erik zamanı ne zamankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen tatlıya asla hayır demeyen ben şimdi tiksinir oldumm
bende çok pişmanımmm bir daha yazmıycam bişeyy :26::26::26:
evet canım dünden beri benimde sol kalçamda ağrı var yürümemi bile etkiliyo
canım bu ayın sonunda marketlerde baslar bence yenı cıktıgında da cok pahalı ve guzel olmuyor ama ıste baharda asıl yanı nısan mayıs
neden böyle oluyor ki acaba ya? Annemler diyor ki yürüyüş yapman lazım. Sanırım haklı, çünkü biraz yürüyünce geçiyor.
Benim aşerme krizim olmuyor hiç çok şükür. Arada bir görünce birşeyi bazen canım çekiyor, alıp yiyorum. Hatta eşim diyor çocuk gibi oldun, her gördüğünü istiyon:)))
Selam kızlar!! Ohooo 2 gün giremedim yatak ayırma konusuna kadar gelmişsiniz. Ben de bu konudaki tecrübelerimi paylaşayım sizinle. Yakın bir arkadaşım 2 aylıkken ayırdı bebeği ve inatla almadı odasına. Gece emmek için defalarca uyanıyordu ama yine de fikrini değiştirmedi. Taa ki çocuk iyice aklı erip 2-3 yaşına gelene kadar. O zamandan bu yana yataklarında ortalarında yatıyor. Şu an 6 yaşında ve birtürlü vazgeçiremiyorlar:)))
Okuduğum bir kitapta bebeklerin koku alma güdülerinin 3 yaşına kadar bir köpeğinki kadar keskin olduğu yazıyordu. Ve bir bebek için en önemli şey kendini güvende hissetmektir. Hamileliğiniz ilerledikçe okudukça göreceksiniz ki karşınıza en çok çıkan kavram "güvenli bağlanma" olacak. Dolayısıyla eğer bebek huzursuzsa başka çaresi yok bunun. Ya da ağlamasına göz yumup inatla odasına koyacaksınız ki bu da hiç benim tarzım değil.
Benim oğlum da 2 yaşını 2 ay geçti. 2 ay öncesine kadar emdiği için odasını ayıramadım. Ki ayrıca kendi odası ve yatağı var halihazırda. Gece defalarca uyanırdı. E ben de çalışıyorum, her seferinde diğer odaya geçmekten daha kolay geldi böylesi. Şimdi de havaların biraz ısınmasını bekliyorum. Çünkü çok üstünü açıyor. Sonuç olarak benim tecrübem şu yönde; ASLA çocuklarla ilgili kesin konuşmayacaksın. Her çocuğun başka bir dünyası var ve anne babayı çok güzel yönlendiriyorlar. Evet isterseniz yatağında kendi odasında kendi kendine uyumayı öğretebilirsiniz ama bunun bedeli epeyce ağlatmak olabilir. Ağlatmanın bedeli olarak da sonrasında başka güven problemleri ortaya çıkabilir. Tercih tamamen anne babaya kalmış.........
kızlar benim kalçamda sancı oluyor, böyle tutulur gibi oluyor. sanki ayağa kalkıp hareket edemeyecek gibi hissediyorum. sizde de oluyor mu öyle?
baktım canım ama nektarin var ben şeftali istiyorum nektarini buldum eskişehirden kardeşim gönderecek kesermi bilmiyorum
oyy kıyamam çokmu çekti canın ara eşini alsın canım akşammm beraber yersinizz off şimdi vicdanen rahatsız oldum yemin ederim
evet canım hediyeyi gönderirler mi bilmiyorum ama kaybedecek bi şeyimiz yok nasıl olsa bir de primanın ana sayfasında bebek takip çizelgesi var onu pc ye indirdim net olsa da olmasa da masaüstünde duruyor bebeğimin gelişimini her gün takip ediyorumkızlarrrrr primanın ilk hediyem kampanyasınaaa katılın benceee güzell hediyeler varrr
edammm + gozgu + mattika + seda32 + Kedersiz + Brck + Masumiyet + zeynepazra + yarenay + redshadow + hayatbanaguzell + super87
bencede erike az kaldı bir aya kadar çıkar
ayyy evet ne şanslıyızz erikler çıkacakk
heee ben böyle lafıı koddummu otturturumarkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım süpermiş lafa bak ya
canım aynen bendede var o huy ne görsem istiyorum yani ilginç ilginç şeyler ama aldığımda da yiyesim gelmiyo benimde eşim aldırıyosun yemiyosun bana kalıyo ben şişiyorum heralde allah nasip ederse doğuma aynı kiloyla gidecez
evet canım hediyeyi gönderirler mi bilmiyorum ama kaybedecek bi şeyimiz yok nasıl olsa bir de primanın ana sayfasında bebek takip çizelgesi var onu pc ye indirdim net olsa da olmasa da masaüstünde duruyor bebeğimin gelişimini her gün takip ediyorum
canım çekmedi ama ben zaten bayılırım ama bence sende dışarıdan yememeye çalış şu dönem cok önemli sağlıklı beslenmemiz gerek bebişler içim ama güvenerek alıyorsan afiyet olsun canım
heee ben böyle lafıı koddummu otturturumnetten buldum hoşuma gitti ekledim bende
:)) ben hepsini yiyorum canım ya. ama çok şükür daha kilo almadım. sadece göbekte şişlik var.
ben de kaydoldum siteye. bir de milupaya kayıt oldum. bakalım gelecek mi birşeyler?
kızlarrrrr primanın ilk hediyem kampanyasınaaa katılın benceee güzell hediyeler varrr
Ben cuma akşamı bişeyin kokusunu duydum adını sölemiyim cnm çekti ama pek aldırış etmedimm
sonra akşam rüyamda ondan yedim durdumannemi aradım al ye yavrum ondan dedi,
koccimde aldı yedim sonrada çıkardım hieheh genelde yemeklerden sonra çıkarıyorum yaa.
sonra geziyoruz haftasonu koccim başladı ondan mı alsak bunu mu yesek benim yerime aş eriyor kızlar yaa
ben kokusu gelen, canımın istediği herşeyi alıp yemeye çalışıyorum canım. ne olur ne olmaz diye. en azından nefsimi körleyecek kadar yiyorum. sanırım şu dönem hepimiz ekşi, tuzlu yiyoruz. eşime söyleyim de çok üzülmesin bari :)))
senin eşinde mi aş eriyor anlamadım :)
yok canım:) benim eşim ben tuzlu ve ekşi yedikçe bebiş kız gelcek diye düşünüyor. aslında kızı çok istiyor ama bu zamanda kız yetiştirmek, korumak çok zor diye, erkek daha iyi olur diyo. derler ya, ye ekşiyi çıkar hatceyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyıo yüzden istiyor hep tatlı isteyim kendisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?