adaşımın annesi hoşgeldinbu gidişle normal doğum yapan kalmıcak galiba topikte hepimiz sezeryana dönmeye başladık
inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında
kaç kilo olmuş elif bebek
adaşımın annesi hoşgeldinbu gidişle normal doğum yapan kalmıcak galiba topikte hepimiz sezeryana dönmeye başladık
inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında
kaç kilo olmuş elif bebek
hoşbuldukelifim 2,950 olmuş boyumuzda 47 cm 36.haftamızda durumlar böyle
ayın 20 si miydi kızlar bende o gün doğurayım mademcümbür cemaat haydi kızlar doğuma
hoşbuldukelifim 2,950 olmuş boyumuzda 47 cm 36.haftamızda durumlar böyle
ayın 20 si miydi kızlar bende o gün doğurayım mademcümbür cemaat haydi kızlar doğuma
bu arada biz o storun iki yanına ince iplikten olan pembe perde yada tül ne diye geçiyorsa ondan aldık çok daha dolu ve şık gösterdi bilemiyorum siz bişey koyacakmısınız ama.. biz taç fabrikasından aldık storuda yanına koymak için ( fon gibi) ince iplik perdeleride.. şirin oluyor pembiş pembiş..
canım bende 1 haftadır var yaason günlerde normalmiş ama bide iştahsızlık olurmuş
sorma canım bende de iştahsızlık başladıyemek çok zor yiyiyorum hatta dün tartuıldım doktorda 1 kilo vermişim mide yanmalarımda cabası benim kız saçlı olucakmış mide ekşimelerim ondan olmasın
o zman müjde seninde sonun gelditatlı bu son haftaların belirtiymiş bulantı iştahsızlık kilo kaybı...zaten nette de bakarsan yazıyor bazı yerlerde
BenElse doğuma 3. yü bulduk sıra 4. yü bulmakta
kalktım doğurmadan şu ütüleri yapayım bari
esr-esr de var 20 eylülcü
ya ben birileriyle aynı tarihte doğurmak istiyorum,yalnız bırakmayın beni....
tamam kız dr.1-2 3 ekim falan derse 1 ekime tamam de... bak takvimimiz de aynı zaten.. ben de p.tesi gidince öyle diyim...1 ekimde doğuralım..
sizi başak anneleri siziiiiiiii. baştan beri de ekim annesi diye kandırdınız biziaaaaa eylülde doğuruyonuz diye gitmezsiniz dimi eylül topiğine tümden....
anca beraber kanca berabernereye gidiyomuşuz
ben de sizle aynı bdt 13 ekim yani beni de yalnz bırkmayın doğuruverelim bebeişleri ekim 1 de.yaaaaaaaa2 gun daha bekleyın benımkıde 3 ekım bırlıkte doguralım beni yalnız bırakmayın 9 ay bekledınız 2 gün daha bekleyın bacılar
evettt bugün coyote ye de yazdım...doğuran doğurmayan herkes burda kalsın sonuna kadar birbirimize tam destek olalım
ben de sizle aynı bdt 13 ekim yani beni de yalnz bırkmayın doğuruverelim bebeişleri ekim 1 de.
o zman müjde seninde sonun gelditatlı bu son haftaların belirtiymiş bulantı iştahsızlık kilo kaybı...zaten nette de bakarsan yazıyor bazı yerlerde
BenElse doğuma 3. yü bulduk sıra 4. yü bulmakta
evettt bugün coyote ye de yazdım...doğuran doğurmayan herkes burda kalsın sonuna kadar birbirimize tam destek olalım
kız napayım soruyorum doktora herşeyi o da saolsun anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?