2012 Ekim Anneleri

günaydın herkeseee

gece 2 de yattım 5 de uyandım..bütün kemiklerim ağrıyor..
kötü rüya gördüm nasıl sıçramışım anlatamam..
ter içinde kalmıştım resmen..
bu grip ne zaman geçecek bilmiyorum..kemiklerimin sızlamasına dayanamıyorum :2:

Gunaydin kizlar,
Ben bu gece heppp kabus gordum hem de arka arkayaaa:18:Ne fenaydi yaa,uyaniyorum korkuyla tekrar uyuyorum baska kabus...hatta birinde pis kadinin teki karnimi sikistiriyordu,bebegime zarar vermek icin,ben de tekmeyi bastim kadina ama bir uyandim ki su olmusum.niye boyle oldu bu gece anlamadim
Parmaklarim da kivrilmiyo sislikten artik,biz daha dogum tarihimizi alamadik doktordan ama ekim on dan once olmaz herhalde bizimki,offf daha cooook varr yaaa,inanin gunler gecmiyor sanki,takildi kaldi saatler
Ben bir an once kavusmak istiyorum kuzucugumaaa ama onun iyi,igi icin daha kalmasi lazim icerde tabii
Simdi mama yiyelim,sonra gene geliriz opuyorum teker teker...
Cinarefeninannesi yegenini tebrik ederim tatlim...
Dogum trhi alanlar,sizlere de hayirli tarih olsun insallah diyorum,darisi basimiza...

canımm çok şükür güzel haberler getirdin
valla çok merak ettim en sonunda eşim bile dayanamadı ara en iyisi yoksa çatlıcan dedi
bu arada hamsiyem karpuz popolu olmuş artık

hehheee evet kızım totosunu büyütmüş küçük karpuz olmuş
geç döndük eve malum yol uzun biraz da alışveriş falan yaptık
senden 10 gün sonra sıra bize geliyo canım çok heyecanlıyım çokkk

Camoka....
doğum tarihin belli olmuş!!!!!!!!!!!!!!canım hemşocum,ALLAH kolaylık versin canım...darısı bana inşallah...

amin canım hadi bakalım ben de senin güzel haberlerini bekliyorum

Camoka senin de tarihin belli olmuş
seninle tarihlerimiz aynı pazartesi bende net bir gün alabilirim deseneee

hayırlı olsun arkadaşımm

sağol canım sen de 1 ekimi alırsan 3 kişi garantilemiş oluyoruzz bekliyorum haberlerini

Camoka hayirli olsun.darisi ogrenemeyenlerin basina

Edammm sen de 1ekime al.ben sansimi deniycem.bdt lerimiz ayni

Bndnz ben p.trsi gidiyorum rapor icin 36+4 oluyorum raporda 36 veya37 yazmasi onemli degil.tarih yazacakzaten.

hadi canım hayırlısı sen de 1 ekimi alırsın inşallahhhhh beraber doğururuz

günaydın güzel pzarlar olsun
biz erkenn uyandık babamızı işe yolladık size geldik

coyote ben de dün gece karışık rüyalar gördüm hayra çıksın inşallahhh

dün moralim çok bozuldu kızlar gözlerim dolu dolu ağlamamak için zor tuttum kendimi
beşiğin siparişini vermek için gittik zaten beşiği beğenmiştik meltem mobilyadan
paramız herşeyimiz hazır peşin ödeme yapıcaz 1000 tl
adam bi cibinlik yüzünden sinirimi bozdu cibinlik fiyata dahil değilmiş falan ben dedim ki ben 4 ay önce gelip konuştum not aldırdık deftere falan
adam sinir etti beni parasından değil hani 1000 tl veren ben 100 tl den kaçmam ama adamın tavrı yüzünden bırakıp geldim
çok zoruma gitti 9 aylık hamileyim hiç düşünmedi adam psikolojimi gözlerim doldu zor tuttum kendimi
napıcam ben şimdi
doğuma kalmış 15 gün bebeğimin beşiği yok nerden bulucam şimdi bu dar vakitte
herşeyimi o beşiğe göre hazırladım
bunda da bir hayır vardır diyorum ama inanın çooooook üzüldüm

