panik atak ta bir sağlık sorunu sayılmıyor mu sonuçta. bu isteğe bağlı sayılmaz ki!!!!
evet normal dogumdan korkmak bile sezeryan sebebi degilmiydi? konus canim doktorunla korktugunu yapamicagini söyle.
Tesekkurler ıcım rahatladı valla bır de hastane cantamı yazayım ona da bır bakın ne eksık dıye :)
Tek basıma hıc bır sey bılmeden sorucak kımse olmadan cok zormus bunlar..
Kendım ıcın; 2 gecelık 2 emzırme sutyenı, gogus pedi sabahlık kalın corapterlık bolca ıc camasırı gogus kremı eve donus kıyafetı.
Bebek ıcın, bı adet hastane cıkısı bebek bezı pısık onleyıcı krem ıslak mendıl bıberon cıtlıtlı badı 1 adet tulum
baska ne koymam gerekıyo bılemedım.
Bır de acaba gece pedı yetıyor mu onu nasıl yapıyoruz kanama cok mu oluyor normal dogumda ben dogum sonrası pedı baktım ama bulamadım hıc bı yerde
Tesekkurler ıcım rahatladı valla bır de hastane cantamı yazayım ona da bır bakın ne eksık dıye :)
Tek basıma hıc bır sey bılmeden sorucak kımse olmadan cok zormus bunlar..
Kendım ıcın; 2 gecelık 2 emzırme sutyenı, gogus pedi sabahlık kalın corapterlık bolca ıc camasırı gogus kremı eve donus kıyafetı.
Bebek ıcın, bı adet hastane cıkısı bebek bezı pısık onleyıcı krem ıslak mendıl bıberon cıtlıtlı badı 1 adet tulum
baska ne koymam gerekıyo bılemedım.
Bır de acaba gece pedı yetıyor mu onu nasıl yapıyoruz kanama cok mu oluyor normal dogumda ben dogum sonrası pedı baktım ama bulamadım hıc bı yerde
slm kızlar
biz de yeni geldik doktordan asudem haberleri vermiş
iyiyiz çok şükür yol yordu sadece ağrılarımın normal olduğunu söyledi ve bebğin erken gelebileceğini de ekledi
şuan doğursan da sorun olmaz dedi bugün 36+2 ydik 3250 gr olmuş prensesim
1 ekim e sez günü aldık ayın 24 ünde tahlillerim yapılacak ve tekrar kontrole gidicem inşallah rabbimin izniyle 1 ekim de prensesime hoşgeldin deriz
cimekaaaa benimki tamam canım sıra sen debu arada çalışamaz raporumu da aldım hadi bakalım pazartesi haberlerini bekliyorum
asuuummmbalııımm bizi merak etmişsin sana güzel haberler getirdim bak yol boyunca dualarla geldim bana cesaret verdin öyle gidip öyle de geldim sağol canım benim
artissttt kızma sakın bana sen de 1 ekime aldır üçümüz aynı gün doğuralım
inşallah herkes güzel haberlerle gelir
evet kızlar bende doktora soruyorum ama herkes korkuyorum diyor ben o zaman her isteyene sezeryan yapmak zorunda kalırım diyor yanaşmıyor.kimin gerçekten şiddetli korktugunu nerden anlayabilirm diyor.doğum başlayınca annenin normal doğumu kaldırıp kaldıramıycagına bakarım bebek tehlikeye girerse öyle sezeryana alırı diiyo.psikiatri raporu alsam işe yararmı bilmiorum.azda kaldı bir yanımda oluruna bırak diyor zaten 38 haftalık olduk hayırlısı artık.
bu aralar bebek hareketlerinin azalması normaldi dimi kızlar
Sizden bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. su an netim cok yavas oldugu için konuları cok okuyamıyorum ama bu hafta ıcı tekrar alış verişe gidicem ve cok zamanım yok.
Bebeğim ekim sonu kasım başı gibi dunyaya gelıcek. Ben bol bol uzun kollu çıtçıtlı badı aldım fakat annem onun içine de bir şey giyilmesi gerektiğini soyedi.
Kızlar, bebişim doğduktan sonra nasıl giyinmeli ilk aylarında ne giymeli lutfen yardımcı olurmusunuz.
Zıbın kac tane almam gerekıyor ılk aylarda atler kulot gıyıyor mu annemde unutmus :) ne gıyıcek benım kızım ılk aylarında gobek bagı dusene kadar nasıl gıyınır lutfen yardım edın bana..
Cevremde annem ve ablamlardan baska hamılelıgımı kımse bılmedıgı ıcın kımseye soramıyorum zaten kımseyı de tanımıyorum burda.. cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler..
1st icinde 10 kez hareket etmeli
çok değilmi herkesinki 1 saat içinde 10 kez hareket ediyormu? benim şimdi azaldı yeri daraldı diye önemsemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?