2012 Ekim Anneleri

Ben de ben de en sonlardann:)) amaan vaktinde dogsun da bosverin kizlar beklemek daha iyi bu arada madem yakiniz birbirimize en son ne zaman gittiniz kontrole ve bidiklaroniz ne kadar olmuslardii?
Haklisin beklemekten sikayetim yok 40 haftayida gormek istiyorum ben ama dogumdan sonra su 40 gunu biran once gecirip sakinlemek istiyorum asil korkum o
Ben 31+6 da gittim kontrole cani. 8 gun oldu yani 2050 grdi kizcemboyuda 42 cm

Ya bende oyle gezmeler isiyorum ama cevrem yok sen hangi ildesin canim:26:
Yaren kiz senin ne isin var burda

4. ayda giriyoruz ultrasona herseyine detayli bakiliyor ögreniyoruz, sonrada her ay ebeler testlerle ve ölcumlerle takip ediyor, benim memlekette sakarya ailem orada yasiyor ben yazlari gelince izmirde yasiyoruz. merkezdemisin canim, yas kac?

Yok tatlim dun doktorumlaydim konustuk uzun uzun beni illa normal dogurtacak gun falan alamadim yani hersey yolundayken niye keselim ki diyor bende kaderime razi oldum tabi hakkimizda hayirlisi olsun artik

4. ayda giriyoruz ultrasona herseyine detayli bakiliyor ögreniyoruz, sonrada her ay ebeler testlerle ve ölcumlerle takip ediyor, benim memlekette sakarya ailem orada yasiyor ben yazlari gelince izmirde yasiyoruz. merkezdemisin canim, yas kac?

cnm tam tahmın ettıgım gıbı aslnda ısvec ekım ve ısımden bışeyler sezdım ama okadar olmaz dedım
acaba kuzen olabılırmıyız tatlım

Yok tatlim dun doktorumlaydim konustuk uzun uzun beni illa normal dogurtacak gun falan alamadim yani hersey yolundayken niye keselim ki diyor bende kaderime razi oldum tabi hakkimizda hayirlisi olsun artik

aynen öyle canim hakkimizda hayirlisi neyse onu yasayalim, doktorun tam benlikmis seninde az kalmis ama 6 ekim gözukuyor cizelgen

benimkide tatil, baslicak 2 gun sonra yine gece calismalarina

Bende hiç sevmiyorum canım bu gececi olduğu zamanları neyse ki korkmuyorum artık ilk evlendiğimizde doğudaydık bide çok korkardım sabah olmazdı alıştım artık zombi gibi geceleri oturmaya

canım dr azimli valla dogurtacak seni,kırmızı kurdele takıcaz sana

aaa nerden nereye baksana sen

doğru tahmın ama degılmı
ee napıyosun cnm dayımdan alıyorum haberleırını soruyorum ama senle göruşme fırsetımız olmadı hıc
hatta gecen dedım aynı zmanlarda bebeklerımız olcak faln dıye ama aklıma hıc gelmezdı ınankı
yakında annen gelıyomuş degılmı cnm

şu tesadüfe bakın hele... eee siz gerçekte görüşmüyonuz mu?? ben burda diğer topiklerde bile ekim anneleri görünce hemen linki veriyorum gel diye..

bu arada semayasar83 te benim gem ortaokul hem liseden arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…