- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ya bu elektrikli göğüs pompaları nasıl oluyo çok merak ediyorum hiç görmedim
fişini takıp mı sağıyoz
ben de almadım okula başlayınca lazım olur demi ?
ya ilk anda sütümüz gelmezse napıcaz o zaman lazım olur mu ki?
onu kullanınca süt gelir mi :26:
öfff hiç bişey bilmiom ya
atın beni bu topikten olsun bitsin
bizim zamanımızda göğüs pompası mı vardı bacım boşverilk 5 çocukta böyle şeyler görmedik ki di mi ama
ben de hiç görmedim göğüs pompası ,resmen uzaylı gibiyim
bebeği kucağıma almak bile benim için farklı bir olayken bir de böyle detaylar iyice kafa karıştırıyo
Valla bundan 22 sene önce annem kullanıyordu göğüs pompası. Tabi şimdikiler gibi değildi annemin kullandığı.. Bu bakkallardaki kolanyayı pompaladıkları mekanizmaya benziyorduHep vardı yani göğüs pompası. Tabi ozamanlar annem sağdığı sütü saklamak yerine lavaboya döküyordu.. Maşallah dedim zaten anneme... İnşallah ona çekerim
ayy çocukların haline üzüldüm yaa70 kişi sınıflar üçer kişi oturuyorlar minicikler birde 2 öğretmen aynı sınıfa derse giriyormuş
lavobolar sallanıyor boyları küçük lavobolar onlardan büyük, çeşmeye bile eremez onların boyu...özel okullar herşeyi düşünmüş gayet güzel yapmışlar sınıfları tahtaları bile boylarına göre
ayy çocukların haline üzüldüm yaa70 kişi sınıflar üçer kişi oturuyorlar minicikler birde 2 öğretmen aynı sınıfa derse giriyormuş
lavobolar sallanıyor boyları küçük lavobolar onlardan büyük, çeşmeye bile eremez onların boyu...özel okullar herşeyi düşünmüş gayet güzel yapmışlar sınıfları tahtaları bile boylarına göre
valla benim kardeşim 2,5 yaş küçük benden o yüzden ben hayatımda bebek görmedim gibi bişey
bebekler hep karşıdan sevilcek, ağlayınca acıkınca altına yapınca annelerine verilcek minik canlılardı benim için
korkuyorum o yüzden şimdi yanlış bişey yapmaktan ,emzirememekten, banyosunu yaptıramamaktan, kucağıma alıpta canını acıtmaktan, herşeyinden
Oooofffff of.... Bu ne yaa... Aklıma o haber geldi. Hani ana okulunda.. Offf.. Birşey yapıyorsunuz bari düzgün yapın. Allah ın cezalarıSen önce temelini yap sonra çocukları okula al. Bu ne yaa... Hay konuşacam da...
haberlerde izliyorum bende şimdi alışma süreci belli ki çok zor olacak...okul bahçelerine prefabrik sınıflar yapacaklarmış sonra ayrılacakmış sınıflar....ama üşürse o çocuklar prefabrik sınıfta :44:
ya kızlar bişi sorucam bu sizin yazılarınızın altında bebek var ya gidiyo gün gün açıklamalı tarih olan değil bakın bende olmayn nerden yaptınız onu
ya kızlar bişi sorucam bu sizin yazılarınızın altında bebek var ya gidiyo gün gün açıklamalı tarih olan değil bakın bende olmayn nerden yaptınız onu
kızlar merhaba! bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben kendim yapmayı düşünüyorum. internette toptan malzeme satan bir site buldum oradan kutu, tül ve çok güzel ahşap stickerlar sipariş vereceğim. ancak kaç tane yapsam bilemedim. siz satın mı alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?