2012 Ekim Anneleri

ya ben o göğüs kalkanından aldım aventin ama bi türlü nasıl kullanılıcak anlamadım kocaman bişiy o

slm kıslar... benim artık aksamları agrılarım oluo normalmiş doktoruma sormustum olur dedi wücut hazırlanıomus artık

olsun artık yaaa ben hiç korkmamaya başladım doğumdan sancıdan filan hatta garip bir şekilde epiduralsiz doğurmak istiyorum artık , çatır çatır doğurucam inşallah

fazla oturdum yine pc başında , gidip kısçemle yayılalım biraz , ilgilenmeyince tepki alana kadar tepiniyor minnoşum akıllı bıdıkım benim

kızlar bı sorum olucaktı oglumu sınemaya göturmek ıstıyorum benım ıçın bı sakıncası olurmu acaba

çoook gürültülü olmassa bişi olmaz diye düşünüyorum canım ... bu arada çok sevindim eşinin gelmesine geçen aklıma gelmiştin eşi geldimi acaba diye ... Allah şu on günüde çabucak geçirsinde hayırlısıyla kavuşun inşallah.... benim e eşim sık sık şehir dışına gidiyo şimdide 4 günlüğüne istanbulda , inşallah diyorum o yok olduğu zamanda doğurmamm :)

sagol cnmm oglum buz devrıyı ıstıyor bıraz gurultu olucak ama bılemedım yaa kararsız kaldım.dur ozaman ben babannesıyle yollayım :))

ınsallah cnm eslerımız yanımızdayken dogum yaparız

herkese guzel haftasonlari diliyoruz oglusumla gecmisi oku oku bitiremedim valla gözlerim agridi cinarefeninannesi hadi gözun aydin canim esinin gelmesine az kalmis, bende geri sayima basladim annem gelicek 9 gun sonra, hayirlisiyla insallah bu arada karnimda acayip kasilmalar olmaya basladi heleki aksamlari daha fena oluyor esim bile dedi aksam karnina nolmus 8 gibi olmus dedi ustten, alttan kocaman sert sislikler

selam kızlar geçmişi okuyamadım..doguran var mı yok mu merak ettım valla,bana yazıverın sıze zahmet dun gece nedense hiç uykum gelmedı ya :26:ustelık aksama kadarda forumdaydık son kalan eksıklerı tamamlamak ıcın...eve geldıgımızde saat 22:30 du.... saat04:00 e kadar oturdum sonra yattım ama cok kalıtesız bır uykuydu.halbukı oğlusumda uslu uslu durdu rahatsızlık vermedı bana sebebını anlayamadım acaba heyecan mı yaptım az kaldıkca :26:

oglusum döndu döndu karnımın sag tarafını yamulttu dısarı ya cıkardı poposunu sonra birşeyler yaptı kazı çalışması yaptı sakınlestı ve uyudu popo dısarda kaldı,kıçını yerleştırdı yattı yanibaktı anne uyumayacak ben kendımı kurtarayım dedı bugunde oglusumun giysilerini yıkadık,ben az giysi aldım dıyordum hep meger ne kadar çok almışım,makıneye sıgmadı 3 parti yıkadık şimdi ütüye gececeğiz annemle...içim bir tuhaf oldu ..Allah aldıklarımızı güle oynaya sağlıkla kullanmak nasip etsin arkadaşlar yaa..ben artık kullanmak ıstıyorum aldıklarımı sağlıkla,huzurla tabi...

aminnn canım inşallah.... ne güzel bak sen de bitirdin hazırlıkları. cok yorma kendini bak ben hiç sakınmadım kendimi ütüle yerleştir sil süpür.. ama şimdi diken üstündeyim... dikkat et kendine öpüyorummmm burak bebeği de seni dee...

teyzoşlar bi sorumuz olacak size dün sancım çoktu akıl edemedim sormayı şimdi
benim doğum yapacağım tarih 18 ekim ama oğluşum en başındann beri 2 haftanın üzerinde önde gittiği için dr 10 ekime son tarih olarak bakıyor geçen gittiğimde son gününü beklerse sezeryanla alırız 4.5 üstünde olur demişti dün gittiğimde ise 10 ekime kadar geldi geldi yoksa yatış yapıp suniyle doğumu başlatacağız diyor benim dr ne yapmaya çalışıyor birde bi arkadaşımda benim gibi oldu geçen sene 9 saat suniyle doğuramayıp sezeryana aldılar ama istek üzerine göründü onun sezeryanı bende doğuramazsam annenin isteğiyle diyemi alacaklar sezeryana dua edin doğurabileyim yaaa

mge tatlım dünden beri bakıyorum yazdıklarına annem doğuramadınmı daha bolbol yürü merdiven in çık yanında biri olsun kızım gir ılık suya otur duşta iş yap ne bilim yaa sancın yoksa oturma yerinde doğur inşallah sağsalim hurma ye inşirah suresini oku her yediğin hurmaya ay tatlım yap bişilerde al bebişini kucağına gücü kalmaz insanın yahu

Kizlar selam...Ben de bayram gibi dogum yaparim heralde hazirluklar hizlandi siz de tum Yeni aldiklarinizi yikiyorsunuz dimi? Yorucu isler valla...hepinize kolay gelsin..intenetten seker ve sepeti bakiyorum karar veremedim daha...sizler nereden alduniz...

Mqe canım senin suyun gelmemiş miydi? Nasıl dr. hala izin veriyor çocuğun içeride kalmasına ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Azalma mı vardı sadece suda :)

ah canım sorma ,koşturmasamda olmaz yormadan yapmaya calısıyorum işte ,ama bıttı sayılır bir tek emzırme sütyenim kaldı(öyle görünüyor ama çıkar bir eksik mutlaka ),hep oğluşa almaktan kendımı atlamışım rahat ol artık defnoş 37 sini tamamladı bak,şurda gününü doldurmasına ne kaldı bende öpüyorum senı ve defnoşu

Canim doguran yok birkac gundur duraklama donemindeyiz,uyuyan da yok:)) hepimiz ayni durumdayiz,herkesin ayri bir yeri agriyor...
Ayin 20 den sonra yogun bir doneme geciyoruz artik doguran dogurana olacak...

İsyerinde yarin son gunum 3 e kadar calisicam sonra da ark im nikahi var aksamda yemegi var ama benim gucum yok belki bir saatligine ugrarim dun kinasina gittim herkes bana bakiyor,arkadasim bile dedi sen otur yerine nazar degicek diyeaman Allah korusun herkes bi tutturmus daha dogurmadin mi bir daha ki ne yok ben 11 aylik istedim bekletiyorum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…