kiz öyle diye diye valla dogurtcaksin masumu
Bende hiç sevmiyorum canım bu gececi olduğu zamanlarıneyse ki korkmuyorum artık ilk evlendiğimizde doğudaydık bide çok korkardım sabah olmazdı alıştım artık zombi gibi geceleri oturmaya
Gecmis olsun canim,ihlamur ictin mi??iyi gelir diye biliyorum,o zamana kadar gecer insallah...
Bende hiç sevmiyorum canım bu gececi olduğu zamanlarıneyse ki korkmuyorum artık ilk evlendiğimizde doğudaydık bide çok korkardım sabah olmazdı alıştım artık zombi gibi geceleri oturmaya
evet 2 hafta sonra annem gelicek hayirlisiyladoğru tahmın ama degılmı
ee napıyosun cnm dayımdan alıyorum haberleırını soruyorum ama senle göruşme fırsetımız olmadı hıc
hatta gecen dedım aynı zmanlarda bebeklerımız olcak faln dıye ama aklıma hıc gelmezdı ınankı
yakında annen gelıyomuş degılmı cnm
şu tesadüfe bakın hele... eee siz gerçekte görüşmüyonuz mu?? ben burda diğer topiklerde bile ekim anneleri görünce hemen linki veriyorum gel diye..
bu arada semayasar83 te benim gem ortaokul hem liseden arkadaşım...
doğru tahmın ama degılmı
ee napıyosun cnm dayımdan alıyorum haberleırını soruyorum ama senle göruşme fırsetımız olmadı hıc
hatta gecen dedım aynı zmanlarda bebeklerımız olcak faln dıye ama aklıma hıc gelmezdı ınankı
yakında annen gelıyomuş degılmı cnm
Asucum bende yalnizim kizimla esim gitti ucusa bi de epey rotarli kalkti ucak 12 de gelecekti simdi kimbilir kacta gelecek
Asucum bende yalnizim kizimla esim gitti ucusa bi de epey rotarli kalkti ucak 12 de gelecekti simdi kimbilir kacta gelecek
içmediğim şey kalmadı canım sağol şimdide pekmez içip yatıcam kolay geçmiyecek sanırım
cok komıksınız ınanmıyorum sıze akraba cıktınız gercekten,anam benımde akrabam cıkmasın sakın
canım esın ne ıs yapıyordu senın???
Benim esimde hep gece calisiyo meslaktaslar sanirim allahtan evlenmeden once yapmis sarki bengecelerden sikayet etmiyorumda gunduzleri evde ya o dha kotu rahat rahat gezemiyorum
kız demedi deme bu Masum benim arkamdan doğuracak yaz bi kenaraen geç eylül 25
Asudem valla bende bugun esimle hesap yaptik ne gunu bos diye artik her hafta kontrol var ya 17 eylul ve digerini 25 eylule alicaz25 eylulde 38+4 oluyorum hesapladimda hakikaten o gunu birakmiyormus doktor beni pirtlati veriyormus
cok komıksınız ınanmıyorum sıze akraba cıktınız gercekten,anam benımde akrabam cıkmasın sakın
canım esın ne ıs yapıyordu senın???
hangi konuda bilgi istiyosun bebeğemmm
yanlız kaldık oğlumlaaa bir de sen vur
ben şarka gelin gittim bide çok zor geçti benim için İstanbuldan bir anda doğuyaama alıştım zmanla...üç haftada bir sadece 1 hafta gece gidiyor bizim ki ama sevmiyorum işte şimdi birde ikinci şark olacak galiba kom. yrd. oldu 2 yıl önce bu aralar öyle bir söylenti var bakalım hakkımızda hayırlısı...
valla camokaya danışmam gerek..
camoka ne dersin??? 1 mi 3 mü??
inşallahhhhhhhhbenden söylemesi o Ece hanım 25 eylülde buraya gelicek o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?