canım bu senın normald eolan göbeğin olmasınbenımde var yanı yanlıs anlama ama bebsı gobegı farklı bence cıkınca anlarsın
yanıma meyve almayı unuttum
sabah yarım ekmeğe yakın yedim domates kaşar zeytin zorlada olsa yemiştim.şimdide bişi istemiyo off off
evet şiş ama aynı hamile göbeği gibi yusyuvarlak yane off hevesimi kırmayınşu resmi yüklemeyi becerebilseydim
yarından itibaren al meyavalarını:) ben mesela yeşil elmayı çok seviyorum mide bulantımıda alıyor seversen sende al yanına
yok yokk gerçekten böyle değildi eskiden vardı ama bu şekilde değildi şimdi tam yuvarlak ve sert son bir kaç gündür böyle çıkmaya başladı
kedersiz canımm heyy maşallah arkadaşım göbişin ne olmuş öleeiçisinde miniciğin var tabi olcak bu kaaaa galiba
gaz cnm gazzz benim 10 haftadayım daha pek bişi yok bile:)yarın bi bakmışsın inmiş o göbek:)off yaa gaz demeyinn gaz değil bebek o
merak etme cnm daha mide ekşimelerin başlıcakben yiyiorum hiç ekşimedi midem benim :26::26:
eee hamileyizz olacak okadarray maşallahh :) göbişe bakk :)
canımsınnn darısı en yakın zamanda senin başına birtanemmkızlar hepinizi tebrik ediyorumm inşallah 9 ay sorunsuz gebelik yaşarsınız hatta keyfini doya doya çıkarırsınız gebeliğinizinvee hayırlı -sağlıklı evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inşallah
Arkadaşlar kalçası batan var mı hiç yani garip bi soru oldu ama oyle sızı gırıyorki bazen sol ayağımı basamıyorum kalçamın sol tarafında romatizma gibi deyince kuluç gibi bi ağrı sağa sola devindirmiyor bazen. Kimse de yok mu bu sorun
canımm benimmm evet göbek var ama arkadaşlar ısrarla GAZZZ bende BEBEKKK diyorum
canım arkadaşım inşallah bugünleri en kısa zamanda sende yaşarsın az kaldı çok azz
gaz cnm gazzz benim 10 haftadayım daha pek bişi yok bile:)yarın bi bakmışsın inmiş o göbek:)
merak etme cnm daha mide ekşimelerin başlıcak
inşallah aminnnn canım benim aminnnnn tüm hasret çeken herkesin yüzü gülsün inşşşşeee hamileyizz olacak okadarr
canımsınnn darısı en yakın zamanda senin başına birtanemm
ayyy sorma dün neler çektim resmen adım atamıyordum burayada yazdım hatta ama benim bel fıtığım var ondan olmuş olabilir benimki
eee hamileyizz olacak okadarr
Canımsınnn darısı en yakın zamanda senin başına birtanemm
Ayyy sorma dün neler çektim resmen adım atamıyordum burayada yazdım hatta ama benim bel fıtığım var ondan olmuş olabilir benimki
yok yok bebiş o bebişamin canım benim aminn yazdıklarınızı az bişi okudumda hayal etmesi güzel olan bu hasreti Rabbim hepimize nasip etsin inşşşş
canım benim inşallah aminnn inşallah yakında müjdemle gelirimben hayal bile edemiyordum hiç yaşamıycakmış gibi hisediyordum ama bak Rabbime çok şükür bugünleri yaşattı sende göreceksin bugünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?