ıyıy de gorumcen gıtsın evınde kalsın koca kız ya...
Baştan öyle söylemiştik ayıp etmeyi göze alarak, ama annesi onu bırakıp gelemem demişti(bebek ya!) Doğuma gelicez biz zaten demişti, sonra bizim yazlık tuttuğumuzu duyunca koşarak geldiler işte. Çok fena, ayıp ne, pis ne kız hiçbir şey bilmiyor, bilse de umursamıyor. Kendime özel günlük süt alıyorum, hop yokoluyor, canım bir şey çekiyor alıyorum, gidiyo geliyo dolaba yok ediyo, hepsini ben yedim, onlara da kalsın diye bir şey yok, makyaj malzemelerimi kurcalayıp duruyor, insan anlıyor kurcalandığını. Ne wc adabı, ne sofra adabı, ne başkalarının özel eşyalarına saygı, ne işe güce yardım, ne bir güleryüz, ne sohbet muhabbet, ne saygı...Alıyo kumandayı eline, hepimiz mecburuz onun izlediği kanalı izlemeye.
Bir şey de söyleyemiyorum, kötü ben olucam diye.
Söyleyince de neymiş ergenmiş o, anası da böyle savunuyo. Allah'ım ya sabır!
ya kendimi cok halsiz bitkin hissediyorum
belki biraz erken ama ben artik dogurmak istiyorm sanki yillardir hamileymisim gibi geliyorbencillik yapiyorm belki ama artik gercekten cok zorlaniyorm
bi de bu 4 parmak hesabini anladigim kadariyla yaptim 3 bucuk parmak giriyo :44:
cnm annelerden duyduk biz bunu göğüs altına 4 parmağını koyucaksın eğer sığıyosa bebek aşağı inmiş dememkmiş sığmıyosa hala yukarıdaaa
yok kız ne çatısı nereye sokçaz 4 parmağı
göğsünle karnın arasına sokuyomuşsun ,4 parmak girince doğum yaklaşmış demekmiş
ıyıy de gorumcen gıtsın evınde kalsın koca kız ya...
Baştan öyle söylemiştik ayıp etmeyi göze alarak, ama annesi onu bırakıp gelemem demişti(bebek ya!) Doğuma gelicez biz zaten demişti, sonra bizim yazlık tuttuğumuzu duyunca koşarak geldiler işte. Çok fena, ayıp ne, pis ne kız hiçbir şey bilmiyor, bilse de umursamıyor. Kendime özel günlük süt alıyorum, hop yokoluyor, canım bir şey çekiyor alıyorum, gidiyo geliyo dolaba yok ediyo, hepsini ben yedim, onlara da kalsın diye bir şey yok, makyaj malzemelerimi kurcalayıp duruyor, insan anlıyor kurcalandığını. Ne wc adabı, ne sofra adabı, ne başkalarının özel eşyalarına saygı, ne işe güce yardım, ne bir güleryüz, ne sohbet muhabbet, ne saygı...Alıyo kumandayı eline, hepimiz mecburuz onun izlediği kanalı izlemeye.
Bir şey de söyleyemiyorum, kötü ben olucam diye.
Söyleyince de neymiş ergenmiş o, anası da böyle savunuyo. Allah'ım ya sabır!
aynen ya aslında daha kuvvetliler halının canını bile alıyor süpürürken biliyorum ama ne bileyim benim elim değmeyince banada hep eksik gibi geliyorneyse az kaldı yine bunada şükür hiç yapmamalarından iidir :))
maşallah bebeğine canım sen normal mi yapacaksın doğumu ? birde benim dr tam tersi yürü devamlı ağrın olsa bile filan dedi kafam karıştı şimdi :S
kızlar carsamba benım doktorum wajinal ultrasonla bakıcak hiç baktıran warmı acıomu korkuom :18:
ne güzel muhabbete devam:)) benim sorunlarım şuan bambaşka,bebeğim emmiyor,sarılık oldu... bunlarla uğraşıyorum,hadi doğurunda beraber konuşalımmmm
ya kendimi cok halsiz bitkin hissediyorum
belki biraz erken ama ben artik dogurmak istiyorm sanki yillardir hamileymisim gibi geliyorbencillik yapiyorm belki ama artik gercekten cok zorlaniyorm
bi de bu 4 parmak hesabini anladigim kadariyla yaptim 3 bucuk parmak giriyo :44:
anladım şimdi
ne bileyim ya parmak lafını duyunca direk çatı gelio aklıma korkuyorum
neyse ben yaptım sığmıyo yani hala yukardayız
ben else iyi güldüm cevabına haaa kısım nası sokcaz biz 4 parmağı oraya düşüncesi bile kötüü hoş biz sokmasak doktor sokucak çatı muayenesinde :)))bide ben elsenin başka yöntemi var yatıyosun yattığın yerde bi bacağını diğerinin üstüne atabiliyosan daha doğuma var atamıyosan doğum yakın demekmiş yanlışım varsa düzelt ben else
ne güzel muhabbete devam:)) benim sorunlarım şuan bambaşka,bebeğim emmiyor,sarılık oldu... bunlarla uğraşıyorum,hadi doğurunda beraber konuşalımmmm
ben else iyi güldüm cevabına haaa kısım nası sokcaz biz 4 parmağı oraya düşüncesi bile kötüü hoş biz sokmasak doktor sokucak çatı muayenesinde :)))bide ben elsenin başka yöntemi var yatıyosun yattığın yerde bi bacağını diğerinin üstüne atabiliyosan daha doğuma var atamıyosan doğum yakın demekmiş yanlışım varsa düzelt ben else
4 parmak
o yöntem de sanırım doğum iyice yaklaşınca oluyordu. kendimizi dinleye dinleye daha neler duycaz bakalım
buarada yatmıyosun, sırtını bir yere yaslayıp yere oturup yapıyosun onu
herkese merhaba kızlar,
asude tarih netleşmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
sevcanyk bizim 37.hafta cuma doluyor değil mi ? o gün okula gidiyor muyuz? yoksa hastaneden rapor almaya mı gidiyoruz. Raporun hemen alınması mı gerekiyor çok sordum ama bilgin var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?