2012 Ekim Anneleri

şimdi netten baktım afyon il milli eğitim müdürlüğünün resmi yazısına ders saatleri şu şekilde:
ikili öğretim de ortaokul giriş 07.00 çıkış 13.00 günde 8 saat ders tenefüsler ilk tenefüs 10 dk sonra 5 dk
öğlenciler ise 13.10 da giriş 19.10 da çıkış
ilkokulların saatleri farklı tabi onlar geç giriyolar
neyseki düşünmüşler 07.09.2012 resmi yazı yeni yani
allah sonumuzu hayretsin
iyice zıvanadan çıktı bu meb
hiç bişey zamanında yapılmıyo ki canım ahhhhh ahhhhhhhhh

bu arada evet canım urfadayım normalde 07.10 yaz saatine göre giriş yapıyoduk

ya biz ikili öğretimde 4. saatten sonra bitiyoruz son iki saat dişimizi sıka sıka derse giriyoduk
şimdi günde 8 saat derse nası girilecek sınıflar olmuş 55 60 kişi düşün artık
allahım şükür ki bu hengamede doğum iznine ayrılıcam ne büyük bir nimet anlatamam en azından biz okula başlayana kadar bişeyler rayına oturur diye düşünüyorum

bu arada eşimin çalışma saatlerinden dolayı ben çalışamaz raporumu cumartesi alıcam
bi sakıncası olmaz heralde yani büyük ihtimal doktora c.tesi gidicem:26:

ya biz ikili öğretimde 4. saatten sonra bitiyoruz son iki saat dişimizi sıka sıka derse giriyoduk
allahım şükür ki bu hengamede doğum iznine ayrılıcam ne büyük bir nimet anlatamam en azından biz okula başlayana kadar bişeyler rayına oturur diye düşünüyorum

bu arada eşimin çalışma saatlerinden dolayı ben çalışamaz raporumu cumartesi alıcam

kızlar merhabalarrr.sizlere haberim var.benimde doğum tarihi belli oldu.21/09/2012:))))normal tarih 1 ekimdi fakat ben dr uma çok korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim.oda tarihi koydu..şaşkın ve tuhafım:)sanki daha aylar var gibi geliyordu bana.halbuki 10 gün kaldı.allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunn..:))başka tarihi belli olan varmı acaba?

100den aşağı düştük, illere geçtik derken son 10 u saymaya başladık böyle duydukça heyecan basıyor bana

perşembe gelsin bizim de tarihimiz kesinleşsin

ama canım 8 saat olursa haftada 40 saat yapıyor.. ortaokul ve ilkokullarda 40 çıkmadı ki

biliyorum üstüste 6 saat derse girdiğim zamanları da hatırlıyorum..berbattı.. gerçi öğleden sonra boşsun,iyi oluyor ama... işte meb düşünmeden çekti yaşı 66 aya..bina olsa tam gün olur iyi olurdu.ama bu sefer de ilk orta ayrımı?? eşimin okulu aynı kaldı,
tam gün,saatler de aynı,ilk ve orta aynı anda..düşünmeden artısını eksisine bakmadan hemen tamam diyorlar,ama bu eğitim işi gerçekten artık iyi değil..insanın hevesini kaçıran binlerce şey var..

kızlar bu sancı nasıl bişey olcak ya? 2 oldu ani bir sancı giriyor karnıma kasılmayla beraber :44:

geri dönüş mü yapıyoruz tekrardan acıkıyorum ama canım hiçbişey istemiyor , midem bulanıyo garip hallerdeyiz yine

demedi deme benden sonra en fazla 2 gün sonra sıra sende

ben de iştahsızlık yok aksine iştah patlaması var

ya ben bi de yiyip yatıyorum üstüne kalkınca daha doğrusu zor kaldırıyorum bedenimi her tarafım şişmiş oluyo

canım inanırmısın bende öyleydim 35. 36. haftada sonra ne olduysa 1 haftadır başladı işte

hehheee hepimizin sonu geldi artık

0oooooof,çok heyecanlanıyorum ben ya...tarihler belirleniyor..kendi tarihimi merak ediyorum.. aslında bilmek güzel önceden..ama hani durup dururken böyle bir ameliyata gireceğini bilmek te tuhaf..işte şimdi iyisin,tarihi gelince dikişlerin olacak.. amaaannn.çok karışık yazdım..oyyyy.17sinde gideceğim benim de kesin belli olur diyorum...

20 eylül sabahı bizde hastaneye yatacağız canım

camoka unutmuşum yazmayı,sorun olmaz o tarih meselesi..sonuçta istediğin zaman çıkarsın işten....

ya ben birileriyle aynı tarihte doğurmak istiyorum,yalnız bırakmayın beni....

ortaokullarda 5. sınıflarda 1 gün sadece 8 saat ders olacakmış diğer günler 7 saatmiş
8 saat olacak günü de öğretmenler kurulu belirleyecekmiş
öyle yazıyodu resmi yazıda
kafam o kadar karışık ki anlatamam
ya öğleden sonra boş oluyosun ama zaten 7 -8 saatten sonra halin kalmıyo ki eve gel çocuk var düşün
allahtan süt izni falan var ki ben az ders alıcam
allah bunları bildiği gibi yapsın
kamudan haber diye bi site var haberler orda
bu arada eş durumu bi daha yapılacakmış ayın 17 sine kadar
bakan sivasın doğusuna gidenleri kesin göndercem demiş eş durumundan
aman lütfetti çok büyük bir adım

demek ki sezeryan deyince 10 gün önce alıyorlar,benimki de 1 ekim mi acaba???anammmmmm karnıma ağrılar girdi sanki yarın doğuma girecekmişim gibi heyecan yaptım:18::18::18: bu arada Brck yok artık di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…