kizlar yaaa hepinizin dogum tarihleri belli oldu nerdeyse, bu topikte normal dogum yapicak tek benmiyim22 ekim... bizleride takip edin dogumdan sonra
kizlar yaaa hepinizin dogum tarihleri belli oldu nerdeyse, bu topikte normal dogum yapicak tek benmiyim22 ekim... bizleride takip edin dogumdan sonra
hoşbuldukelifim 2,950 olmuş boyumuzda 47 cm 36.haftamızda durumlar böyle
ayın 20 si miydi kızlar bende o gün doğurayım mademcümbür cemaat haydi kızlar doğuma
o zman müjde seninde sonun gelditatlı bu son haftaların belirtiymiş bulantı iştahsızlık kilo kaybı...zaten nette de bakarsan yazıyor bazı yerlerde
BenElse doğuma 3. yü bulduk sıra 4. yü bulmakta
aslinda benimde adet tarihime göre 17 ekim, bir kere ultrasona girdim ben o zaman 1 hafta geriden geliyordu bebis doktorda 22 dedi muhtemel tarih ama toparladiysa 17 de gelsinmerhaba cnm nasıslın demek 22 ekım senın belkı öncebelkı sonra olur benımde belı
29 ekım tabı aras beyımız erken gelmezse
mertuğ geçmiş olsun canım bende grip oldum çok kötüyüm yarın haftası hala geçmiyor içmediğim yemediğim şey kalmadı öksürükten göğsüm acıyo perşembe benimde nstm var bakalım grip işine doktor ne diyecek genel anestezi olmuyormuş bende korkuyorum:2::2::2:
mertuğ geçmiş olsun canım
cimekacım cumartesi net tarih veririm heralde bakalım doktorum ne derse o
karnım çok büyümüş biraz önce yürüyüşten geldik bittim yani
otururken bile zorlanıyorum
burda ister istemez normal dogurtuyolarfırfırcım sen normal ol canım
fark yaratacayiip sükse yaparsın hem havandan geçilmez kız
kalcaz topikte biz bize deseneben varim bir degisiklik olmazsa 23 ekim:):)
tmm o zaman bekliyorum haber..biz de yürüyüşten geldik,yürümek zorlaştı,ama beni en çok merdiven yoruyor..göbeğim çok büyüdü.. patlıcak gibi
burda ister istemez normal dogurtuyolarama bende sezeryandan cok korkuyorum ne ilginctir ki:18: valla her an hersey oluyor dogum esnasinda, bebislerimiz saglikla gelsinde hangi yolla dunyaya gelirse gelsinler beklemek yoruyor beni, siz dogurcaksiniz ben beklicem
kalcaz topikte biz bize deseneanammm doguranlarin bebisleri nerdeyse 1 aylik olacak
burda ister istemez normal dogurtuyolarama bende sezeryandan cok korkuyorum ne ilginctir ki:18: valla her an hersey oluyor dogum esnasinda, bebislerimiz saglikla gelsinde hangi yolla dunyaya gelirse gelsinler beklemek yoruyor beni, siz dogurcaksiniz ben beklicem
kalcaz topikte biz bize deseneanammm doguranlarin bebisleri nerdeyse 1 aylik olacak
valla kiz bizde kasim annelerine mi takilsakaynen oyle canim burdada normal zorunlu ama bende sezeryandan korkuyorum dogrusu belli okmaz tabi hangisi daha kolay rahat bebisimiz icin iyi olacaksa o olsun.zaten bence burasi ekim degilde eylul topigi herkes eylulde doguruyor:)
korkan anne adaylari tamam, yani herkesin 2 dogum seklinde de korkulari oluyor, mesela bende sezeryandan korktugum icin normal dogurma hissim daha agir basiyo, o korkularimi asabilsem bende isterim planli olarak bebisimi kucagima almakburda da sezeryan için bahane arıyolar
bende istemiyorum40. haftalara kalmak insallah kalmam. seninde sezeryandi dimi masumcum, gun ne zaman?Eylul annelerinin cogu da agustosda dogurdu zaten her topikte boyle oldu eylul annelerinden cok azi kaldi gununu bekleyen onlarda kafayi yemek uzere hala bebek gelmedi diye valla bende 40. Haftalara kalmak istemem
isvecteyim ben, ama buradaki saglik sektöru cok iyi cok guveniyorum hatta tr ye kesin dönus yapmyi planliyoruz esimle ama ikinci cocugumuda burada dunyaya getirmeden asla tr ye dönmem. sen hangi ulkedesin? tek sinir oldugum konu 1 kere ultrasona giriyoruz o kadarcnm sen hangı ulkedesın a ben ıyıkı orda degılım:18::18::18::18:
bende istemiyorum40. haftalara kalmak insallah kalmam. seninde sezeryandi dimi masumcum, gun ne zaman?
isvecteyim ben, ama buradaki saglik sektöru cok iyi cok guveniyorum hatta tr ye kesin dönus yapmyi planliyoruz esimle ama ikinci cocugumuda burada dunyaya getirmeden asla tr ye dönmem. sen hangi ulkedesin? tek sinir oldugum konu 1 kere ultrasona giriyoruz o kadar
hadi asu bekliyoruz
hangi faideli bilgileri vericen bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?