2012 Ekim Anneleri

kizlar yaaa hepinizin dogum tarihleri belli oldu nerdeyse, bu topikte normal dogum yapicak tek benmiyim 22 ekim... bizleride takip edin dogumdan sonra

merhaba cnm nasıslın demek 22 ekım senın belkı öncebelkı sonra olur benımde belı
29 ekım tabı aras beyımız erken gelmezse

mertuğ geçmiş olsun canım bende grip oldum çok kötüyüm yarın haftası hala geçmiyor içmediğim yemediğim şey kalmadı öksürükten göğsüm acıyo perşembe benimde nstm var bakalım grip işine doktor ne diyecek genel anestezi olmuyormuş bende korkuyorum:2::2::2:

hoşbulduk elifim 2,950 olmuş boyumuzda 47 cm 36.haftamızda durumlar böyle
ayın 20 si miydi kızlar bende o gün doğurayım madem cümbür cemaat haydi kızlar doğuma

Masallah masallah kuzuna,cati muayenen nasil gecti,aci durumu

o zman müjde seninde sonun geldi tatlı bu son haftaların belirtiymiş bulantı iştahsızlık kilo kaybı...zaten nette de bakarsan yazıyor bazı yerlerde

BenElse doğuma 3. yü bulduk sıra 4. yü bulmakta

Yaa noluyo herkesin dogum tarihi belli oldu ben kaldim,zaten istahsizlik falanda yok ben boyle 40+ lari beklerim artik(((

Acaba ilk normal dogumu kim yapicak????

Benelse benimde bugun sancilarim var sanki kasiklarim agr giriyor,karnim bi yerde toplanip sertlesiyooo...

merhaba cnm nasıslın demek 22 ekım senın belkı öncebelkı sonra olur benımde belı
29 ekım tabı aras beyımız erken gelmezse
aslinda benimde adet tarihime göre 17 ekim, bir kere ultrasona girdim ben o zaman 1 hafta geriden geliyordu bebis doktorda 22 dedi muhtemel tarih ama toparladiysa 17 de gelsin yani ekimin 2. haftasindan sonra heran gelebilir, gelsin yaaaa artik, son gunu beklemesin

Gecmis olsun canim,ihlamur ictin mi??iyi gelir diye biliyorum,o zamana kadar gecer insallah...

mertuğ geçmiş olsun canım

cimekacım cumartesi net tarih veririm heralde bakalım doktorum ne derse o

karnım çok büyümüş biraz önce yürüyüşten geldik bittim yani
otururken bile zorlanıyorum

tmm o zaman bekliyorum haber..biz de yürüyüşten geldik,yürümek zorlaştı,ama beni en çok merdiven yoruyor..göbeğim çok büyüdü.. patlıcak gibi

fırfırcım sen normal ol canım

fark yarat acayiip sükse yaparsın hem havandan geçilmez kız
burda ister istemez normal dogurtuyolar ama bende sezeryandan cok korkuyorum ne ilginctir ki:18: valla her an hersey oluyor dogum esnasinda, bebislerimiz saglikla gelsinde hangi yolla dunyaya gelirse gelsinler beklemek yoruyor beni, siz dogurcaksiniz ben beklicem

ben varim bir degisiklik olmazsa 23 ekim:):)
kalcaz topikte biz bize desene anammm doguranlarin bebisleri nerdeyse 1 aylik olacak

aynen oyle canim burdada normal zorunlu ama bende sezeryandan korkuyorum dogrusu belli okmaz tabi hangisi daha kolay rahat bebisimiz icin iyi olacaksa o olsun.zaten bence burasi ekim degilde eylul topigi herkes eylulde doguruyor:)

burda da sezeryan için bahane arıyolar

cnm sen hangı ulkedesın a ben ıyıkı orda degılım:18::18::18::18:

Eylul annelerinin cogu da agustosda dogurdu zaten her topikte boyle oldu eylul annelerinden cok azi kaldi gununu bekleyen onlarda kafayi yemek uzere hala bebek gelmedi diye valla bende 40. Haftalara kalmak istemem

Son düzenleme:
aynen oyle canim burdada normal zorunlu ama bende sezeryandan korkuyorum dogrusu belli okmaz tabi hangisi daha kolay rahat bebisimiz icin iyi olacaksa o olsun.zaten bence burasi ekim degilde eylul topigi herkes eylulde doguruyor:)
valla kiz bizde kasim annelerine mi takilsak

burda da sezeryan için bahane arıyolar
korkan anne adaylari tamam, yani herkesin 2 dogum seklinde de korkulari oluyor, mesela bende sezeryandan korktugum icin normal dogurma hissim daha agir basiyo, o korkularimi asabilsem bende isterim planli olarak bebisimi kucagima almak tabi dedigin gibi doktorlar direk sezeryana almak istiyor kolaylik olsun diye...

Eylul annelerinin cogu da agustosda dogurdu zaten her topikte boyle oldu eylul annelerinden cok azi kaldi gununu bekleyen onlarda kafayi yemek uzere hala bebek gelmedi diye valla bende 40. Haftalara kalmak istemem
bende istemiyorum40. haftalara kalmak insallah kalmam. seninde sezeryandi dimi masumcum, gun ne zaman?

cnm sen hangı ulkedesın a ben ıyıkı orda degılım:18::18::18::18:
isvecteyim ben, ama buradaki saglik sektöru cok iyi cok guveniyorum hatta tr ye kesin dönus yapmyi planliyoruz esimle ama ikinci cocugumuda burada dunyaya getirmeden asla tr ye dönmem. sen hangi ulkedesin? tek sinir oldugum konu 1 kere ultrasona giriyoruz o kadar

Son düzenleme:

ben turkıyedeyım cnm sakaryadan
sağlık sektöru ıyıymışte cıx 1 kere ultrosona gırmeyı hıc sevmedım bak şimdi bana 1 ay bıle uzun gelıyo
cınsıyetıde 1 defadamı öğrendınız cnm benım
senın memleket neresı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…