Haklisin beklemekten sikayetim yok 40 haftayida gormek istiyorum benBen de ben de en sonlardann:)) amaan vaktinde dogsun da bosverin kizlar beklemek daha iyibu arada madem yakiniz birbirimize en son ne zaman gittiniz kontrole ve bidiklaroniz ne kadar olmuslardii?
benmde hazır değil canımm merak etme yalnız değilsinn evde kalınca plan yaptım kendime 1 hafta içinde herşeyi bitircem pazartesi temizliğe başlıyoruz sonra bebeğin odası eşyaları çanta biraz kışlık hazırlıycam dolaba bişiler atayımm işte geçer gder zaman benm sezeryan ihtimalide var tabii öyle olursa daha az vaktimiz varr
ben turkıyedeyım cnm sakaryadan
sağlık sektöru ıyıymışte cıx 1 kere ultrosona gırmeyı hıc sevmedım bak şimdi bana 1 ay bıle uzun gelıyo
cınsıyetıde 1 defadamı öğrendınız cnm benım
senın memleket neresı cnm
bende istemiyorum40. haftalara kalmak insallah kalmam. seninde sezeryandi dimi masumcum, gun ne zaman?
isvecteyim ben, ama buradaki saglik sektöru cok iyi cok guveniyorum hatta tr ye kesin dönus yapmyi planliyoruz esimle ama ikinci cocugumuda burada dunyaya getirmeden asla tr ye dönmem. sen hangi ulkedesin? tek sinir oldugum konu 1 kere ultrasona giriyoruz o kadar
hangi konuda bilgi istiyosun bebeğemmm
yanlız kaldık oğlumlaaa bir de sen vur
4. ayda giriyoruz ultrasona herseyine detayli bakiliyor ögreniyoruz, sonrada her ay ebeler testlerle ve ölcumlerle takip ediyor, benim memlekette sakaryaailem orada yasiyor ben yazlari gelince izmirde yasiyoruz. merkezdemisin canim, yas kac?
Yok tatlim dun doktorumlaydim konustuk uzun uzun beni illa normal dogurtacak gun falan alamadim yanihersey yolundayken niye keselim ki diyor bende kaderime razi oldum tabi hakkimizda hayirlisi olsun artik
benimkide tatil, baslicak 2 gun sonra yine gece calismalarina
cnm tam tahmın ettıgım gıbı aslnda ısvec ekım ve ısımden bışeyler sezdım ama okadar olmaz dedım
acaba kuzen olabılırmıyız tatlım
Yok tatlim dun doktorumlaydim konustuk uzun uzun beni illa normal dogurtacak gun falan alamadim yanihersey yolundayken niye keselim ki diyor bende kaderime razi oldum tabi hakkimizda hayirlisi olsun artik
kuzen derkenkim olabilir ki acep
haha hala kızı desem songül
aynen öyle canim hakkimizda hayirlisi neyse onu yasayalim, doktorun tam benlikmisseninde az kalmis ama 6 ekim gözukuyor cizelgen
yokkkk artık!!!!! merakla bekliyorum
yokkkk artık!!!!! merakla bekliyorum
aynen valla bende bekliyorumehh bu kadar kurcuklayınca illa akraba çıkarlar
canım dr azimli valla dogurtacak seni,kırmızı kurdele takıcaz sana
kiz öyle diye diye valla dogurtcaksin masumukız demedi deme bu Masum benim arkamdan doğuracak yaz bi kenaraen geç eylül 25
aaanerden nereye baksana sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?