bi bebek topiğin en irisi hehe:)
ben tuzlayıp yiyiorumm
ay yok ben öyle yiemem ekşiye tuzlu katmak.tuz zararlı çok tüketmeyin..
of yaz gelsin az kaldı..yeşil yeşil eriklerimizi yiyelimm.çok severim
ay yok ben öyle yiemem ekşiye tuzlu katmak.tuz zararlı çok tüketmeyin..
of yaz gelsin az kaldı..yeşil yeşil eriklerimizi yiyelimm.çok severim
zararlı olduğunu biliyorum canımama canım çok tuzlu şeyler çekiyii ..bu arada dün canım gözleme çekmişti eşim sağolsun hemen gidip aldı bugün okuldan gelirken yine almış nasıl hüplettim görmelisinizz
offffffffff yaktın içimiii erikkkkkk erikkkkkkkkkkkkkkk yazzz gelsinnnn yaa burda bu şekilde yiyecek isimleri vermiyelim nede olsa hepimiz hamişizzzz
bende ilk günden beri erik aşeriyorum
yaaaaa burdaaaaaaaaaaaa hamilelerinn oldugunuu bilmiyomusunuzzzzzzzzzzzyazmayın daaaaaaaaaaaa
yok yokk gerçekten böyle değildi eskiden vardı ama bu şekilde değildi şimdi tam yuvarlak ve sert son bir kaç gündür böyle çıkmaya başladı
edammm + gozgu + mattika + seda32 + Kedersiz + Brck + Masumiyet + zeynepazra + yarenay + redshadow + hayatbanaguzell + super87
cuma günü tam bir limonu yedim mandalina gibi
normalde limonu yerdim zaten.çorbanın yanına alır o dilimi ham yapardım.
sırf ferahlamak için bir tane yedim tam tamına
selam kızlarr :) biz Perşembe günü bebişimizin kalp atışlarını gördük, herşeyimiz de yolunda görünüyor çok şükür. geçen hafta birkaç defa ciddi mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim. bunları sıklıkla yaşayanlarınız varsa Allah yardımcınız olsun diyorum, o ne kötü duygu öyle ya. yemek yerken de zorlanmaya başladım. kahvaltıık ya da tuzlu şeyler dışında pek birşey yiyemiyorum. tatlı göresim yok. tavuk göresim hiç yok. sigara kokusundan da inanılmaz tiksindim. daha yeni yeni hamileliğimin farkına varıyorum sanırım.
bananee bananee sizinde canınız çeksinki alıp yiyin afiyetleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?