2012 Ekim Anneleri

Ben o ergeni alırım elime var yaaaa Valla canım ne sabırlı insanmışsın yaa... Ben şimdiye ortalığı ayağa kaldırmıştım valla. Hiç abartmıyorum sana yemin ederim mutfağı kafasına geçirmiştim. O kumandayı alıp kafasında kırmıştım yani. Allah sana peygamber sabrı vermiş. İnşallah birşey vesile olur da giderler başından. Kocan da halledemiyor mu yaaa ?

ben böyle söylediğimde biri bana kızmıştı topikte (kimdi hatırlamıyorum) 40 haftayı beklemek istemedim hiç zaten

inşallah 38de gellir kuzucum da beklemeyiz

cnm annelerden duyduk biz bunu göğüs altına 4 parmağını koyucaksın eğer sığıyosa bebek aşağı inmiş dememkmiş sığmıyosa hala yukarıdaaa

yok kız ne çatısı nereye sokçaz 4 parmağı

göğsünle karnın arasına sokuyomuşsun ,4 parmak girince doğum yaklaşmış demekmiş

anladım şimdi

ne bileyim ya parmak lafını duyunca direk çatı gelio aklıma korkuyorum

neyse ben yaptım sığmıyo yani hala yukardayız

ayy ya ne gıcıkmış allahım gerçekten sabır sana ..benim görümcem yok iyikide yok valla k.v iş filan yapamaz öyle günlük şeyler zaten k.pederim yatılı bırakmaz evi yakın gündüzleri gelir artık ..o sen bana gel diyr evi dublex ama ben istemiyorum rahat edemem ki ilk zaman bebeğiin herşeyi evimde o kadar oda yaptık ettik hangi bi eşyamı taşıcam ben ona :S doğumdan önce gideyim diyrum bu sefer önce gidip sonra gitmeyince ayıp mı olur diyede terddütteyyim :S offf

Canım eşimin eline veriyorum süpürgenin hortumunu. Önce diyorum bununla çekeceksin o tüylerin içini :) sonra da makinemin bir ayağı var. Dönen fırçaları halıyı dövüyor. Onu veriyorum. Şimdi bununla süpür diye... Kıyamam her dediğimi yapıyor. Ama anca içime siniyor ne yapayım. O tüyleri kabartmazsam içindekiler çekilmiyor gibi geliyor... Ayyy allaha şükür yağıyorlar gerçekten. Peki ya yardım etmeselerdi ?? Sürekli kadın alırdım artık.. Oda kadın benden kaçardı herhalde...

maşallah bebeğine canım sen normal mi yapacaksın doğumu ? birde benim dr tam tersi yürü devamlı ağrın olsa bile filan dedi kafam karıştı şimdi :S

hayır canım sezeryan olacağım daha önceden aynı yerden yumurtalık ameliyatım var o yüzden...son hafta olduğu için fazla yürüme kese açılırsa suyunun gelmesi hoşumuza gitmez bu planladığımız tablo da dedi...

ne güzel muhabbete devam:)) benim sorunlarım şuan bambaşka,bebeğim emmiyor,sarılık oldu... bunlarla uğraşıyorum,hadi doğurunda beraber konuşalımmmm

herkese merhaba kızlar,
asude tarih netleşmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

sevcanyk bizim 37.hafta cuma doluyor değil mi ? o gün okula gidiyor muyuz? yoksa hastaneden rapor almaya mı gidiyoruz. Raporun hemen alınması mı gerekiyor çok sordum ama bilgin var mı canım?

kızlar carsamba benım doktorum wajinal ultrasonla bakıcak hiç baktıran warmı acıomu korkuom :18:

eger dedigin sey catı muayenesi ise vajinal ultrasonla bakılmıyor ona..ilk dogumumda doktor eline eldiveni gecirip bakmıstı. catının dar olup olmadıgına bakıyolar, normal dogumu yapabilirmisin diye. kendini kasmazsan cok acımaz

ne güzel muhabbete devam:)) benim sorunlarım şuan bambaşka,bebeğim emmiyor,sarılık oldu... bunlarla uğraşıyorum,hadi doğurunda beraber konuşalımmmm

