zararlı olduğunu biliyorum canımama canım çok tuzlu şeyler çekiyii ..bu arada dün canım gözleme çekmişti eşim sağolsun hemen gidip aldı bugün okuldan gelirken yine almış nasıl hüplettim görmelisinizz
bananee bananee sizinde canınız çeksinki alıp yiyin afiyetleee
1 haftadır şeftali arıyorummm bulamadımYa ben böyle bişey görmedim otururken burnuma kokuyor
eşimde başka ne istersen var ama şeftali yok diyor bugün antalyada arayacaklar ne yapacam bilmem
evet burda hamile var ben bayılırım böreğe gözlemeye(((
küstüm sana
cnm bak al burda var ben de erik almıştım burdan heryere kargo yapıyorlar sebze meyve dünyası
baktım canım ama nektarin var ben şeftali istiyorum nektarini buldum eskişehirden kardeşim gönderecek kesermi bilmiyorum
bende hemen ayırmayı düşünmüyorum hem uykum ağır ağlarsa duyamam hem ev sobalı mecburen kış boyu yanımızda kalack sonrada yavaş yavaş odasına alıştırırım İNŞALLAHSelam kızlar!! Ohooo 2 gün giremedim yatak ayırma konusuna kadar gelmişsiniz. Ben de bu konudaki tecrübelerimi paylaşayım sizinle. Yakın bir arkadaşım 2 aylıkken ayırdı bebeği ve inatla almadı odasına. Gece emmek için defalarca uyanıyordu ama yine de fikrini değiştirmedi. Taa ki çocuk iyice aklı erip 2-3 yaşına gelene kadar. O zamandan bu yana yataklarında ortalarında yatıyor. Şu an 6 yaşında ve birtürlü vazgeçiremiyorlar:)))
Okuduğum bir kitapta bebeklerin koku alma güdülerinin 3 yaşına kadar bir köpeğinki kadar keskin olduğu yazıyordu. Ve bir bebek için en önemli şey kendini güvende hissetmektir. Hamileliğiniz ilerledikçe okudukça göreceksiniz ki karşınıza en çok çıkan kavram "güvenli bağlanma" olacak. Dolayısıyla eğer bebek huzursuzsa başka çaresi yok bunun. Ya da ağlamasına göz yumup inatla odasına koyacaksınız ki bu da hiç benim tarzım değil.
Benim oğlum da 2 yaşını 2 ay geçti. 2 ay öncesine kadar emdiği için odasını ayıramadım. Ki ayrıca kendi odası ve yatağı var halihazırda. Gece defalarca uyanırdı. E ben de çalışıyorum, her seferinde diğer odaya geçmekten daha kolay geldi böylesi. Şimdi de havaların biraz ısınmasını bekliyorum. Çünkü çok üstünü açıyor. Sonuç olarak benim tecrübem şu yönde; ASLA çocuklarla ilgili kesin konuşmayacaksın. Her çocuğun başka bir dünyası var ve anne babayı çok güzel yönlendiriyorlar. Evet isterseniz yatağında kendi odasında kendi kendine uyumayı öğretebilirsiniz ama bunun bedeli epeyce ağlatmak olabilir. Ağlatmanın bedeli olarak da sonrasında başka güven problemleri ortaya çıkabilir. Tercih tamamen anne babaya kalmış.........
kızlar benim kalçamda sancı oluyor, böyle tutulur gibi oluyor. sanki ayağa kalkıp hareket edemeyecek gibi hissediyorum. sizde de oluyor mu öyle?
ben alırım ama ya alamıyanlar varsa içimizdeee:26::26::26::26:
offffffffff yaktın içimiii erikkkkkk erikkkkkkkkkkkkkkk yazzz gelsinnnn yaa burda bu şekilde yiyecek isimleri vermiyelim nede olsa hepimiz hamişizzzz
zararlı olduğunu biliyorum canımama canım çok tuzlu şeyler çekiyii ..bu arada dün canım gözleme çekmişti eşim sağolsun hemen gidip aldı bugün okuldan gelirken yine almış nasıl hüplettim görmelisinizz
ben alamam (( çünkü kendim yapmam gerek artık dışarıdan yememeye çalışıyorum güvenmiyorum her yere öyle
offffffffff yaktın içimiii erikkkkkk erikkkkkkkkkkkkkkk yazzz gelsinnnn yaa burda bu şekilde yiyecek isimleri vermiyelim nede olsa hepimiz hamişizzzz
1 haftadır şeftali arıyorummm bulamadımYa ben böyle bişey görmedim otururken burnuma kokuyor
eşimde başka ne istersen var ama şeftali yok diyor bugün antalyada arayacaklar ne yapacam bilmem
ben alırım ama ya alamıyanlar varsa içimizdeee:26::26::26::26:
kızlar sabahları bu nesquik yada başka marka kahvaltılık gevrek yiyenler varmı?
yararlı diolar ama ?
haha hızlar bencede ısım vermeyın yaa ayzdıgınız ıcın yazıyorum benım oglumda canım ıstemıstı erık zamanı deıldı bulamadık cıktıgı zamanda yenı dogum yapmıstım gaz yapar dıye yedırmedıler fazlaıcımde kaldı gene ıstıyor canım am aallahtan mevısmı gelıyor ama seftalıye daha var yaa lutfen yazmayınnn
katılıyorum canımmm...
alamayan olabilir bulamayan olabilir..
bence de yemek türü şeyler yazmayalımm..
mevsimi olmayanları hiç yazmayalımm..
yazdım ama sonradan pişman oldumaklıma geldi sonrada..affedin.
Bende tuzlu ekşi yiyorum tatlıcı olan ben bakmaz oldum tatlılara.bende dün çörek aldım hazır.gözlemeyide yedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?