2012 Ekim Anneleri

geçmiş olsun..iyi dilekleriniz için de teşekkürler.. tam olarak ne olduğunu bilemiyorum bu rahatsızlığın. fakat.16.haftamda buna da bakmışlardı 4lü testte..sizde o detaylı usg de veya testlerde çıkmamış mıydı?? Allah yardımcınız olsun.dualarımız sizinle..

canımm ne diyeceğimi bilemiyorum , yani bu gebelik başında oluşuyomuş , hiçmi dikkat etmediler bu zamana kadar... Rabbim yar ve yardımcınız olsun kolaylıkla atlatmanı nasip etsin bu sınavı ...

ay canım yaa rabbim bebeğine şifa sanada dayanma gücü versin rabbim kimseyi dermansız dertle korktuklarııyla sınamasın

Sevcancim cok gecmis olsun biraz strese girmissin bu ara ama cok sukur ki hersey yolundaymis. belli ki Defne annecigine kavusmak icin sabirsizlaniyor hem artik erken doguma da girmiyor 37. Haftadan itibaren dogan bebisler hayirlisi olsun diyelim sende bol bol dinlen

ay cnm benım kıyamam onlara ben sırf kızım bunları yaşaasın dıye rapor alıp anasınıfa gönderdım rabbım yardıcıları olsun yavrularımıza annelerıne

asude annemize bizim için yapmış olduğu puset yatağı ve dualı nazar boncuğu için çook teşekkür ederiz

imza :
hamsiyem ve onun beceriksiz annesi

taze anne kim kiz, tugceserdar mi ? bugun hic giremedim disardaydim gecmisede bakamadim, neler oldu neler bitti var mi doguran önemli biseyler falan, bana bi özet gecermisin cimos

evet cnm ondan bahsediyorum..başka doğum yok..asude 20 eylğlde doğuracakmış

allah şifa versin canım dualarımız seninle

asudeD hatun 20 eylulde doguruyormussun hadi bakalim canim hayirlisiyla insallah ayyy heycanlandim bende dogurmak istiyorum, darisi bizim basimiza

İyi aksamlar arkadaslar
Bizim de bugun kontrolumuz vardi kizimla cok sukur hersey yolunda guzel ciktik doktordan
Kilomuz 3000 gr olmus boyuda 49 cm
Yine resim vermedi bizik kiz doktor dogduktan sonra gorursun artik diyor
Kizim sacliymis amma saci var dedi doktor hatta olctu 2 cm saci var diyor esimde gormus ultrasonda deim bosuna midem eksimiyor acayip yaniyordu bu aralar diyorum bana kiziyor koca kari laflariymis onlar
Tabi ki sezeryanda karar kilamadik herseyimiz normal yolunda syrederken kesmenin bir alemi yok diyor oyle cati muayenesi yapan biri degilim merak etme dedi dogum sirasinda bir problem cikmadikca normal dogurturum diyor bende artik uzerinde durmayacam akisina birakicam bu olayi sen ne dusunursen dusun hersey olucagina varir dedi eee dogru aslinda Allah hakkimizda hayirlisini eylesin insaallah
Artik haftada 1 e dustu kontrollerimiz simdilik bu kadar

asudeD hatun 20 eylulde doguruyormussun hadi bakalim canim hayirlisiyla insallah ayyy heycanlandim bende dogurmak istiyorum, darisi bizim basimiza

fırfırım darısı başınıza inş. böyle planlı olunca sanki daha rahat oluyormuş gibi geldi gerçi ne olacağı belli olmaz bakarsın 10 dak. sonra doğuruveririz ama yine de sanki hazırlıklarını ona göre planlıyorsun bi rahatlık geldi sanki

oh cnm maşallla bebşinin gelişimi bayagı ıyı doğuda hayırlısı ne ıse o olsun
ben bebişin sacının görundugunu bılmıyodum usg de usg cıhazınız ne turde

Ece kızımıza maşallah tabii annesine de demekki kızına bol bol toka alacaksın annesi ne güzel

Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, Rabbim neylerse güzel eyler arkadaşım

Son düzenleme:
arkadaşlar bu setten almıştık ama içindeki tüylü fırça ne işe yarıyo anlamadım ?

Eklentiler

• $sevi.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 36
masallah bebisine prensese bak sen saclarida varmis, annesi hazirla pembis tokalari zilli kizina

tabi rahat olur ya ne guzel 10 dan geriye sayim basladi kiz bende cok heycanlandim sen dogurcan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…