2012 Ekim Anneleri

canım bu senın normald eolan göbeğin olmasın benımde var yanı yanlıs anlama ama bebsı gobegı farklı bence cıkınca anlarsın

yok yokk gerçekten böyle değildi eskiden vardı ama bu şekilde değildi şimdi tam yuvarlak ve sert son bir kaç gündür böyle çıkmaya başladı

kızlar hepinizi tebrik ediyorumm inşallah 9 ay sorunsuz gebelik yaşarsınız hatta keyfini doya doya çıkarırsınız gebeliğinizin vee hayırlı -sağlıklı evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız inşallah

Arkadaşlar kalçası batan var mı hiç yani garip bi soru oldu ama oyle sızı gırıyorki bazen sol ayağımı basamıyorum kalçamın sol tarafında romatizma gibi deyince kuluç gibi bi ağrı sağa sola devindirmiyor bazen. Kimse de yok mu bu sorun

kedersiz canımm heyy maşallah arkadaşım göbişin ne olmuş ölee içisinde miniciğin var tabi olcak bu kaaaa galiba

canımm benimmm evet göbek var ama arkadaşlar ısrarla GAZZZ bende BEBEKKK diyorum
canım arkadaşım inşallah bugünleri en kısa zamanda sende yaşarsın az kaldı çok azz

Bir de etrafımdakiler kengidir hamilelerde olur dediler aslı var mı. Yoksa her yaşasdığımızı hamileliğe mi vuruyoruz

ay maşallahh :) göbişe bakk :)
eee hamileyizz olacak okadarr

canımsınnn darısı en yakın zamanda senin başına birtanemm

ayyy sorma dün neler çektim resmen adım atamıyordum burayada yazdım hatta ama benim bel fıtığım var ondan olmuş olabilir benimki

canımm benimmm evet göbek var ama arkadaşlar ısrarla GAZZZ bende BEBEKKK diyorum
canım arkadaşım inşallah bugünleri en kısa zamanda sende yaşarsın az kaldı çok azz

yok yok bebiş o bebiş amin canım benim aminn yazdıklarınızı az bişi okudumda hayal etmesi güzel olan bu hasreti Rabbim hepimize nasip etsin inşşşş

edammm + gozgu + mattika + seda32 + Kedersiz + Brck + Masumiyet + zeynepazra + yarenay + redshadow + hayatbanaguzell + super87

selam kızlarr :) biz Perşembe günü bebişimizin kalp atışlarını gördük, herşeyimiz de yolunda görünüyor çok şükür. geçen hafta birkaç defa ciddi mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim. bunları sıklıkla yaşayanlarınız varsa Allah yardımcınız olsun diyorum, o ne kötü duygu öyle ya. yemek yerken de zorlanmaya başladım. kahvaltıık ya da tuzlu şeyler dışında pek birşey yiyemiyorum. tatlı göresim yok. tavuk göresim hiç yok. sigara kokusundan da inanılmaz tiksindim. daha yeni yeni hamileliğimin farkına varıyorum sanırım.

inşallah aminnnn canım benim aminnnnn tüm hasret çeken herkesin yüzü gülsün inşşşş

canım yaa bel fıtığıyla alakalı değil sanırım belimde değil ağrısı bildiğin kalçada

yok yok bebiş o bebiş amin canım benim aminn yazdıklarınızı az bişi okudumda hayal etmesi güzel olan bu hasreti Rabbim hepimize nasip etsin inşşşş

ben hayal bile edemiyordum hiç yaşamıycakmış gibi hisediyordum ama bak Rabbime çok şükür bugünleri yaşattı sende göreceksin bugünler inşallah

ben hayal bile edemiyordum hiç yaşamıycakmış gibi hisediyordum ama bak Rabbime çok şükür bugünleri yaşattı sende göreceksin bugünler inşallah
canım benim inşallah aminnn inşallah yakında müjdemle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…