doğumdan sonra eve gelirken giymek için ne koydunuz çantanıza kızlar? en rahat ne olur? elbise mi koysam diyorum ben bol bol rahat rahat
buarada doğuruyo muyum nebelimden kasıklarıma doğru sancı girmeye başladı sanki
ay ne zormuş böyle beklemek son zamanları
az kaldı balım yakında giyeceğiz sabır biraz daha
ben daha bişey koymadım.giderken giyeceğim eşofman ve tişörtümü giyerim diye düşünüyordum ama:44: ya da gecelikle gelsem olmaz mı??? çok mu komiğim? kendimi kötü hissettim...
ben daha bişey koymadım.giderken giyeceğim eşofman ve tişörtümü giyerim diye düşünüyordum ama:44: ya da gecelikle gelsem olmaz mı??? çok mu komiğim? kendimi kötü hissettim...
O aldığın müzikli bisey mİ canim yoksa tavana ışık yapan aparatlar var oyle bisey mı ? Bende dönence mı almadım hala nasıl bisey alsam kararsızım :S
yok kızım ne komik olacak bana herkes çık bi lohusa geceliği al onunla çıkarsın dediler ee ama başım kapalı olacak ne örtücem mevlüt eşarbımı çok komik olurdu bende şık bi tesettür ceket tarzı bişi aldım pijamayla çıksan ne olacak hem ama ecikte heveslen yahu
yalnız olmadığımı bilmek güzelBende önce hazırladığım eşofmanı giderken de giyerim diyordum ama onun başına ne gelir bilinmez doğuma kadar. Ama sezaryen için gideceksen hastaneye dönüştede giyebileceğin şeyleri giyebilirsin üzerine giderken.
Ayrıca sabahlıklı takımıda giyebilirsin arkadaşım neticede hastaneden dönüyorsun. Ama yedek bi'şeyler olmalı muhakkak yanımızda.
Neticede ilk günler kanama daha yoğun olacak.
ıyıy de gorumcen gıtsın evınde kalsın koca kız ya...
Baştan öyle söylemiştik ayıp etmeyi göze alarak, ama annesi onu bırakıp gelemem demişti(bebek ya!) Doğuma gelicez biz zaten demişti, sonra bizim yazlık tuttuğumuzu duyunca koşarak geldiler işte. Çok fena, ayıp ne, pis ne kız hiçbir şey bilmiyor, bilse de umursamıyor. Kendime özel günlük süt alıyorum, hop yokoluyor, canım bir şey çekiyor alıyorum, gidiyo geliyo dolaba yok ediyo, hepsini ben yedim, onlara da kalsın diye bir şey yok, makyaj malzemelerimi kurcalayıp duruyor, insan anlıyor kurcalandığını. Ne wc adabı, ne sofra adabı, ne başkalarının özel eşyalarına saygı, ne işe güce yardım, ne bir güleryüz, ne sohbet muhabbet, ne saygı...Alıyo kumandayı eline, hepimiz mecburuz onun izlediği kanalı izlemeye.
Bir şey de söyleyemiyorum, kötü ben olucam diye.
Söyleyince de neymiş ergenmiş o, anası da böyle savunuyo. Allah'ım ya sabır!
Artık sancı gelince, ya da suyum boşalınca nasıl bir kıyafetle yakalanırım bilemem:)yalnız olmadığımı bilmek güzelne bileyim millet kendine de hastane çıkışı hazırlamayı düşünmüş baya baya,utandım sanırım.. valla ben şahsen hastaneye eşofman ve tişört ile gideceğim.. yanıma da ayrı bir eşofman ve tişört koyarım,bir de 2 pijama 1 gecelik olacak çantamda.. birini giyer çıkarım artık,zaten kapıda binip kapıda ineceğim arabadan...
Valla canım cesaret gelsin bence de.. Önce eşine çemkir baktın halletmiyor. Alıp annesini, kardeşini açık açık konuşmuyor. Sen kendin konuş. Bencil desinler, el kızı desinler.. Ne olur ki en fazla yani. Yoksa böyle giderse bebeğinin tadını çıkaramayacaksın.
Yeni evinin tadını da bozacaklar... Yada var ya annen gelsin senin. Anlaşın annenle eşinle... Gelsin kalsın. Onlarda gider belki.. Sen de bu arada yaptıklarının cevabını hep ver. Alsınlar ağızlarının payını. Sana kim en çok yardımcı olacaksa ona ihtiyacın var neticede. Ay valla ne sabırlı insansın yaa.. Düşündükçe şaşıyorum sana. Ben şimdiye çoktan kavga kıyamet koparmıştım yemin ederim....
Kızlar bu arada anneannemin bana vasiyet gibi tavsiyelerinden biridir, demişti ki "asla eşinle kendi yatağında başkalarını yatırma, yatağında başkalarının negatif enerjisi kalır" demişti. Ben kesinlikle yatırmıyorum, orası özel alanımız neticede.
Ekleyeyim dedim.
doğumdan sonra eve gelirken giymek için ne koydunuz çantanıza kızlar? en rahat ne olur? elbise mi koysam diyorum ben bol bol rahat rahat
buarada doğuruyo muyum nebelimden kasıklarıma doğru sancı girmeye başladı sanki
ay ne zormuş böyle beklemek son zamanları
göğüs pompası alanlar ya da almayı düşünenler hangisini aldınız ya da almayı düşünüyosunuz?
göğüs pompası alanlar ya da almayı düşünenler hangisini aldınız ya da almayı düşünüyosunuz?
tatlım ben almadım henüz ihtiyaç olursa doğumdan sonra duruma göre alırım diye düşünüyorum...büyük ihtimal lansinoh alırım
almadım.duruma göre bakıcam. medela veya lansinoh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?