Merhaba tatlı anneler,
foruma yazamasamda 33. haftama kadar her sayfayı tek tek okuyordum. ben de bir ekim annesiydim ancak 33. haftamda kızımı kucağıma aldım. 33. hafta başında sularımın gelmesiyle acilen hastaneye kaldırıldım ve 4 gün yattıktan sonra sancılarımın başlamasıyla kızım dünyaya geldi. 3 hafta yoğum bakımda kaldı küçük doğduğu için. Ancak çok şükür bir kaç gündür evimizdeyiz. Kısaca sizinle durumu paylaşayım dedim. Umarım herkes vaktinde ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirir. Herkese sevgiler...
Kızlarr şimdi camoka ile konuştum doktordan dönüyorlarmış 1 Ekim sezaryen günü almışlarr..:81: bi bebeğimizin daha tarihi belli oldu :124:
cimeka hazır ol bak camoka öyle dedii...
had hayrlısı canım bakalım benim nst pazartesi bana ne diyecekbugün 36+3 üm çok şükür
hayırlısı canım inş. sende güzel haberlerle dönersin...bakarsın sana da gün verirayy doğuruyoruz arka arkaya
şafak kaç canım:18:
Kızlarr şimdi camoka ile konuştum doktordan dönüyorlarmış 1 Ekim sezaryen günü almışlarr..:81: bi bebeğimizin daha tarihi belli oldu :124:
cimeka hazır ol bak camoka öyle dedii...
anammmmm,dediğini yaptı kız valla
ben de 1 2 3 ekimden birini alıyım bari..ama 1 olacak gibi..nedense hep böyle bir his var...
sende 1 ekime al bari sizde aynı gün doğurun:)) bak biz BenElse ile aynı gün doğuruyoruzyanlızlık çekmeyin
asudecim bebeklerimiz 37.hafta bitincemi gelişimini tamamlıyorlardı?benim durumum farklı olduğu için asla doğum anını yaşamamam gerekli o yüzden hem acele ediyorum hem korkuyorum ne olur ne olmaz diye burda zaten doktorda sınırlı allah korusun ısrarda etmek istemiyorum 26 eylülde tam 38 bitiyor benim alın dicem doktoruma 38+ 3 falan beklemesin allaha emanet
Sizden bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. su an netim cok yavas oldugu için konuları cok okuyamıyorum ama bu hafta ıcı tekrar alış verişe gidicem ve cok zamanım yok.
Bebeğim ekim sonu kasım başı gibi dunyaya gelıcek. Ben bol bol uzun kollu çıtçıtlı badı aldım fakat annem onun içine de bir şey giyilmesi gerektiğini soyedi.
Kızlar, bebişim doğduktan sonra nasıl giyinmeli ilk aylarında ne giymeli lutfen yardımcı olurmusunuz.
Zıbın kac tane almam gerekıyor ılk aylarda atler kulot gıyıyor mu annemde unutmus :) ne gıyıcek benım kızım ılk aylarında gobek bagı dusene kadar nasıl gıyınır lutfen yardım edın bana..
Cevremde annem ve ablamlardan baska hamılelıgımı kımse bılmedıgı ıcın kımseye soramıyorum zaten kımseyı de tanımıyorum burda.. cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler..
Sizden bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. su an netim cok yavas oldugu için konuları cok okuyamıyorum ama bu hafta ıcı tekrar alış verişe gidicem ve cok zamanım yok.
Bebeğim ekim sonu kasım başı gibi dunyaya gelıcek. Ben bol bol uzun kollu çıtçıtlı badı aldım fakat annem onun içine de bir şey giyilmesi gerektiğini soyedi.
Kızlar, bebişim doğduktan sonra nasıl giyinmeli ilk aylarında ne giymeli lutfen yardımcı olurmusunuz.
Zıbın kac tane almam gerekıyor ılk aylarda atler kulot gıyıyor mu annemde unutmus :) ne gıyıcek benım kızım ılk aylarında gobek bagı dusene kadar nasıl gıyınır lutfen yardım edın bana..
Cevremde annem ve ablamlardan baska hamılelıgımı kımse bılmedıgı ıcın kımseye soramıyorum zaten kımseyı de tanımıyorum burda.. cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler..
kızlar saglık sorunu olmadıgı halde istege baglı sezeryan olacaklar varmı benim doktorum yapmıyor istege baglıı.bende panik atak var ama normalden başka seçenegim yok
canım badi ve üzerine tulum aldık genellikle...zıbın ben almadım mesela badi giydireceğim...zaten o zıbınlar tuhaf bişey ağzı burnu bi yerdebadi içine başka bişey giydirmeyi pek düşünmüyorum çoğumuzda aynı şekilde aldı eşyalarını zten....atlet külot dersen yaşına kadar giyemezler zaten hatta yaşını bile geçer sonuçta bezle en rahat olabilecek şey badi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?