2012 Ekim Anneleri

gel toplaşıp 20sine gün alalım hep beraber doğuralım
yok canım benim için çoooook erken sağol,kalsın

ihtiyaç varsa 21 saate kadar almak zorundayız.. ben de fazlasını istemiyorum işte sabahtan bitsin okulla işim istiyorum süt izniyle..

sanki sivastan doğuya isteyen gidemiyordu da büyük başarı..

20 eylül sabahı bizde hastaneye yatacağız canım

ya ben birileriyle aynı tarihte doğurmak istiyorum,yalnız bırakmayın beni....

gel toplaşıp 20sine gün alalım hep beraber doğuralım

ben de cumartesi alırım sezeryan tarihimi :18::18:

cimeka biz de beraber doğuralım canuum 1 ekim uygundur doktora sölerim ben arkadaşla aynı gün istiyorum diye

asude aynı korku filmi gibi hepimizin sonu geldi artık

azra geldi bugün bişey yazmadan gitti :26:

brck izne çıktı artık cimeka evde net yok diyodu ya

aazzrraa küs bize.. o gün bir soru sordu ve birçok kişi cevapladı,ama o okumadı sanırım,dedi ki alıngan diyorsunuz ama cevap veren olmamış bana dedi,yine de teşekkürler dedi bi daha da yazmadı.. ben dedim hatta birçok kişi yazdı okumadın sanırım diye.. ama onu da görmedi galiba..

brck biliyorum neti yok ta hani doğurdu mu.teli var mı birinde acaba diye merak ettim..

tamam kız dr.1-2 3 ekim falan derse 1 ekime tamam de... bak takvimimiz de aynı zaten.. ben de p.tesi gidince öyle diyim...1 ekimde doğuralım..

hu huu sesimi duyan var mı? doğuruyoz burda

canım hani bazen karnımızın üzeri top gibi oluyor ya işte öyle olduğunda aşağı itme varsa ve karnın yan taraflarına yayılıyorsa ve 5 dak. ara ile sık sık ve kesik kesik oluyorsa hemen ara görüşelim demişti doktorum...sende de öyle olursa anla ki pırtlıyorsun

yok canım doğurmuyosun merak etme yoksa duramazdın burda kociş kapar götürür seni zilli ödümüzü koparma burda

ayyy yemek lapmam lazım kalkamıyorum

kocam telefonuma taksinin numarasını kaydetti acil bir durum olursa diye

benim dün akşam hamaratlığım tuttu hem çiğbörek yaptım dün akşam için, hem de bugüne dolma yaptım

ama ütü masasıyla bakışmamız ne zaman nihayete ericek bilmiyorum daha

tamam kız dr.1-2 3 ekim falan derse 1 ekime tamam de... bak takvimimiz de aynı zaten.. ben de p.tesi gidince öyle diyim...1 ekimde doğuralım..

tamam 1 ekim uygundur zaten aklımdaki tarih 1 ekimdi
hem terazi ,hem ayın ilk günü.hem haftanın ilk günü ne çok sebep var 1 ekimde doğurmak için

asucum kusura bakma seni yalnız bıraktık siz de benelseyle doğurun
hem hepimiz aynı gün doğurursak kim haber verecek topiğe !
kim doğum tablosuna yazacak
herkes doğumdaş arkadaşını bulsun 1

hu huu sesimi duyan var mı? doğuruyoz burda

güzel anlatım. ekliyim,bel ve sırttan geliyormuş gerçek d. sancısı..

ikişer üçer sıraya girin ulennnn

yan taraftan giriyo zaten ağrı kasılmayla beraber oldu 2 kez. yarım saatten fazla aralıkla oldu ama

bakalım olcak mı tekrar :26:

oku oku ezberledim canım bunları da insan herşeyden korkar oluyor merak ediyor

ben doğurunca hemen seni ararım zaten haber veririisn

dün kontrolümüz vardı ya, herşey çok şükür yolunda çatı muayeneside olduk ancak çatım darmış ve çok istediğim normAL doğum için uygun değilmiş. doktorumuz bu gün yarın doğursan anca normal yapabilirsin ama miadında bebek daha kilolu olacağı için ciddi yırtıklar oluşur dedi çok zor olur doğumun dedi. sezeryan fikrine alışsam iyi olur ama çok korkuyorum. ağrı pompası diye bişey varmış damar yolundan takılan onu araştırmaya başladım :18:

prof. doç.dr asuman ...... dana doğum sancısı tüyoları birazdan kk tv de
hemen karnımı açtım baktım nasıl diye çok etkileyiciydi valla

ohh mis gibi yemek var afiyet olsun canım
fazla bakma bebek ütü masasına benzeyecek

adaşımın annesi hoşgeldin bu gidişle normal doğum yapan kalmıcak galiba topikte hepimiz sezeryana dönmeye başladık

inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında

kaç kilo olmuş elif bebek

hayırlısı olsun canım üzülme
bak çatın da darmış allahın izniyle kavuşursun bebeğine normal olmuyosa sez. olcan sonuçta tıbbi gereklilik

sana da gün verelim hemen kiminle beraber doğurmak istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…