2012 Ekim Anneleri

adaşımın annesi hoşgeldin bu gidişle normal doğum yapan kalmıcak galiba topikte hepimiz sezeryana dönmeye başladık

inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında

kaç kilo olmuş elif bebek

hoşbulduk elifim 2,950 olmuş boyumuzda 47 cm 36.haftamızda durumlar böyle
ayın 20 si miydi kızlar bende o gün doğurayım madem cümbür cemaat haydi kızlar doğuma

adaşımın annesi hoşgeldin bu gidişle normal doğum yapan kalmıcak galiba topikte hepimiz sezeryana dönmeye başladık

inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında

kaç kilo olmuş elif bebek

gerçekten de herkes sezeryandan gidiyor,tek tük olacak normal...hayırlısı artık..ya biz neler konuşuyoruz inanamıyorum. ben bazen '' ben şimdi anne mi olacağım?'' diye soruyorum şaşıyorum hala...

karnın çıktı mı çıkmadı mı sohbetleri geliyor aklıma..karnı çıkmayanlar üzülüyordu,kimse hamile olduklarını anlamıyor diye...

hoşbulduk elifim 2,950 olmuş boyumuzda 47 cm 36.haftamızda durumlar böyle
ayın 20 si miydi kızlar bende o gün doğurayım madem cümbür cemaat haydi kızlar doğuma

hayırlısı olsun canım...

bize arkadaş ol 20 eylülde topluca doğuralım işte

Canım biz taç ın daha önce yaptırdığımız black out perdeleri vardı onu kullanıcaz mecbur. Çünkü bu storlar çok ışık güneş geçiriyor maalesef Tamam dekoratif olarak harika ama inceler yeri gelecek ben kızı gündüzde odasında uyutucam o perdeler epey kesiyor ışıgı güneşi gece bile sokak lambalarının ışıgını geciriyordu sabah da güneşin doğuşu kızın odasında oluyordu kalınları kenara çekicem karanlık istediğimde de onları çekicem

canım bende 1 haftadır var yaa son günlerde normalmiş ama bide iştahsızlık olurmuş

sorma canım bende de iştahsızlık başladı yemek çok zor yiyiyorum hatta dün tartuıldım doktorda 1 kilo vermişim mide yanmalarımda cabası benim kız saçlı olucakmış mide ekşimelerim ondan olmasın

o zman müjde seninde sonun geldi tatlı bu son haftaların belirtiymiş bulantı iştahsızlık kilo kaybı...zaten nette de bakarsan yazıyor bazı yerlerde

BenElse doğuma 3. yü bulduk sıra 4. yü bulmakta

o zman müjde seninde sonun geldi tatlı bu son haftaların belirtiymiş bulantı iştahsızlık kilo kaybı...zaten nette de bakarsan yazıyor bazı yerlerde

kalktım doğurmadan şu ütüleri yapayım bari

esr-esr de var 20 eylülcü

kalktım doğurmadan şu ütüleri yapayım bari

esr-esr de var 20 eylülcü

sizi başak anneleri siziiiiiiii. baştan beri de ekim annesi diye kandırdınız bizi aaaaa eylülde doğuruyonuz diye gitmezsiniz dimi eylül topiğine tümden....

ya ben birileriyle aynı tarihte doğurmak istiyorum,yalnız bırakmayın beni....

tamam kız dr.1-2 3 ekim falan derse 1 ekime tamam de... bak takvimimiz de aynı zaten.. ben de p.tesi gidince öyle diyim...1 ekimde doğuralım..

yaaaaaaaa 2 gun daha bekleyın benımkıde 3 ekım bırlıkte doguralım beni yalnız bırakmayın 9 ay bekledınız 2 gün daha bekleyın bacılar

Hanımlar ne oluyor böyle, bir geldim sıraya girmişsiniz doğurmak için:).
Bu gidişle normal doğum kalmayacak sanırım. Bende nasıl doğuracağımı çok merak ediyorum.
Ne sancı var, ne aşağı inme var, sanırım en sona ben kalacağım.

Allah hepimizin sonunu hayırlı etsin:)

ohoooo doğum tarihleri alınmış bile yahuuuu herkes sezeryan galiba ben erken doğurmassam benimde sezeryan olucak galiba dr en erken 28 eylülde alırız dedi

Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü

Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:

evettt bugün coyote ye de yazdım...doğuran doğurmayan herkes burda kalsın sonuna kadar birbirimize tam destek olalım

benim doğumdan sonra gelmem zor olur bir süre yanlız. annemler gelicek, kayınvalidemler gelicek

sonra ben annemlerle memlekete gidicem biraz orda kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…