meltem mobilyanın başka bir şubesinden al ya da internetten falan araştır canım yaaa, sonuçta pire için yorgan yakmaya değmez.Madem ki bu kadar beğenmişsin başka şube en iyi çözüm. Ben olsam o dükkana ve o satıcıya bir daha gidip para kazandırmazdım. Bir diğer çözüm de o satıcıya başka birini gönderip aldırmak, sen karşılaşmış olmazsın!

şimdi netten onu araştırıyodum bende en yakın şube mardin telefonunu aldım öğlene doğru arıcam eğer varsa gidip ordan alıcam
o adamın yüzünü görmek istemiyorum ağzıma gelen ne varsa saydım içimden
inşallah bi süre kazancı olmaz ve aklına gelirim beni üzdüğü için
çok zoruma gitti felisim 4 ay önce herşeyine kadar konuştum ayarladım hatta adam kredi kartına taksit falan diyo
ben de dedim ki ben ücretimi hazırladım 4 ay önceden peşin ödicem diye
tamam dedi sevindi tabi ama sonra 100 tl için kalbimi kırdı olmaz falan filan bi de bizi suçluyo salak eşime baktım gidelim dedim böyle esnaftan mal alınmaz dedim çıktık ama sen bi de bana sor gözler doldu aktı akacak zor tuttum kendimi
beşiğin ölçülerine göre hazırladım herşeyini en çok da ona üzüldüm bi de doğumum 1 ekim nasip olursa 15 günüm kaldı yani
ayy çook uzun yazdım ama çok dertliyim gerçekten içim doldu dünden beri
inşallah mardinde vardır ve ordan alırım

aynen bende hem sıcaktan doğru durust uyuyaadım hemde sıkıntılı ruyalardan benimde parmaklarım şişince tutukluk yapıyo bükrken.
camoka nasıldı beşiğin modeli beşiğinin inşallah bulursun. internetten satış yapıyorlar mı?

Gunaydin Hanimlar Guzel Bir Pazar Gununden Size Opucukler
Bende erken kalktim bugun sinema tv de Rapunzel var ona bakicam hem kizimla aciktik babamiz uyusun bizim keyfimiz yerinde

buydu canım
sanmıyorum netten satış yapıldığını ama bakalıkm en yakın ile gidicem orda bayisi vaarmışş inşallah aynısını getirirler:26:

kızlarrrr çok şukur bebegımız dogsu hala oldum
allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olsun..
işte bızım nıda su bebegımızın ılk dkları :))
Eki Görüntüle 511137 Eki Görüntüle 511136
ama sen çoooook çirkinsin...
aynen aynen...

aaaaaa,35,36da burada öyle birşey olmuyor....ama idrar yolu enfeksiyonu bende belirti vermemişti onu söyliyim..tek kullanımlık bir ilaç içtim.. en son yine bol bakteri çıktı..o çubukla bilemiyorum çıkar mı çıkmaz mı?

günaydın güzeller...

ben eskiden çooook rüya görürdüm,ama artık hiççç görmüyorum neden ki??eskiden en az 2 tane görürdüm ve anlatması bile bir saat sürerdi. detaylar,olaylar,gerçek gibi olurdu.. ama şimdi yok... ben rüya görmeyi pek severim..kabus olmasın da,bebeğimi göreyim...

camoka beşik şirinmiş inşallah bulursun. bulamazsanda takma kafaya nasipse bulunur nasip değilse bulunmaz.

