2012 Ekim Anneleri

bizim zamanımızda göğüs pompası mı vardı bacım boşver ilk 5 çocukta böyle şeyler görmedik ki di mi ama

ben de hiç görmedim göğüs pompası ,resmen uzaylı gibiyim

bebeği kucağıma almak bile benim için farklı bir olayken bir de böyle detaylar iyice kafa karıştırıyo

Valla bundan 22 sene önce annem kullanıyordu göğüs pompası. Tabi şimdikiler gibi değildi annemin kullandığı.. Bu bakkallardaki kolanyayı pompaladıkları mekanizmaya benziyordu Hep vardı yani göğüs pompası. Tabi ozamanlar annem sağdığı sütü saklamak yerine lavaboya döküyordu.. Maşallah dedim zaten anneme... İnşallah ona çekerim

ayy çocukların haline üzüldüm yaa 70 kişi sınıflar üçer kişi oturuyorlar minicikler birde 2 öğretmen aynı sınıfa derse giriyormuş

lavobolar sallanıyor boyları küçük lavobolar onlardan büyük, çeşmeye bile eremez onların boyu...özel okullar herşeyi düşünmüş gayet güzel yapmışlar sınıfları tahtaları bile boylarına göre

valla benim kardeşim 2,5 yaş küçük benden o yüzden ben hayatımda bebek görmedim gibi bişey

bebekler hep karşıdan sevilcek, ağlayınca acıkınca altına yapınca annelerine verilcek minik canlılardı benim için

korkuyorum o yüzden şimdi yanlış bişey yapmaktan ,emzirememekten, banyosunu yaptıramamaktan, kucağıma alıpta canını acıtmaktan, herşeyinden

Oooofffff of.... Bu ne yaa... Aklıma o haber geldi. Hani ana okulunda.. Offf.. Birşey yapıyorsunuz bari düzgün yapın. Allah ın cezaları Sen önce temelini yap sonra çocukları okula al. Bu ne yaa... Hay konuşacam da...

ayy sorma yaa ne üzüldüm hemde bide öğretmen atamaları ağladım resmen ya sevinenler üzülenler

Canım sen hiç merak etme.. Kendi yavrunu aldın mı kucağına. Herkesten iyi bilirsin tutmayı emzirmeyi.. Elbette bilgiye ihtiyacın olacak ama onu taşımak, emzirmek gibi temel şeylerde hiç zorlanacağımızı sanmıyorum.

haberlerde izliyorum bende şimdi alışma süreci belli ki çok zor olacak...okul bahçelerine prefabrik sınıflar yapacaklarmış sonra ayrılacakmış sınıflar....ama üşürse o çocuklar prefabrik sınıfta :44:

Yani şimdilik üşmezler ama ya sonra ? Nezamana kadar öyle olacak? Allah ım ne yaptıkları belli değil. Madem prefabrikse prefabrik yapsaydınız okul açılmadan. Bunlardan nane olmaz yaaa Valla geçen malum sitede bir paylaşım gördüm.. Kim akp'ye oy veriyorsa onun çocuğu gitsin 66 aylıkken okula diye.. Normalde böyle şeylere katılmam ama bu sefer katılmadan edemedim. Hazırlık yok, ön çalışma yok ama 66 aylık çocuk okulda.. Hadi bi gidin yaa

ya kızlar bişi sorucam bu sizin yazılarınızın altında bebek var ya gidiyo gün gün açıklamalı tarih olan değil bakın bende olmayn nerden yaptınız onu

selam herkese
kızlar bugün yürümem değişti resmen genital bölgemdeki kemikler ayrılacakmış gibi acıyor çok iğrenç yürüyorum ya haraket ederken bile acıyor bu nedenlede otomatikmen altına yapmış çocuklar gibi yürüyorum ve daha 4 hafta var:O

kızlar merhaba! bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben kendim yapmayı düşünüyorum. internette toptan malzeme satan bir site buldum oradan kutu, tül ve çok güzel ahşap stickerlar sipariş vereceğim. ancak kaç tane yapsam bilemedim. siz satın mı alıyorsunuz?

Selam tatlilar
Biz yeni geldik,sunlari bile inanin zor yaziyorum,o kadar asiri yorgunum ki
Sanki tir gecti ustumden,yok yaa bizden gecmis gezmek artik,valla...guzel bi gundu annisler toplastik gene.gecmis cok yazilmis okuyamayacagim umarim herkes iyidir,opuyorum,onemli bisey olduysa yazin bana da.

Mrblar.Çoktan beri size yazmamıştım.Genelde okuyarak yetiniyodum.Bugün sizin dualarınızı almak iin dersimi anlatmak istiyorum.Çok üzgünüm.24 agustosta rutin kontrol için doktora gittik.Doktor ultrasyonla bebeğimize bakarken bi anda kalktı.Testlere bakacağını söyledi.Bizim mi acaba diye korktum sonra değildir diye düşündümBişey gördüm dedi.Kuyruk sokumunun alduğu bi yerde şişlik var dedi.İzmirde ve aydında olmak üzere 2 tane proforde aynı teshisi koydu.Sipina bifida dendi.Çok üzgünüm.Sizden ekim anneleri olarak dua bekliyorum.Allah herkesn yardımcısı olsun.Şimdiden yapılan dualar için allah razı olsun.İnşllh siz benm yaşadığım şeyleri yaşamadan bebeğininzi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

ben satın almayı düşünüyorum şimdilik 50 tane hastaneye gelenlere vermek için... mevlüttede 100 tane yeter diye düşünüyorum ...

sitenin adı ne acaba daha uygun olucaksa isterim kızıma ellerimle bişiler yapmak...

yok ya beceremedim ağlıcam şimdi en soon yazıyı yazıyorum next dicek yeri bulamıyorum pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…