aynı durumdayız canım bende istemem görmesin kimse kocişimden başka , aynen dediğin gibi doğru emzirilirse yara olmaz diyorlar ama benimkiler şimdiden hassas ve sızlıyor , kesin olur die düşünüyorum ben , şu göğüs kalkanı işe yarıyor diende var yaramıyor diyende , almakta kararsız kaldım , alsakta sürekli kullanılmaz illaki bırakıcaz o zaman gene yara olucak die düşünüyorum , bilemedim , kararsız kaldım o konuda
slm kıslar... benim artık aksamları agrılarım oluo normalmiş doktoruma sormustum olur dedi wücut hazırlanıomus artık
ya ben o göğüs kalkanından aldım aventin ama bi türlü nasıl kullanılıcak anlamadım kocaman bişiy o
kızlar bı sorum olucaktı oglumu sınemaya göturmek ıstıyorum benım ıçın bı sakıncası olurmu acaba
kızlar bı sorum olucaktı oglumu sınemaya göturmek ıstıyorum benım ıçın bı sakıncası olurmu acaba
çoook gürültülü olmassa bişi olmaz diye düşünüyorum canım ... bu arada çok sevindim eşinin gelmesine geçen aklıma gelmiştin eşi geldimi acaba diye ... Allah şu on günüde çabucak geçirsinde hayırlısıyla kavuşun inşallah.... benim e eşim sık sık şehir dışına gidiyo şimdide 4 günlüğüne istanbulda , inşallah diyorum o yok olduğu zamanda doğurmamm :)
ayy ne heycanlikızlarrr kardesımın esı doguma alındı dualarınızı eksık etmeyın çok merak edıyorum yaaa
selam kızlar geçmişi okuyamadım..doguran var mı yok mu merak ettım valla,bana yazıverın sıze zahmetdun gece nedense hiç uykum gelmedı ya :26:ustelık aksama kadarda forumdaydık son kalan eksıklerı tamamlamak ıcın...eve geldıgımızde saat 22:30 du.... saat04:00 e kadar oturdum sonra yattım ama cok kalıtesız bır uykuydu.halbukı oğlusumda uslu uslu durdu rahatsızlık vermedı bana sebebını anlayamadım acaba heyecan mı yaptım az kaldıkca :26:
oglusum döndu döndu karnımın sag tarafını yamulttu dısarı ya cıkardı poposunu sonra birşeyler yaptı kazı çalışması yaptı sakınlestı ve uyudu popo dısarda kaldı,kıçını yerleştırdı yattı yanibaktı anne uyumayacak ben kendımı kurtarayım dedı bugunde oglusumun giysilerini yıkadık,ben az giysi aldım dıyordum hep meger ne kadar çok almışım,makıneye sıgmadı 3 parti yıkadık şimdi ütüye gececeğiz annemle...içim bir tuhaf oldu ..Allah aldıklarımızı güle oynaya sağlıkla kullanmak nasip etsin arkadaşlar yaa..ben artık kullanmak ıstıyorum aldıklarımı sağlıkla,huzurla tabi...
evet canım benim agrıyor aynı agrıdan bahsediyoruz dün doktoruma sordum normal artık dedi minoset alabilirsin 1 tane dedi ama ben ne olur ne olmaz almadım tabi...
aminnn canım inşallah.... ne güzel bak sen de bitirdin hazırlıkları. cok yorma kendini bak ben hiç sakınmadım kendimi ütüle yerleştir sil süpür.. ama şimdi diken üstündeyim... dikkat et kendine öpüyorummmm burak bebeği de seni dee...
selam kızlar geçmişi okuyamadım..doguran var mı yok mu merak ettım valla,bana yazıverın sıze zahmetdun gece nedense hiç uykum gelmedı ya :26:ustelık aksama kadarda forumdaydık son kalan eksıklerı tamamlamak ıcın...eve geldıgımızde saat 22:30 du.... saat04:00 e kadar oturdum sonra yattım ama cok kalıtesız bır uykuydu.halbukı oğlusumda uslu uslu durdu rahatsızlık vermedı bana sebebını anlayamadım acaba heyecan mı yaptım az kaldıkca :26:
oglusum döndu döndu karnımın sag tarafını yamulttu dısarı ya cıkardı poposunu sonra birşeyler yaptı kazı çalışması yaptı sakınlestı ve uyudu popo dısarda kaldı,kıçını yerleştırdı yattı yanibaktı anne uyumayacak ben kendımı kurtarayım dedı bugunde oglusumun giysilerini yıkadık,ben az giysi aldım dıyordum hep meger ne kadar çok almışım,makıneye sıgmadı 3 parti yıkadık şimdi ütüye gececeğiz annemle...içim bir tuhaf oldu ..Allah aldıklarımızı güle oynaya sağlıkla kullanmak nasip etsin arkadaşlar yaa..ben artık kullanmak ıstıyorum aldıklarımı sağlıkla,huzurla tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?