2012 Ekim Anneleri

kızlar folıc plus mı kullanıyorsunuz dr bana günde 3 defa yazmış normal mi bu ya

canım folic plus 3 defa içiliyo evet banada öyle vermişti ben üçünü aynı anda içiyodum bi sorun olmazmış öyle daha kolay oluyodu ... folibol veya folidoce günde 1 tane içiliyo.... ben şimdi folidoce kullanıyorum günde 1tane ....

ben bu lafa hic inanmiyorum canim.benim iki arkadas tatli yiyorlardi deli gibi hamileliklerinde ikisininkide kiz oldu.baska bir arkadasta tatli yiyemiyor tuzlu eksi seyler yiyor oglu olacak ins sayili gunleri kaldi

slm kizlar nasilsiniz?ben bugun cok yorgun hissediyorum kendimi kursa bile gidemedim.arkadaslar benim bugun sanki biraz midem bulandi birsey yemek icin kaltim hersey gozume kotu gorundu sonra istemeye istemeye kraker yedim.ya midemde hep bir agri bir gariplik var.yani oyle ogurmuyorum bulantida bastirmiyo garip rahatsiz edici birsey psikolojik mi acaba?sizin bulantilar nasil?

benim bulantı herşeyden tiksinme şeklinde sanki devamlı midem bogazımda ara ara öğürtü şeklinde canım hiç bişi istemiyo yemek düşünmek bile istemiyorum...

kaç haftalıksın benim 5 haftam bitti 6 dan gün aldım başladı bulantılarım

canım bunlar çok normal..

ben serum yicek durumdayım dr umu aradım çağırdı ama istemediğim için gitmedim..

benim de aynen öyle zamanlarım oldu ama şu an yok çok şükür

6+6 yim canim benimde son birkacgundur boyle rahatsizliklarim vAR

6+6 yim canim benimde son birkacgundur boyle rahatsizliklarim vAR

ARE AYNI HAFTADAYIZ KASIK AĞRILARIN VARMI DÜN BEN BAŞ AĞRISI VE KÖTÜ Bİ ŞEKİLDE MİDE BULANTISIYLA UYANDIM 2-3 GÜNDÜRDE KASIKLARIMDA AĞRI VAR
BÖYLE TUHAF Bİ AĞRI NORMALMİŞ RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN YİNEDE KORKUTUYOR YARIN Bİ DOKTORA GİDİCEM DAHA ÖNCE Bİ DÜŞÜĞÜM VAR O YÜZDEN ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

sanada takip çizelgesi yapalımm:) ilk sayfada anlatmış masumiyet

bende yapmak istiyorum canim ama simdi degil ben henuz keseyi bile goremedim bu cumartesi doktora gidicez ins hersey yolundadir ins ondan sonra yaparim cizelge.daha once iki dusuk yapinca insan temkinli davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…