yok canım benim için çoooook erken sağol,kalsıngel toplaşıp 20sine gün alalım hep beraber doğuralım
ortaokullarda 5. sınıflarda 1 gün sadece 8 saat ders olacakmış diğer günler 7 saatmiş
8 saat olacak günü de öğretmenler kurulu belirleyecekmiş
öyle yazıyodu resmi yazıda
kafam o kadar karışık ki anlatamam
ya öğleden sonra boş oluyosun ama zaten 7 -8 saatten sonra halin kalmıyo ki eve gel çocuk var düşün
allahtan süt izni falan var ki ben az ders alıcam
allah bunları bildiği gibi yapsın
kamudan haber diye bi site var haberler orda
bu arada eş durumu bi daha yapılacakmış ayın 17 sine kadar
bakan sivasın doğusuna gidenleri kesin göndercem demiş eş durumundan
aman lütfetti çok büyük bir adım
20 eylül sabahı bizde hastaneye yatacağız canım
ya ben birileriyle aynı tarihte doğurmak istiyorum,yalnız bırakmayın beni....
gel toplaşıp 20sine gün alalım hep beraber doğuralım
azra geldi bugün bişey yazmadan gitti :26:
brck izne çıktı artık cimeka evde net yok diyodu ya
gel toplaşıp 20sine gün alalım hep beraber doğuralım
kızlar bu sancı nasıl bişey olcak ya? 2 oldu ani bir sancı giriyor karnıma kasılmayla beraber :44:
ben de cumartesi alırım sezeryan tarihimi :18::18:
cimeka biz de beraber doğuralım canuum 1 ekim uygundur doktora sölerim ben arkadaşla aynı gün istiyorum diye
asude aynı korku filmi gibihepimizin sonu geldi artık
hu huu sesimi duyan var mı? doğuruyoz burda
yok canım doğurmuyosunmerak etme yoksa duramazdın burda kociş kapar götürür seni zilli ödümüzü koparma burda
ayyy yemek lapmam lazım kalkamıyorum
tamam kız dr.1-2 3 ekim falan derse 1 ekime tamam de... bak takvimimiz de aynı zaten.. ben de p.tesi gidince öyle diyim...1 ekimde doğuralım..
canım hani bazen karnımızın üzeri top gibi oluyor ya işte öyle olduğunda aşağı itme varsa ve karnın yan taraflarına yayılıyorsa ve 5 dak. ara ile sık sık ve kesik kesik oluyorsa hemen ara görüşelim demişti doktorum...sende de öyle olursa anla ki pırtlıyorsun
tamam 1 ekim uygundur zaten aklımdaki tarih 1 ekimdi
hem terazi ,hem ayın ilk günü.hem haftanın ilk gününe çok sebep var 1 ekimde doğurmak için
asucum kusura bakma seni yalnız bıraktık siz de benelseyle doğurun
hem hepimiz aynı gün doğurursak kim haber verecek topiğe!
kim doğum tablosuna yazacak
herkes doğumdaş arkadaşını bulsun1
canım hani bazen karnımızın üzeri top gibi oluyor ya işte öyle olduğunda aşağı itme varsa ve karnın yan taraflarına yayılıyorsa ve 5 dak. ara ile sık sık ve kesik kesik oluyorsa hemen ara görüşelim demişti doktorum...sende de öyle olursa anla ki pırtlıyorsun
tamam 1 ekim uygundur zaten aklımdaki tarih 1 ekimdi
hem terazi ,hem ayın ilk günü.hem haftanın ilk gününe çok sebep var 1 ekimde doğurmak için
asucum kusura bakma seni yalnız bıraktık siz de benelseyle doğurun
hem hepimiz aynı gün doğurursak kim haber verecek topiğe!
kim doğum tablosuna yazacak
herkes doğumdaş arkadaşını bulsun1
kocam telefonuma taksinin numarasını kaydetti acil bir durum olursa diye
benim dün akşam hamaratlığım tuttu hem çiğbörek yaptım dün akşam için, hem de bugüne dolma yaptım
ama ütü masasıyla bakışmamız ne zaman nihayete ericek bilmiyorum daha
dün kontrolümüz vardı ya, herşey çok şükür yolundaçatı muayeneside olduk ancak çatım darmış ve çok istediğim normAL doğum için uygun değilmiş. doktorumuz bu gün yarın doğursan anca normal yapabilirsin ama miadında bebek daha kilolu olacağı için ciddi yırtıklar oluşur dedi çok zor olur doğumun dedi. sezeryan fikrine alışsam iyi olur ama çok korkuyorum. ağrı pompası diye bişey varmış damar yolundan takılan onu araştırmaya başladım :18:
dün kontrolümüz vardı ya, herşey çok şükür yolundaçatı muayeneside olduk ancak çatım darmış ve çok istediğim normAL doğum için uygun değilmiş. doktorumuz bu gün yarın doğursan anca normal yapabilirsin ama miadında bebek daha kilolu olacağı için ciddi yırtıklar oluşur dedi çok zor olur doğumun dedi. sezeryan fikrine alışsam iyi olur ama çok korkuyorum. ağrı pompası diye bişey varmış damar yolundan takılan onu araştırmaya başladım :18:
prof. doç.dr asuman ...... dana doğum sancısı tüyoları birazdan kk tv de
hemen karnımı açtım baktım nasıl diyeçok etkileyiciydi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?