mge tatlım dünden beri bakıyorum yazdıklarına annem doğuramadınmı daha bolbol yürü merdiven in çık yanında biri olsun kızım gir ılık suya otur duşta iş yap ne bilim yaa sancın yoksa oturma yerinde doğur inşallah sağsalim hurma ye inşirah suresini oku her yediğin hurmaya ay tatlım yap bişilerde al bebişini kucağına gücü kalmaz insanın yahu
Mqe canım senin suyun gelmemiş miydi? Nasıl dr. hala izin veriyor çocuğun içeride kalmasına ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Azalma mı vardı sadece suda :)
kaçırma var ama bebeğin suyu iyi diyo hangi doktora gdrsm giym bişi ypmıyo hastahanee yatırıp serummm vermekten başka... iflahım kurudu .. doğsa bi.....
suyu kaçırdığını nerden anlıyorsun kokusu falan varmı suyun?
kaçırma var ama bebeğin suyu iyi diyo hangi doktora gdrsm giym bişi ypmıyo hastahanee yatırıp serummm vermekten başka... iflahım kurudu .. doğsa bi.....
Rabbim hayirlisiyla doğruysun bİ an önce ins
hyr cnm doktor muayne ediyo sarı kokusuz su vajinadan akıo ama az ... bebeğin suyu çok oldğndanda müdahale etmediler
15 eylül 1986 saat:13:15 de ben doğmuşum pazartesi günü annem hiç unutmaz aradı ve kutladı canım annem benim...
yeni yaşımda bebeğimi kucaklamak nasip olsun inşallah.....:119::119::119::119::119:
:115:
15 eylül 1986 saat:13:15 de ben doğmuşum pazartesi günü annem hiç unutmaz aradı ve kutladı canım annem benim...
yeni yaşımda bebeğimi kucaklamak nasip olsun inşallah.....:119::119::119::119::119:
canım benimde hep sarı akıntı oluyor çamaşırımda acaba suyumda azalmama oluyor dedim ama bebek baya hareketli olduğu için içim rahat şimdi.
mutlu yıllar canım
pazardan 5 kilo kırmızı biber aldık sabah onları attım fırına allah nasip ederse yeriz inşallah vkit geçirmeye uğrşıyorum pazartsi nst var ve böbreğim çok ağrıyo bakalım ultrasonla bakar inşallah bende tarihimi belirlerticem inşallah gününü bileyim değilmi peşin peşin uçukladım zaten tam 38 bitince alın diyeceğim
yok cnm bu bildiğin su gibi geliyo doktor muayne etti baktı suyunda sızma var ama korkulucak bişi değil dedi akıntım biraz yoğn geliyodu hele şimdi baya çok var
merhabalar arkadaşlar bende hamileliğimin 36.haftasındayım.ilk gebeliğim acaba doğum belirtileri neler olur?bebeğiniz için neler aldınız?Bide isim bulmakta zorlanıyoruz.hayırlısıyla tüm arkadaşlar bebeklerini kucağına alır.çok heyecanlıyım.bebeğimi merak ediyorum..
maşallah kızınaama artık az kaldı zaten canım az daha sabır
sonuçlarında iyi çıksın inşallah.
ben nst ye girdiğimde benim kuzu kızım hiçç kımıldamadıkapıda beklerken kıpır kıpırdı. dr.sonucumuza baktı nst tekrarı istedi toplamda 1 saatimiz nst de geçti ve çok sıkıcıydıııı. her hafta isteniyor mu nst?
bende çok sıkıldım hamilelikten heleki geceleri kabus gibi artık
Merhaba tatlı anneler,
foruma yazamasamda 33. haftama kadar her sayfayı tek tek okuyordum. ben de bir ekim annesiydim ancak 33. haftamda kızımı kucağıma aldım. 33. hafta başında sularımın gelmesiyle acilen hastaneye kaldırıldım ve 4 gün yattıktan sonra sancılarımın başlamasıyla kızım dünyaya geldi. 3 hafta yoğum bakımda kaldı küçük doğduğu için. Ancak çok şükür bir kaç gündür evimizdeyiz. Kısaca sizinle durumu paylaşayım dedim. Umarım herkes vaktinde ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirir. Herkese sevgiler...
merhabalar arkadaşlar bende hamileliğimin 36.haftasındayım.ilk gebeliğim acaba doğum belirtileri neler olur?bebeğiniz için neler aldınız?Bide isim bulmakta zorlanıyoruz.hayırlısıyla tüm arkadaşlar bebeklerini kucağına alır.çok heyecanlıyım.bebeğimi merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?