Allah'ım bize de kucağımıza aldığımız günü göstersin inşallah

dün arkadaşlar geldi bebişleri 3 aylık oldu. 3 gün onlarınki de sarılık olmuştu. her bebekte olan bişey heralde. çabuk atlatıyolar Allah'ın izniyle

yarım parmak kalmıs sabret canım

Kızlarrrrrrrrr yavaş yazın yaawww hep yemek yapıp hem takip edemiyorum sizi

anladım şimdi

ne bileyim ya parmak lafını duyunca direk çatı gelio aklıma korkuyorum

neyse ben yaptım sığmıyo yani hala yukardayız

ben else iyi güldüm cevabına haaa kısım nası sokcaz biz 4 parmağı oraya düşüncesi bile kötüü hoş biz sokmasak doktor sokucak çatı muayenesinde :)))bide ben elsenin başka yöntemi var yatıyosun yattığın yerde bi bacağını diğerinin üstüne atabiliyosan daha doğuma var atamıyosan doğum yakın demekmiş yanlışım varsa düzelt ben else

4 parmak

o yöntem de sanırım doğum iyice yaklaşınca oluyordu. kendimizi dinleye dinleye daha neler duycaz bakalım

buarada yatmıyosun, sırtını bir yere yaslayıp yere oturup yapıyosun onu

Son düzenleme:

ayy evet yaaa doğsunlar artıkk ben oğlumu çok merak ediyorum neye benziyo nasıl olcakk uslumu olcak yoksa bugünler son sakin günlermii görmek istiyorum oğlumu özledim sıpamıııı

yaa o yatarak değil.. Yere desteksiz oturuyorsun. Sol ayağının topuğu sağ ayak parmaklarına değdirebiliyorsan daha var ama değdiremiyorsan doğum yakın demek oluyor.. Yatarak zaaten hep kolay.. Destek almadan yerde oturarak yapacağız onu.. Ay hiç yapmadım şimdi yapajammm

merhaba kızlar....

biliyorsunuz cumartesi gece pembemsi bir kanamam olmuştu.. 2 gündür çok korktum sıkıntı yaptım... neyseki bugün doktoruma gidince biraz da olsa rahatladım.. nst ye girdim agrılarım çıktı ama ben farketmiyodum dr. söyleyince hafif hafif hisseder gibi oldum..

dinlenmem gerektiğini söyledi,bu hafta cuma zaten 37. haftam oluyordu.. bu 4 günde gitmiycem.. bebeğimin kilosu 2.800 müş doktor çok iyi dedi,normal doğum yanlısı olduğu için bence doğsun bile dedi..korkulcak bişey olmadığını söyledi.. bence bekler ama ama gün veremeyiz dedi.. yani kaç gün içerde kalırsa okadar kar benim için..

yoksa bebeğinin senden baskasına yakın olmasını istemiyormusun dedi,böyle annelerde var karnımda dursun sadece bana yakın olsun isteyen dedi:)) tabiki beslensin büyüsün diye istiyorum dedim,dısarda da aynı sürede beslenir büyür merak etme dedi... sağolsun dr.cumm moralim daha iyi şimdi...

şimdi biraz dinlenicem,felis,coyote ve artist buluşmuş geziyorlar katılamadık bu kez defnoşumla... neyse kızlar ben biraz dinleneyim dua edin lütfen.. hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler diliyorummm...

4 parmak

o yöntem de sanırım doğum iyice yaklaşınca oluyordu. kendimizi dinleye dinleye daha neler duycaz bakalım

buarada yatmıyosun, sırtını bir yere yaslayıp yere oturup yapıyosun onu

bu 4 parmağa otururkenmi bakcaz yoksa ayaktamı bakcaz şekerim oturunca malum yukarı çıkıyo bebişler

hastaneden rapor almaya gidiyoruz canım 37 senin de cuma doluyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…