2012 Ekim Anneleri

slm kızlar

biz de yeni geldik doktordan asudem haberleri vermiş

iyiyiz çok şükür yol yordu sadece ağrılarımın normal olduğunu söyledi ve bebğin erken gelebileceğini de ekledi

şuan doğursan da sorun olmaz dedi bugün 36+2 ydik 3250 gr olmuş prensesim

1 ekim e sez günü aldık ayın 24 ünde tahlillerim yapılacak ve tekrar kontrole gidicem inşallah rabbimin izniyle 1 ekim de prensesime hoşgeldin deriz

cimekaaaa benimki tamam canım sıra sen de bu arada çalışamaz raporumu da aldım hadi bakalım pazartesi haberlerini bekliyorum
asuuummm balııımm bizi merak etmişsin sana güzel haberler getirdim bak yol boyunca dualarla geldim bana cesaret verdin öyle gidip öyle de geldim sağol canım benim

artissttt kızma sakın bana sen de 1 ekime aldır üçümüz aynı gün doğuralım

inşallah herkes güzel haberlerle gelir

bizim apartmanda 3 hamileydik biz.2-3 hafta arayla doğurcaz diye şakalaşıyoduk.ilk sırada ben vardım ama bugün öğrendimki benden 3 hafta geride olan komşum doğurmuş 34. haftasındaydı sanırım.2 kilo doğmuş bebecik..ayy bi heyecanlandım.ben de ağırdan alıyorum nasıl olsa daha var diye.elimi çabuk tutayım hazırlıkları tamamlayayım bari.artık baya ağrılarım oluyo.yürürken falan zorlanıyorum.benim oğlan da kıskanıp erken gelmesin bari

panik atak ta bir sağlık sorunu sayılmıyor mu sonuçta. bu isteğe bağlı sayılmaz ki!!!!

evet normal dogumdan korkmak bile sezeryan sebebi degilmiydi? konus canim doktorunla korktugunu yapamicagini söyle.

evet kızlar bende doktora soruyorum ama herkes korkuyorum diyor ben o zaman her isteyene sezeryan yapmak zorunda kalırım diyor yanaşmıyor.kimin gerçekten şiddetli korktugunu nerden anlayabilirm diyor.doğum başlayınca annenin normal doğumu kaldırıp kaldıramıycagına bakarım bebek tehlikeye girerse öyle sezeryana alırı diiyo.psikiatri raporu alsam işe yararmı bilmiorum.azda kaldı bir yanımda oluruna bırak diyor zaten 38 haftalık olduk hayırlısı artık.

canım bebek için bi takım daha koy bence.lazım olabiliyo..tabi penye battaniye de lazım.pedi her hastane hallediyo zaten.doğum yapacağın hastaneye sorabilirsin.sonrasında gece pedleri yetmişti bana.hastanede kanama çok olursa bebek bezlerinden takviye yapıyolardı

öğretmen kıslar bişi soracağım pzt günü 36+4 oluyorum doktorum sana 36 haftalıktır raporu verebilirim dedi oysa ben 37 haftalık raporumu alırım iznimden hiç kesilmez diye planlıyordum.sizler naptınız pazt okula gidecek misiniz,

canım normal mi sezaryen mi olacağı belli değil o yüzden bebeğine bi kaç badi ve tulum daha koy istersen..birde dalinin alt açma bezi var çoğumuz ondan koyduk çantalarımıza sende koyabilirsin..

canımm çok şükür güzel haberler getirdin
valla çok merak ettim en sonunda eşim bile dayanamadı ara en iyisi yoksa çatlıcan dedi
bu arada hamsiyem karpuz popolu olmuş artık

hayirlisi olsun canim, sende oluruna birak bakalim zaten oradaki normal dogumlarin cogunlugu sezeryanla tamamlanabiliyor, doktor o andaki durumuna göre sez. da yapabilir.

selam kızlar nasılsınız benim bugün temizliğimde bitti yardımcım geldi çok şükür artık hazırız ve son 5günnn nasipse:)))

NBr güzel anneler artık giremiyorum malum bebisten bol bol uyuyun şimdiden çünkü 2st bir uyanmak çok kötü bol bol battaniye ve çit çıtlar badiniz olsun birde kız anneleri ıslak mendil kullanmayın pamuk ve su sadece Dr öyle önerdi bize aklınızda bulunsun battaniyenix ne kadar çok olursa o kadar iyi

Camoka....
doğum tarihin belli olmuş!!!!!!!!!!!!!!canım hemşocum,ALLAH kolaylık versin canım...darısı bana inşallah...

Camoka senin de tarihin belli olmuş
seninle tarihlerimiz aynı pazartesi bende net bir gün alabilirim deseneee

hayırlı olsun arkadaşımm

canım göbeği düşene kadar(1 hafta içinde düşüyor)alttan zıbın giydirirsin üstünede hastane çıkışı takımı giydirirsin.1 hafta sonrada alttan bir çıtçıtlı badi üstünede patikli tulumlardan giydirirsin ve penye battaniyesine sararsın.ha bide içten ayağına bir mini çorap giydir gevşek olsun ayağı iki kat olsun kış mevsimi haliyle üşür,külot ve atlete gerek yok şimdilik.
sana bir tavsiye benden;bebeğin göğsünü ve ayağını sıcak tut,fazla rüzgara verme özellikle göğsünü,canım.çok dikkat istiyor.ben göğüs kısmına penye yumuşak bir bez koymayı düşünüyorum,kış bebekleri sonuçta.

çok değilmi herkesinki 1 saat içinde 10 kez hareket ediyormu? benim şimdi azaldı yeri daraldı diye önemsemiyordum

eğer kendini fazla yoruyorsanda bebek hareketlerinde azalma olabiliyor.geçen hafta aynı şeyi bende yaşamıştım gün boyu temizlik yaptım,koşturdum dinlenmedim ve sonra 2 gün bebeğim fazla hareket etmedi ve bu öncedende başıma geldi ben yorulursam bebeğim sakinleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…