duymadım canım. sen urfada mıydın? normalde ikili öğretimler kaçta başlıyordu?eğer ders saatleri artıyorsa mecbur öyle olur zaten,başka çıkış yolu yok..ya da c.tesi de gidilecek..bizim de haftada 35 olan ders saati 9.sınıflardan başlamak üzere 40a çıktı.. zaten 8den 16 ya kadar okuldaydım hergün,şimdi iyice artık 5te gelirim eve.. hakkımızda hayırlısı.. bakanımıza daokullar açılacak herşey karmakarışık..yönetmelikten bihaber..kılık kıyafet maddesi belli,dün çıkmış
sıkmayın ne giyerlerse giysinler demeye getiriyor. atama konusu da o biçim...şimdiye kadar eşi özelde çalışan zaten eş durumu yapamıyordu ki diyor.tövbeeeeee10-14 eylül arası olacak alan değişikliğinin kılavuzu bile çıkmadı daha,biliyor musun!!!
bir dokun bin ah işit oldu;allah sonumuzu hayır etsin.. dün atananlara hem çok sevindim hem de başlarına gelecek olandan bihaberler,kıyamadım onlara...
hamileliğin başlarına geri döndük sanki, midem bhulanıyor. bi de yemek kokuları geliyo daha çok bulanıyo
canım bende 1 haftadır var yaason günlerde normalmiş ama bide iştahsızlık olurmuş
canım bende 1 haftadır var yaason günlerde normalmiş ama bide iştahsızlık olurmuş
kızlar merhabalarrr.sizlere haberim var.benimde doğum tarihi belli oldu.21/09/2012:))))normal tarih 1 ekimdi fakat ben dr uma çok korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim.oda tarihi koydu..şaşkın ve tuhafım:)sanki daha aylar var gibi geliyordu bana.halbuki 10 gün kaldı.allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunn..:))başka tarihi belli olan varmı acaba?
bu arada evet canım urfadayım normalde 07.10 yaz saatine göre giriş yapıyoduk
ya biz ikili öğretimde 4. saatten sonra bitiyoruz son iki saat dişimizi sıka sıka derse giriyoduk
şimdi günde 8 saat derse nası girilecek sınıflar olmuş 55 60 kişi düşün artık
allahım şükür ki bu hengamede doğum iznine ayrılıcam ne büyük bir nimet anlatamam en azından biz okula başlayana kadar bişeyler rayına oturur diye düşünüyorum
bu arada eşimin çalışma saatlerinden dolayı ben çalışamaz raporumu cumartesi alıcam
bi sakıncası olmaz heralde yani büyük ihtimal doktora c.tesi gidicem:26:
geri dönüş mü yapıyoruz tekrardanacıkıyorum ama canım hiçbişey istemiyor , midem bulanıyo garip hallerdeyiz yine
ben de iştahsızlık yok aksine iştah patlaması var
ya ben bi de yiyip yatıyorum üstüne kalkınca daha doğrusu zor kaldırıyorum bedenimi her tarafım şişmiş oluyo
kızlar merhabalarrr.sizlere haberim var.benimde doğum tarihi belli oldu.21/09/2012:))))normal tarih 1 ekimdi fakat ben dr uma çok korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim.oda tarihi koydu..şaşkın ve tuhafım:)sanki daha aylar var gibi geliyordu bana.halbuki 10 gün kaldı.allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunn..:))başka tarihi belli olan varmı acaba?
ya ben birileriyle aynı tarihte doğurmak istiyorum,yalnız bırakmayın beni....
ama canım 8 saat olursa haftada 40 saat yapıyor.. ortaokul ve ilkokullarda 40 çıkmadı ki
biliyorum üstüste 6 saat derse girdiğim zamanları da hatırlıyorum..berbattı.. gerçi öğleden sonra boşsun,iyi oluyor ama... işte meb düşünmeden çekti yaşı 66 aya..bina olsa tam gün olur iyi olurdu.ama bu sefer de ilk orta ayrımı?? eşimin okulu aynı kaldı,
tam gün,saatler de aynı,ilk ve orta aynı anda..düşünmeden artısını eksisine bakmadan hemen tamam diyorlar,ama bu eğitim işi gerçekten artık iyi değil..insanın hevesini kaçıran binlerce şey var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?