2012 Ekim Anneleri

valla doğuramıyorum.. sacılarım sıklaşmıyo ılık duşu geçtim artık gnde 3 4 defa sııcak suya gryrm yokkk... sezeryana grmek istemiyormm ben ya.. dn bütün yerleri gezdimde annemler ağlıo artık halime canım artık çok acıyo bu akşam düğün var canım acısada oynıcam belk doğururum

Mqe canım senin suyun gelmemiş miydi? Nasıl dr. hala izin veriyor çocuğun içeride kalmasına ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Azalma mı vardı sadece suda :)

kaçırma var ama bebeğin suyu iyi diyo hangi doktora gdrsm giym bişi ypmıyo hastahanee yatırıp serummm vermekten başka... iflahım kurudu .. doğsa bi.....

kaçırma var ama bebeğin suyu iyi diyo hangi doktora gdrsm giym bişi ypmıyo hastahanee yatırıp serummm vermekten başka... iflahım kurudu .. doğsa bi.....

suyu kaçırdığını nerden anlıyorsun kokusu falan varmı suyun?

hyr cnm doktor muayne ediyo sarı kokusuz su vajinadan akıo ama az ... bebeğin suyu çok oldğndanda müdahale etmediler

canım benimde hep sarı akıntı oluyor çamaşırımda acaba suyumda azalmama oluyor dedim ama bebek baya hareketli olduğu için içim rahat şimdi.

15 eylül 1986 saat:13:15 de ben doğmuşum pazartesi günü annem hiç unutmaz aradı ve kutladı canım annem benim...
yeni yaşımda bebeğimi kucaklamak nasip olsun inşallah.....:119::119::119::119::119:
:115:

15 eylül 1986 saat:13:15 de ben doğmuşum pazartesi günü annem hiç unutmaz aradı ve kutladı canım annem benim...
yeni yaşımda bebeğimi kucaklamak nasip olsun inşallah.....:119::119::119::119::119:

mutlu yıllar canım
pazardan 5 kilo kırmızı biber aldık sabah onları attım fırına allah nasip ederse yeriz inşallah vkit geçirmeye uğrşıyorum pazartsi nst var ve böbreğim çok ağrıyo bakalım ultrasonla bakar inşallah bende tarihimi belirlerticem inşallah gününü bileyim değilmi peşin peşin uçukladım zaten tam 38 bitince alın diyeceğim

canım benimde hep sarı akıntı oluyor çamaşırımda acaba suyumda azalmama oluyor dedim ama bebek baya hareketli olduğu için içim rahat şimdi.

yok cnm bu bildiğin su gibi geliyo doktor muayne etti baktı suyunda sızma var ama korkulucak bişi değil dedi akıntım biraz yoğn geliyodu hele şimdi baya çok var

zaten doktorlar sezayen olunca 38+4 te alıyorlar azzrraacım az kaldı bıraz daha sabredelım..benimde bugun haftamı doldurdugum gun gebelik suresınce cok sevdım cumatesılerını 36+0 ım bugun ..çok şükür

yok cnm bu bildiğin su gibi geliyo doktor muayne etti baktı suyunda sızma var ama korkulucak bişi değil dedi akıntım biraz yoğn geliyodu hele şimdi baya çok var

merhabalar arkadaşlar bende hamileliğimin 36.haftasındayım.ilk gebeliğim acaba doğum belirtileri neler olur?bebeğiniz için neler aldınız?Bide isim bulmakta zorlanıyoruz.hayırlısıyla tüm arkadaşlar bebeklerini kucağına alır.çok heyecanlıyım.bebeğimi merak ediyorum..

mutlu yıllar mercim...yeni yaşında bebeğini kucaklamak nasip olsun inşallah.:119::119::119::119::119:

hayırlı olsun bebeğin canım sende ekim annesisin desene.başlıca doğum belirtileri;
bebeğin aşağı inmesi yerleşmesi
suyun aniden gelmesi(bol miktarda)
adet sancısına benzeyen ağrılar
kasılmaların olması(5 dk aralıklarla)
ishal
kanlı sümüksü vajinal akıntı(nişan)

ben bebeğe hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler(uzun kollu,kısa kollu,kolsuz),penye tulumlar,kadife tulumlar,zıbın,çorap,battaniye,port bebe,ana kucağı,beşik(ablamızınki),puset(ablamızınki),biberon,emzik,bezi,şampuanı,küveti,sabunu,kış bebeği olacağı için yelek,hırka,kundağı,uyku seti,yorganı,alt açması,anne çantası,nevresim takımları,pişik kremi,pudrası,bebek yağı,ıslak havlusu,ağız temizleme mendilleri,tülbentleri....aklımdakiler bunlar canım....
bu arada isim bende henüz kararsızım ama babamız koymuş bile BADENUR diyor...senin bebiş kız mı?erkek mi?:76::112:

maşallah kızına ama artık az kaldı zaten canım az daha sabır

sagol canim,beklemek gercekten ne zor seymis... hepimiz sag salim atlatalim artik insallah
bu arada ben NST ye extra ucret vermiyorum, muay. 42TL
15gun sonra yine NST...orada yatmak beklemek cok can sIkIcI ama bebisin kalp sesini duymak cok heyecan verici

Amin canim hepimizin super ciksin insallah sonuclar bundan sonra...
NST ye girmeden evvel bir kasik Nutella yedim,karnimda bicirik gum gum
Benim bir dahaki NST 15 gun sonraymis,tabi o zamana kadar dogurmazsam
Bu aralar yeni adetim uykumda aglamak,zaman yakalstikca depresyon ve panik atak tavan...

Merhaba tatlı anneler,
foruma yazamasamda 33. haftama kadar her sayfayı tek tek okuyordum. ben de bir ekim annesiydim ancak 33. haftamda kızımı kucağıma aldım. 33. hafta başında sularımın gelmesiyle acilen hastaneye kaldırıldım ve 4 gün yattıktan sonra sancılarımın başlamasıyla kızım dünyaya geldi. 3 hafta yoğum bakımda kaldı küçük doğduğu için. Ancak çok şükür bir kaç gündür evimizdeyiz. Kısaca sizinle durumu paylaşayım dedim. Umarım herkes vaktinde ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirir. Herkese sevgiler...

gözün aydın canımmm Allah sağlık sıhhat versin minik bebeğinee

valla cnm bende anlamaya çalışıorum bnm böbrek taşım var düşmek üzere sancılarım onun sancılarıyla karıştığı için pek bilemyrm :)

nice yıllara canım iyki doğmuşsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…