çınarefeninannesi minişin pek tatlı maşallah. Allah hayırlı ömür versin yavruna

Maşallah kızlar iyi haberler teker teker geliyor, hazırlıklar da son hızla devam ediyor anlaşılan... çok mutlu oluyorum sizi böyle gördükçe....

canım benim üzme kendini maalesef meltem mobilyada oluyor galiba böyle şeyler...bizde uyku setini ordan almak istemiştik cibinliği falan hepsi içindeydi denizci modelindeydi ama tek satamayacaklarını beşiksiz satmadıklarını söylediler burda ki şube de vermediler oysa tel. de satıyoruz demişlerdi

sizde başka şubesine bakın canım inş. istediğin modeli alırsın..kendini üzme ama tatlım

Cinarefeninannesi masallah kuzuna,cok tatli yegenin...

Camoka sikma canini canim,her iste vardir bir hayir...dedigin gibi baska subeden bulmaya calis,en kotu baska bir tk bulursun,canini siktigina degmez...

Benimde sol ayagim sisiyor,dun nasil fenaydim,once sicak sabunlu suda tuttum sonra da soguk suya koydum,su an biraz iyi ama birkac saate yine sisicek gibi...

Ruyamda hep topikle ugrastim Allah im surekli hamilelik takvimlerimizi goruyorum,1 gun kaldi yaziyo hicbirimiz dogurmamisiz,sonra takvim kayboluyo,nasil panik oluyorum(niyeyse:)),oyle boluk porcuk sacma sapan ugrastim hep...

selam kızlar, günaydın herkese geçmişi okurken sayfaların hızına yetişemiyorum maşallah, az kaldı kavuşcaz kuzularımıza inşallahh, benim oğlum da bi kenara toplanıp poposunu dikiyo, karnımda bi kaşıntı bi gerginlik canımı acıtıyo, sanki oyuyo içimi yaramaz çok gerildiğinde alt tarafa ince bi sızı yapıyo...

camokacım beşik çok şekermiş ama başka da beğenirsin belki canım bozma moralini, parasıyla sinir ederler insanı vicdansızlar, inşallah başka beğenirsin canım

o çubukla kültür testinden bana bahseden olmadı sanırım ben yaptırmıcam kızlar, yaptırmak şart mıdır acaba? bende sürekli bi ıslaklık var, akıntım oluyo açık sarı koku yok allahtan:18: sizde de var mı

çınar efenin annesi hayırlı olsun canım prensesinizgülcancım senide tebrik ediyorum rabbim hayırlı ömürler versin camoka cım canım hayırlısı olsun sıkma canını hem bir beşik için çokta pahalı bir rakam bence daha iyisi olacağındandır bence allah büyük diğer kızlar sizlerede tünaydın

uzun süredir hemen hemen her günü beraber geçirdik türkiyenin her yerinden farklı kişilikler,farklı düşünceler,farklı hayatlar olsakta ortak yönümüzde küçünmeyecek kadar fazlaydı :13: annelik! sizlerden çok şey öğrendim, bildiğim ve kendimden tecrübe edindiğim bilgilerimide sizlerle paylaşmaya çalıştım bazı arkadaşlarımızın doğumlarına uzaktan tanıklık ettim ve bir çoğunuzunda edemeyeceğim galiba... bu gün 14:00'da mesaim bitiyor ve doğum iznine çıkıyorum hepinizi çok özliyeceğim allah hepinize sağlıklı, sıhatlı ve hayırlı doğumlar nasip etsin kocaman bi aile gibiydik sıcacıktı topik çok samimiydi tüm paylaşımlar göbişler, bebişler, ciciler imkanım olursa ara arada olsa girmeye çalışacağım. şu an için telefonda net var ama kk ekranın boyutundan çok büyük bununda bi çaresi vardır diye düşünerekten, sizlere kısa süreli veda ediyorum. hepinizi çok özliycem hepiniz allah'a emanet olun kuzularınızı sağlıkla kucaklayın benim ve meleğim içinde dua edin :18: :80:
görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…