Selam guzel anneler herkeslere selam olsun
Ben hala annemdeyım cepten gırıyorum burdan takıp etmesı zor oluyor ama sızden de ayrı kalamıyorum merak edıyorum sızlerı de ben cok sukur ıyıyım burdakı kotu haberlerı aldım cok uzuldum Allah nurran egeada ve zeynep84 arkadasıma sabırlar versın baska ne denır kı Rabbımın takdırı
Bende bıraz tedırgın oldum bebegımı gormeye 1 hafta once gıdıcem 16 mart da kısmetse bakalım nasıl oldu melegım guzel gelısıyor mu hep bır muamma ıcındeyım onu ultrasonda saglıklı bır sekılde gormedıkten sonra rahat edemeyecem.
Allah hepımızın evlatlarını bıze bagıslasın
AMİN CANIM..BENDE HEP TEDİRGİNİM..
MAŞALLAHHHHH:))ARKADAŞIM YANLIŞ ANLAMADA 8 HAFTALIK BU KADAR GÖBÜŞ OLMAZZheeyyy maşallahhöncesi nasıldı anca öyle anlarız ne kadar çıktığını GAZ VEYA ŞİŞLİKTİR O.BEN 10 HAFTALIĞIM DAHA OKADAR YOK. İŞTAHIM AÇILDI DEMİŞSİN YA BELKİ ONDAN ÇIKMIŞTIR GÖBÜŞLER...GERÇİ KAÇIŞ YOK HA 1 AY ÖNCE ÇIKMIŞ HA 1 AY SONRA.HEPİMİZİN SONU BELLİ
kızlar folıc plus mı kullanıyorsunuz dr bana günde 3 defa yazmış normal mi bu ya
yok canım:) benim eşim ben tuzlu ve ekşi yedikçe bebiş kız gelcek diye düşünüyor. aslında kızı çok istiyor ama bu zamanda kız yetiştirmek, korumak çok zor diye, erkek daha iyi olur diyo. derler ya, ye ekşiyi çıkar hatceyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyıo yüzden istiyor hep tatlı isteyim kendisinden.
slm kizlar nasilsiniz?ben bugun cok yorgun hissediyorum kendimi kursa bile gidemedim.arkadaslar benim bugun sanki biraz midem bulandi birsey yemek icin kaltim hersey gozume kotu gorundu sonra istemeye istemeye kraker yedim.ya midemde hep bir agri bir gariplik var.yani oyle ogurmuyorum bulantida bastirmiyo garip rahatsiz edici birsey psikolojik mi acaba?sizin bulantilar nasil?
slm kizlar nasilsiniz?ben bugun cok yorgun hissediyorum kendimi kursa bile gidemedim.arkadaslar benim bugun sanki biraz midem bulandi birsey yemek icin kaltim hersey gozume kotu gorundu sonra istemeye istemeye kraker yedim.ya midemde hep bir agri bir gariplik var.yani oyle ogurmuyorum bulantida bastirmiyo garip rahatsiz edici birsey psikolojik mi acaba?sizin bulantilar nasil?
canım bunlar çok normal..
ben serum yicek durumdayım dr umu aradım çağırdı ama istemediğim için gitmedim..
benim de aynen öyle zamanlarım oldu ama şu an yok çok şükür
benim bulantı herşeyden tiksinme şeklinde sanki devamlı midem bogazımda ara ara öğürtü şeklinde canım hiç bişi istemiyo yemek düşünmek bile istemiyorum...
kaç haftalıksın benim 5 haftam bitti 6 dan gün aldım başladı bulantılarım
Allah yardimcin olsun canim.en kisa zamanda gecer ins cok zor odugunu anlayabiliyorum
6+6 yim canim benimde son birkacgundur boyle rahatsizliklarim vAR
ben de ekim annesi olacağım yeni üye oldum arkadaşlarr
ARE AYNI HAFTADAYIZ KASIK AĞRILARIN VARMI DÜN BEN BAŞ AĞRISI VE KÖTÜ Bİ ŞEKİLDE MİDE BULANTISIYLA UYANDIM 2-3 GÜNDÜRDE KASIKLARIMDA AĞRI VAR
BÖYLE TUHAF Bİ AĞRI NORMALMİŞ RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN YİNEDE KORKUTUYOR YARIN Bİ DOKTORA GİDİCEM DAHA ÖNCE Bİ DÜŞÜĞÜM VAR O YÜZDEN ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM HEPİMİZE BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:
nazar:[/
arada bir oluyordu cok rahatsiz edici degildi bir suredir yok.ama bende normal diye biliyorum yinede cok rahatsiz ediciyse doktora gitmekte fayda var canim.
ben de ekim annesi olacağım yeni üye oldum arkadaşlarr
sanada takip çizelgesi yapalımm:) ilk sayfada anlatmış masumiyet
kızlar folıc plus mı kullanıyorsunuz dr bana günde 3 defa yazmış normal mi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?