canımm çok şükür güzel haberler getirdin
valla çok merak ettim en sonunda eşim bile dayanamadı ara en iyisi yoksa çatlıcan dedi
bu arada hamsiyem karpuz popolu olmuş artık
Camoka....
doğum tarihin belli olmuş!!!!!!!!!!!!!!canım hemşocum,ALLAH kolaylık versin canım...darısı bana inşallah...
Camoka senin de tarihin belli olmuş
seninle tarihlerimiz aynıpazartesi bende net bir gün alabilirim deseneee
hayırlı olsun arkadaşımm
Camoka hayirli olsun.darisi ogrenemeyenlerin basina
Edammm sen de 1ekime al.ben sansimi deniycem.bdt lerimiz ayni
Bndnz ben p.trsi gidiyorum rapor icin 36+4 oluyorum raporda 36 veya37 yazmasi onemli degil.tarih yazacakzaten.
günaydın güzel pzarlar olsun
biz erkenn uyandık babamızı işe yolladık size geldik
coyote ben de dün gece karışık rüyalar gördüm hayra çıksın inşallahhh
dün moralim çok bozuldu kızlar gözlerim dolu dolu ağlamamak için zor tuttum kendimi
beşiğin siparişini vermek için gittik zaten beşiği beğenmiştik meltem mobilyadan
paramız herşeyimiz hazır peşin ödeme yapıcaz 1000 tl
adam bi cibinlik yüzünden sinirimi bozdu cibinlik fiyata dahil değilmiş falan ben dedim ki ben 4 ay önce gelip konuştum not aldırdık deftere falan
adam sinir etti beni parasından değil hani 1000 tl veren ben 100 tl den kaçmam ama adamın tavrı yüzünden bırakıp geldim
çok zoruma gitti 9 aylık hamileyim hiç düşünmedi adam psikolojimi gözlerim doldu zor tuttum kendimi
napıcam ben şimdi
doğuma kalmış 15 gün bebeğimin beşiği yok nerden bulucam şimdi bu dar vakitte
herşeyimi o beşiğe göre hazırladım
bunda da bir hayır vardır diyorum ama inanın çooooook üzüldüm
meltem mobilyanın başka bir şubesinden al ya da internetten falan araştır canım yaaa, sonuçta pire için yorgan yakmaya değmez.Madem ki bu kadar beğenmişsin başka şube en iyi çözüm. Ben olsam o dükkana ve o satıcıya bir daha gidip para kazandırmazdım. Bir diğer çözüm de o satıcıya başka birini gönderip aldırmak, sen karşılaşmış olmazsın!
sağol canım sen de 1 ekimi alırsan 3 kişi garantilemiş oluyoruzz bekliyorum haberlerini
eşimde 1 ekim istiyor..bakalım dr umuz o gün çok yoğun değilse büyük ihtimal kabul eder..
aynen bende hem sıcaktan doğru durust uyuyaadım hemde sıkıntılı ruyalardan benimde parmaklarım şişince tutukluk yapıyo bükrken.
camoka nasıldı beşiğin modeli beşiğinin inşallah bulursun. internetten satış yapıyorlar mı?
allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olsun..kızlarrrr çok şukur bebegımız dogsu hala oldum
ama sen çoooook çirkinsin...
aynen aynen...Kizlar Selamm...
Son zamanlarda yani su siralar bebislerin hareketleri nasil hissediyosunuz? Son iki gundur ben resmen kasilma gibi hissediyorum,yani kasilir gibi bir o yana bir buyana toplanip duruyor bebis:) ve acitiyor karnimi resmen..Sizlerin nasil merak ettim?? ve tekmeleme seklinde degil kesinlikle nasil desem boyle karnimi kivirir gibi ...ve sanki belli bir sure hic durmadan bi saga bi sola bi alt yan tarafa kivrilip cikinti seklinde karnimda yamulma seklinde hareketler..bunlar normal mi sizce ?
Kizlar birde 35 yada 36 haftalarda vajinadan kultur aliniyor ya hani ince bir cubukla..o ornek alnirken yani o ornege bakilirken idrar yolu enfeksiyonuda varsa gorulebilir mi ?
Bende ilk haftalarda idrar yolu enfeksiyonu cimisti antibiyotik yazmisti dr um kullandiktan sonra gecmisti..hic bir belirtim de yoktu..simdi gulcan arkadasin dogum yazisini okuyunca tirstim biraz...acaba idrar yolu enfeksiyonu yine belirti vermeden mevcut olabilirmi
günaydın güzel pzarlar olsun
biz erkenn uyandık babamızı işe yolladık size geldik
coyote ben de dün gece karışık rüyalar gördüm hayra çıksın inşallahhh
dün moralim çok bozuldu kızlar gözlerim dolu dolu ağlamamak için zor tuttum kendimi
beşiğin siparişini vermek için gittik zaten beşiği beğenmiştik meltem mobilyadan
paramız herşeyimiz hazır peşin ödeme yapıcaz 1000 tl
adam bi cibinlik yüzünden sinirimi bozdu cibinlik fiyata dahil değilmiş falan ben dedim ki ben 4 ay önce gelip konuştum not aldırdık deftere falan
adam sinir etti beni parasından değil hani 1000 tl veren ben 100 tl den kaçmam ama adamın tavrı yüzünden bırakıp geldim
çok zoruma gitti 9 aylık hamileyim hiç düşünmedi adam psikolojimi gözlerim doldu zor tuttum kendimi
napıcam ben şimdi
doğuma kalmış 15 gün bebeğimin beşiği yok nerden bulucam şimdi bu dar vakitte
herşeyimi o beşiğe göre hazırladım
bunda da bir hayır vardır diyorum ama inanın çooooook üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?