2 gündür ütü masası bana, ben ona bakıyodumKalktım hallettim şükür. Gerçi halletsek nolcak haftasonunda yine bütün hepsi kirlenmiş tekrar yıkanmış olcak
kızlar bu boğulma önleyici yastıklardan herkes aldımı
ben henüz almadım ama çok gerekli aziz bebede gördüm alacağım, ben daha küvette almadımavm de çalıştığım için burnumun dibinde ya mağazalar almak kolay geliyor erteliyorum daha ne kadar ertelenebilir orası ayrı
azraaa nerde gördün kız eneee kız bu gülcanın normal tarihi neydi ki
36.haftadaydı oda tansiyonu yüksek çıkmış acil olmuş şeklini bilmiyorum facede gördüm
ben henüz almadım ama çok gerekli aziz bebede gördüm alacağım, ben daha küvette almadımavm de çalıştığım için burnumun dibinde ya mağazalar almak kolay geliyor erteliyorum daha ne kadar ertelenebilir orası ayrı
hangısınden alacaksın yastıgı çok fonksıyonlu olanı mı yoksa sadece yan yatırma yastıgınımı??
iyi akşamlar kızlarcım yazmıştım cuma günü hastanede yatıp çıkmıştım ishal,bulantı,istifra nedeni ile ama cumartesi sabahı zor ettim daha kötü oldum tekrar hastanede yattım bu gün çıktım 13-14 serum yedim, antibiotikler yedik oğluşumla,sınırsız nstye girdik çok şükür oğluşum ii bende iyiyim ama bu seferde hastane çok sıcaktı terlediğimden olsa gerek nezle oluyorum Allah'ım bunada şükür birde tansiyonum yükseldi 1 gün ama şimdi normale döndü kontrol edeceğim sürekli herşey sorunsuz gidiyodu ama sonlara yaklaştıkça bunlar geldi başımıza herşeyde vardır bir hayır.kendinize çokk dikkat edin yemenize,içmenize, sıfır tuz, bol sıvı unutmayın.kucak dolusu sevgiler.
adet sancısı gibi mi oldu hep sancıların? bende de var sancılar ,korkuyorum da sancıları ayırt edememekten. perşembe gidelim bakalım çıkçak mı sancımız
Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü
Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:
cnm ben de aldım o yastıktan.çok kullanışlıymış herkes öyle diyor bakalım.evet çıkmıyor süngerlerinin kılıfları ama yıkamaya da korktum onları..aslında yıkamasak da bişey olmaz direk değmeyecek tenine çünkü..
mertugcum cok gecmis olsun canim, bebisin ve senin iyi olmaniza sevindimiyi akşamlar kızlarcım yazmıştım cuma günü hastanede yatıp çıkmıştım ishal,bulantı,istifra nedeni ile ama cumartesi sabahı zor ettim daha kötü oldum tekrar hastanede yattım bu gün çıktım 13-14 serum yedim, antibiotikler yedik oğluşumla,sınırsız nstye girdik çok şükür oğluşum ii bende iyiyim ama bu seferde hastane çok sıcaktı terlediğimden olsa gerek nezle oluyorum Allah'ım bunada şükür birde tansiyonum yükseldi 1 gün ama şimdi normale döndü kontrol edeceğim sürekli herşey sorunsuz gidiyodu ama sonlara yaklaştıkça bunlar geldi başımıza herşeyde vardır bir hayır.kendinize çokk dikkat edin yemenize,içmenize, sıfır tuz, bol sıvı unutmayın.kucak dolusu sevgiler.
valla camokaya danışmam gerek..yaaaaaaaa2 gun daha bekleyın benımkıde 3 ekım bırlıkte doguralım beni yalnız bırakmayın 9 ay bekledınız 2 gün daha bekleyın bacılar
evet onların kılıfı çıkmıyor ve ben yıkamıcam..sadece kılıfını yıkarım. o da belkiiiiiiiiiiiiiiii...Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü
Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:
asu 20 eylül de başka telefonları açmıcam
seni beklicemm bennn
pırtlattım de bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?