2012 Ekim Anneleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün ?
benim belim ağrıyor bide şu yalancı sancılar yokmu hep doğurcam sanıyorum

bebeğinle sağlıklı huzurlu güzel bir yaşam sizin olsun cnm benim.. güzel dileklerin için sağol...

Kızlarr şimdi camoka ile konuştum doktordan dönüyorlarmış 1 Ekim sezaryen günü almışlarr..:81: bi bebeğimizin daha tarihi belli oldu :124:

cimeka hazır ol bak camoka öyle dedii...

Kızlarr şimdi camoka ile konuştum doktordan dönüyorlarmış 1 Ekim sezaryen günü almışlarr..:81: bi bebeğimizin daha tarihi belli oldu :124:

had hayrlısı canım bakalım benim nst pazartesi bana ne diyecek bugün 36+3 üm çok şükür

anammmmm,dediğini yaptı kız valla

ben de 1 2 3 ekimden birini alıyım bari..ama 1 olacak gibi..nedense hep böyle bir his var...

daha şeker yapıcam bebek şekeri malzemesi sipariş verdim. 100 tane yapıcam mevlütte kullanacaklarımıda şimdiden yapayım sonra vakit oolmaz dedim. içine lavanta koyucam.

anammmmm,dediğini yaptı kız valla

ben de 1 2 3 ekimden birini alıyım bari..ama 1 olacak gibi..nedense hep böyle bir his var...

sende 1 ekime al bari sizde aynı gün doğurun:)) bak biz BenElse ile aynı gün doğuruyoruz yanlızlık çekmeyin

asudecim bebeklerimiz 37.hafta bitincemi gelişimini tamamlıyorlardı?benim durumum farklı olduğu için asla doğum anını yaşamamam gerekli o yüzden hem acele ediyorum hem korkuyorum ne olur ne olmaz diye burda zaten doktorda sınırlı allah korusun ısrarda etmek istemiyorum 26 eylülde tam 38 bitiyor benim alın dicem doktoruma 38+ 3 falan beklemesin allaha emanet

Sizden bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. su an netim cok yavas oldugu için konuları cok okuyamıyorum ama bu hafta ıcı tekrar alış verişe gidicem ve cok zamanım yok.
Bebeğim ekim sonu kasım başı gibi dunyaya gelıcek. Ben bol bol uzun kollu çıtçıtlı badı aldım fakat annem onun içine de bir şey giyilmesi gerektiğini soyedi.
Kızlar, bebişim doğduktan sonra nasıl giyinmeli ilk aylarında ne giymeli lutfen yardımcı olurmusunuz.
Zıbın kac tane almam gerekıyor ılk aylarda atler kulot gıyıyor mu annemde unutmus :) ne gıyıcek benım kızım ılk aylarında gobek bagı dusene kadar nasıl gıyınır lutfen yardım edın bana..
Cevremde annem ve ablamlardan baska hamılelıgımı kımse bılmedıgı ıcın kımseye soramıyorum zaten kımseyı de tanımıyorum burda.. cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

sende 1 ekime al bari sizde aynı gün doğurun:)) bak biz BenElse ile aynı gün doğuruyoruz yanlızlık çekmeyin

öyle olsun bari..niklerimiz benzer,ikimizin de kız,iki öğretmen,bdt ler aynı,doğumlar da aynı olsun.. p.tesi doktordayım bence belli olur artık..sizinkiler belli oldukça ben meraklanıyorum burada.

aklına kötü şey getirme canım..yavrularımız Allaha emanet..sen yine de doktorunla konuş bakalım hem endişelerini giderirsin hemde doğum hakkında herşey daha netleşir için rahat eder seninde

canım badi ve üzerine tulum aldık genellikle...zıbın ben almadım mesela badi giydireceğim...zaten o zıbınlar tuhaf bişey ağzı burnu bi yerde badi içine başka bişey giydirmeyi pek düşünmüyorum çoğumuzda aynı şekilde aldı eşyalarını zten....atlet külot dersen yaşına kadar giyemezler zaten hatta yaşını bile geçer sonuçta bezle en rahat olabilecek şey badi...

kızlar saglık sorunu olmadıgı halde istege baglı sezeryan olacaklar varmı benim doktorum yapmıyor istege baglıı.bende panik atak var ama normalden başka seçenegim yok

canım ilk başlarda üstüne ne giyerse giysin içine zıbın giyiyorlargöbek düşene kadar en azından....kilot hiç giyilmiyor zaten...askılı çıtçıtlı badiler var onları atlet olarak ta kullanırım..zıbınım toplamda 6-7 tane oldu..uzun kollu çıtçıtlılar en çok giydireceğimiz şeyler..5 tane altüst takımım var..patikli altlar var tek..bir de bolca patikli tulumlar var..ben çok fazla eşya almadım.aldıklarım da çoğu 0-3 ay,gelişimine göre alıcaz birşeyler büyüdükçe..ilk zamanlar örgüler olmaz daha..penye battaniye çok işe yarayacaktır diye düşünüyorum..

kızlar saglık sorunu olmadıgı halde istege baglı sezeryan olacaklar varmı benim doktorum yapmıyor istege baglıı.bende panik atak var ama normalden başka seçenegim yok

panik atak ta bir sağlık sorunu sayılmıyor mu sonuçta. bu isteğe bağlı sayılmaz ki!!!!

evet normal dogumdan korkmak bile sezeryan sebebi degilmiydi? konus canim doktorunla korktugunu yapamicagini söyle.

Tesekkurler ıcım rahatladı valla bır de hastane cantamı yazayım ona da bır bakın ne eksık dıye :)
Tek basıma hıc bır sey bılmeden sorucak kımse olmadan cok zormus bunlar..

Kendım ıcın; 2 gecelık 2 emzırme sutyenı, gogus pedi sabahlık kalın corapterlık bolca ıc camasırı gogus kremı eve donus kıyafetı.
Bebek ıcın, bı adet hastane cıkısı bebek bezı pısık onleyıcı krem ıslak mendıl bıberon cıtlıtlı badı 1 adet tulum
baska ne koymam gerekıyo bılemedım.

Bır de acaba gece pedı yetıyor mu onu nasıl yapıyoruz kanama cok mu oluyor normal dogumda ben dogum sonrası pedı baktım ama bulamadım hıc bı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…