2012 Ekim Anneleri

arkadaslar birsey soracaktım kan testlerimi gorunce doktor 12 haftada hepatıt asısı olman gerekıyor koruyuculugun yok gecırmemıssın dıyor daha once heryerden kapabılırsın vucudun dırencsız dıyor yazın bı tane olmustum oda tutmamıs hamılelıkte pek bılgı yazmıyor ınternette sıze hepatıt asısı ıle ılgılı bısey soyledımı doktorunuz yoksa bı benmıyım yaptırmalımıyım sasırdım gercı 12 hafta ya daha var ama bılemedım

bende yapmak istiyorum canim ama simdi degil ben henuz keseyi bile goremedim bu cumartesi doktora gidicez ins hersey yolundadir ins ondan sonra yaparim cizelge.daha once iki dusuk yapinca insan temkinli davraniyor

anladımm canımm inşallahh busefer sağlıkla doğucak bebeğinn benimde 3. hamileliğim ama hiç korku getirmiyorum aklımaa ... inşallahh topiğimiz bidaha hiç kayıp vermez..

Kabiz oldum ve migdem bulaniyo ve burnum tikali grip oldum geniz akintim var. Nasil gecer bunlar?

arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun benimkide inşallah bu benim 2.bebeğim olacak bulantımlarım var 9 haftadayım sizin nasıl geçiyorrr

anladımm canımm inşallahh busefer sağlıkla doğucak bebeğinn benimde 3. hamileliğim ama hiç korku getirmiyorum aklımaa ... inşallahh topiğimiz bidaha hiç kayıp vermez..

ins canim rabbim bu kez saglikli evlat nasip etsin bizlere ins.dusuklerden sonra herhangi birsey kullaniyor musun bu hamileliginde igne gibi?

arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun benimkide inşallah bu benim 2.bebeğim olacak bulantımlarım var 9 haftadayım sizin nasıl geçiyorrr

hoşgeldin canım yorgun oluyorum arada halsiz onun dışında birşey yok..

kızlar benim sabah kaltıgımdaa burnum dolu oluyor.hamilelik nezlesi bu sanırım.

hamile olmadan önce geceleri agzım felaket kuruyordu.burnum tıkalı oldug için.hastaneye gittim hiç birşeyim çıkmadı.şekerden şüphelendik ama çıkmadı.arada iki hafta falan gecti herhalde öyle birşey sonra gebe oldum.netten araştırdım.hamilelik nezlesi diye birşey vrmış.benimki o sanırım

hayirli olsun tatlim.bende 7.haftadayim benim mide rahatsizliklarim yenilerde balsadi ve hep yorgunluk simdilik bunlar

sabah uyandığımda benimde ağzımda burnumda kuruluk oluyor..
ve bu beni çok rahatsız ediyor..
yeterince su tüketemediğimi düşünüyorum..

ins canim rabbim bu kez saglikli evlat nasip etsin bizlere ins.dusuklerden sonra herhangi birsey kullaniyor musun bu hamileliginde igne gibi?
amin canım
evet kullanıtorum clexane 0.6cc iğne , CRINORE adlı progestan jel, b12 ve folikasit içeren folidoce...

kızlar ikiz hamile olanlardan yardım bekliyorum keseyi ilk ne zman gördünüz ve boyu ne kadardı

canım ben 5 haftalıkken görmüştüm 2 kesem vardı..
mm lerini tam hatırlamıyorum ama biri 3 mm daha küçüktü..
küçük olan bir daha ki gittiğimde kaybolmuştu..
kaybolan ikiz sendromu deniliyormuş buna..
şuan tek kese şeklinde devam ediyorum..

aa bilmiyodum senin başta ikiz olduğunu... doğal yollamı olmuştu ilaç filan kullanmışmıydın?

anaaaaaaamm 419da bırakmıştım 450 olmuş,arkadaşlar çeneniz düşmüş vallahi ben raporluyken evdeyken bu kadar konuşmuyodunuz.aaaaaaaaaaaaaaaaaa..
heeyyy maşallahh öncesi nasıldı anca öyle anlarız ne kadar çıktığını

oluyor canım bende de,bir de bende gece yönümü değiştirirken ağrı oluyor resmen uyandırıyor beni.. sürekli aynı şekilde yatmıcakmışız,bir de ayakları çok sallamıcakmışız,azıcık yukarı..
maşallah maşallah gözün aydın...
cuma günü tam bir limonu yedim mandalina gibi

normalde limonu yerdim zaten.çorbanın yanına alır o dilimi ham yapardım.

sırf ferahlamak için bir tane yedim tam tamına
ayy ben de eve geldim dolapta görünce limonu canım çekti 1 limon yedim azıcık tuzla.ama azzzzz...
ay yok ben öyle yiemem ekşiye tuzlu katmak.tuz zararlı çok tüketmeyin..

of yaz gelsin az kaldı..yeşil yeşil eriklerimizi yiyelimm.çok severim

1 haftadır şeftali arıyorummm bulamadım Ya ben böyle bişey görmedim otururken burnuma kokuyor
eşimde başka ne istersen var ama şeftali yok diyor bugün antalyada arayacaklar ne yapacam bilmem
hiiiiiiiiiiiiişşşşşşşttttt,deme öyle deme:)
cimeka canım eşin için cok cok gecmiş olsunn.. Allah tan tez farketmişsiniz...
sağol canım,geçirmeye çalışıyoruz,beni bıraktık bi köşeye,ona bakıyorum...Allahtan ben iyiyim..

ben de ekim annesi olacağım yeni üye oldum arkadaşlarr
aramıza hoşgeldin,gözün aydın...
canım olmamız gereken aşılar var sırası gelince hepimiz yaptıracağız,gerçi benim aşılarım tam yani tetanoz ve hepatit b tam.bu arada yeni gelenlere hatırlatma olsun aile hekiminize gitmek zorundasınız,izlem odası var,ebe ilgileniyor,bebek doğunca da direk ona kayıt oluyor,yine onunla iletişimde oluyoruz..gidin sayfanızı açtırın..
Kabiz oldum ve migdem bulaniyo ve burnum tikali grip oldum geniz akintim var. Nasil gecer bunlar?

anaaaaaam üst üste gelmişler valla,teker teker geliiiiiiiiiiin ulennnnn...

aa bilmiyodum senin başta ikiz olduğunu... doğal yollamı olmuştu ilaç filan kullanmışmıydın?

evet canım en başta ikizdi..daha sonra teke düştü..
benim doğal yolla oldu canım birşey kullanmadım..
ama eşim ve benim tarafımda sayamayacağımız kadar ikiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…