2012 Ekim Anneleri

benim için de öyle ama işte babamızın korkuları var :))) annesiyle zor baş ediyorum, ikiniz çok ağır gelirsiniz bana diyor

sana şiddetle katlıyorum gaz mı bebek mi ama şişti işte benim de

kesınlıkle dogru bende oglumda hep eksı tuzlu yemıstım mıdemız bulandıgı ıcın oyle bence

Selma arkadaşlar
masumiyet bende bi çizelge hazırlamak istiyorum ama nasıl yapcamı bilmiyorum bana yardımcı olurmusun .canım

cimeka canım eşin için cok cok gecmiş olsunn.. Allah tan tez farketmişsiniz...

bebeğini kaybeden arkadaslar varmıs.. Allah yardımcıları olsu ve tez zamanda yeniden saglıklı bir gebelık nasip etsin..

bu arada dikkat ettimde herkesin canı ekşi tuzlu istiyor.. benımde aynı... hayırlısı olsun bakalımmm....

Arkadaşların dediği gibi midemiz karışık da o yüzden canımız tatlı istemiyor bence de Benim hiç bulantım yok ama durum bende de aynı. O lafın şöyle bir doğruluk payı var(mış) Cinsiyet tabii ki babadan geçen spermlerle belirleniyor ama gebelik öncesi kadının beslenmesi vücudun asit baz dengesini değiştirdiğinden hangi spermlerin hemen öleceği hangilerininse yaşayacağında etkili oluyor. Erkek spermler hızlı ve dayanıksız. Dişi spermler ise yavaş ve dayanıklılar. Asidik bir ortamda dayanıksız olan erkek spermler telef oluyor, yavaş da olsa yaşamını sürdüren dişi sperm yumurtaya ulaşabiliyor böylece. Yenilen ekşi gıdalar kadın vücudunda asidik bir ortam oluşturuyor. Dolayısıyla ekşi yiyen ayşeyi çıkarıyor. Hatta aslında cinsiyet belirleme diyetleri de varmış ama etik bulunmadığı için doktorlar tarafından uygulanmıyormuş. Bu da benden gereksiz bir bilgi size Bu arada umarım ben de gebeklik öncesi bol bol ekşi yemişimdir

ay ılk defa duydum ama ıns bende

ben genel olarak ekşi ve tuzlu yerim birtek sütlü tatlı yerim oda nadiren

ilk defa duydum bende, teşekkürlerr bilgilendirdiğn için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…