kızlar carsamba benım doktorum wajinal ultrasonla bakıcak hiç baktıran warmı acıomu korkuom :18:
ayy canım allah sabır versin çok zor :SBen de "doğuma geliriz" dediğinde sinir olmuştum bu ne ilgisizlik böyle diye. Böyle olacağını bilseydim, aaah ah! Bırak canım, aman gelmesinler. Canım maalesef doğum sonrasına kadar kalacaklar. Annem de 20'si gibi gelecek. Gidin de demem mümkün değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha neler neler anlatmakla bitmez! Bu görümcem olacak kız, wc den bir çıkıyor tüm klozet sıkırlsıklam yerler sırılsıklam! Önce utandım bir şey demeye, her girdiğimde siliyordum, sonra başka şeyler de görünce tepem attı, ne mecburiyetim var başkasının girdiği yeri temizlemeye! Hamileyim ben ya! Annesine söyledim. Meğer hanımefendi kıçını eliyle yıkamaya tiksiniyormuş da, suyu tazyikle açıyormuş, tazyikle yıkanıyormuş şeyi! Bunu bir duydum! Yani klozeteki ve yerdeki sular aferdersin onun pis suyu! Tazyikle açınca her yere sıçrıyor yani.
Şükür ki artık yapmıyor ama söylesene nasıl girersin o wc'ye bir daha rahat rahat?
Ben öyle çok titiz bir insan değilim ama pasaklı pis hiç değilim. Bunlara katlanmak mümkün değil.
maşallah bebeğine canım sen normal mi yapacaksın doğumu ? birde benim dr tam tersi yürü devamlı ağrın olsa bile filan dedi kafam karıştı şimdi :SKızlar biz geldik doktorumuzdan
Güzel haberler getirdik hamdolsun RabbimeHerşey yolunda önümüzdeki salı son bir kez görüşelim ve perşembe sabah 8:00 de yatış yaparsınız 10:30 gibi doğuma alırız ve cumarteside sabah taburcu ederiz dedi
Yavruma kavuşacağım Allahım nasip ederse 20 eylül sabahı çok ama çok mutlu oldum
Yine 2 hafta öndeyiz hatta 39+2 çıktı yine ölçümlerimiz3.820 olmuşuz
Uzatmaları oynuyor artık dedi doktorumuzGenel durumun iyi kilo ve şişlik sorunun yok,,mühim şikayetlerinde yok o yüzden bu haftayı da geçirelim dedi
Bu bir hafta içinde sıcak suyla duş almak yok, birliktelik yokuzun yürüyüşler ve yorgunluk yok dedi...Kesede açılma olmaması için 1 hafta daha dikkatli ol dedi
Doğumla ilgili daha önce herşeyi kesinleştirmiştik zaten yine bir kaç şey sordum...sadece bana güven ve dediklerimi yap doğum anında ve sonrasında dedi...inşallah rahat ve konforlu bir epidural gerçekleştireceğiz dedisenden isteğim sadece doğum anında biraz cesaret dedi
Rabbim inş. hepimize doğum anında o gücü kuvveti ve cesareti verir kızlar
kızlar carsamba benım doktorum wajinal ultrasonla bakıcak hiç baktıran warmı acıomu korkuom :18:
aman iyi tatlım sonunda vardı yani
sabah eşimde soruyor almışlarmı diye...alsa mesaj atardı, eşi alır muhtemelen dedim...bu devrem çok fırıldak ya diyor
güle güle kullansın portakal popolu gelinimduasını da pusete bi yere iğnele gelinime nazar değmesin kaynanası ona trabzon bileziği de takar,,,2 metre duvak alırım ona fransız danteli
Kızlarcım merhabaBugün sabah kalktım evimi topladım. Derledim düzenledim.. Yarın annem gelecek. Kalan işler bitecek. Eşimin çalışma odası toplanacak.. Aman orası beni deli ediyor.. Birşey de elleyemiyoruz. Yok onu kaldırma, yok orası onun yeri, yok çekme kablosu var Çıldırıyorum.. Kendisinin eline vericem bir bez. Silsin süpürsün dicem.. Herşeyi kaldırıp altını silip geri koyuyor.. Ne yapajjjjjaaaammmmm
Merhaba Arkadaslar
Bugun cok heyecanliyim... aksam,annem-babam istanbul'dan gelecekler.
evi sildim,supurdum,temizledim ama heyecandan yorgunlugumu bile hissetmiyorum...
Annemin yemeklerini coook ozledim,mutfaktan cikarmicam onu
asudeD canim hayirli olsun,gununuz kesinlesmis Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah,darisi basimiza canim.
NOT: Gece uykumda konusmusum : ''uyurken dogurmaktan korkuyorum''demisimgenis bir fantezi dunyam var sanirim
merhaba canım ne güzel işlerini yapmşsın benimde az kaldı hafta sonu kadın ve kızkardeşim gelecek büyük son temizlik olack halılarımıda verdim yıkamaya bitiyr inş .. bencede ver eşine o silsin :)
BenElse bu 4 parmak hesabı da nedir ya çatı falan mı anlamadım
nereyi ölçüyonuz:26:
Ay ozaman da toplamıyor.. Ortadaki kalemleri falan kaldırıyor. Sank oldu bitti :) Sana da kolay gelsin canım. Olup biter bir an önce. Ev temizlenince ne güzel oluyor dimi :)
teşekkürler kızlar....kabus gibiydi gecem. toplantı da 9dan bu saate kadar sürdü şimdi ara verdik sonra devam..belim koptu..
şeker dengen nasıl??? son haftalarda uyuyan duymadım da hiç...
şekerim çıkmamıştı. en son 24. haftada yapıldı..kanımmı düştü acaba diyorum. birde 3-4 gündür sancılarım var. normaldir deyip geçiştiriyorum inşallah bişey olmaz.
cnm annelerden duyduk biz bunu göğüs altına 4 parmağını koyucaksın eğer sığıyosa bebek aşağı inmiş dememkmiş sığmıyosa hala yukarıdaaa
BenElse bu 4 parmak hesabı da nedir ya çatı falan mı anlamadım
nereyi ölçüyonuz:26:
ayy kesinlikle hemde ne güzellik. evim pisken pisikolojim bozuluyor benim hamilelğimin bitmesini sırf bu yüzden çook istyorum şöylee rahat rahat iş yapayım.evi rutin spüprgesini eşim yapıyor kaç aydır ama işte bende peşinde şurayıda süpür surası olmadı filan karışıncada kızıyor beyefendi :) bi bitsede oda rahat etse bende
Ayy bazen odayı terk ediyorum o süpürge yaparken... Görmek istemiyorum. Olmuyormuş gibi geliyor hep ama yapıyor adam aslında. Sonra da kendine özel formullü suyunu hazırlıyor... Kovaya suyu koyuyor, 1 kapak ajax, 1 kapak da amonyaklı cif yer temizleyici :) Sonra mopla kırklıyor yerleri valla :) Ondan sonra bir giriyorum odaya mis misYalnız yaparken görünce olmuyor işte... Erkek ne de olsa kadın gibi yapamıyor bence yada bizim içimize sinmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?