- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
slm güzeller iyi pazarlarkahvaltıya gidip geldik korktum sokakta doğurcam diye
geceden beri oğlum sanki iyice indi aşağı, çıkmak üzere gibiyürüyemiyorum
yüzüm falan şişti sanki iyice
kıss zaten 3 günümüz kaldı şurda sabretsin Doruk paşabak oğluma da kötü örnek olmasın haa ayartmasın oğlumuda
perşembeye kadar tahliye yok bu oğlanlara
Eğer bir uzman tarafından verilmiş panik atak teşhis ve tedavisine ilişkin raporun varsa bence bunu dikkate almak zorunda, ayrıca bu raporun bir örneğini doktoruna götürmen onu da ispat konusunda rahatlatacaktır.
ayyyy 3 gun mu dedi birileriheycandan nefesim kesiliyo benim, kim bilir kendi dogum tarihim yaklastikca nolcak dualarim sizlerle kizlar, sizden guzel haberler beklicez
inş. canım inş. güzel haberlerle döneriz hepimiz
geçmez diyordum ama çok çabuk geçiyor sanki
slm kızlar
artissttt kızma sakın bana sen de 1 ekime aldır üçümüz aynı gün doğuralım
inşallah herkes güzel haberlerle gelir
Merhaba ekim annemisleri...
Bende inşallah ekim sonunda dogurucam....
Ilk oğlumu genel anestezi ile dogurdum bir çoğunuz sondayi nerakediyor sanirim...
Doğuma girmeden önce lavman yapılıyor zaten dr size hafif biseyler Ye gel diyor o gun için...
Ameliyata alınmadan önce sonda takılıyor bende azcik bi yanma hissi olmuştu öyle korkulacak bisey yok onda.. sondayi takıp sedyeye yatirdilar ordan ameliyathaneye girdim orda ameliyat masasina yatırdılar bir sürü soruyla meşgul ettiler beni korkmayayin diye eller ayakları bagladilar vs neye ugradigummi anlamadan dr bana karnimi uyumadan dezenfekte edicegini uyuduktan sonra hızlı bir şekilde bebeği cikartmasi gerektigini narkozdan etkilenmeden almasi gerektigini söyledi... Dezenfekte ederken karnin üşuyecek az dedi.. bi anda anestezi uzmani deruni nefes al 10 a kadar say dedi... Bir iki üçccccccccccccccc sonrası yok ... Sonra uyandirdilar gözlerimi biraz zor actim konuşulanlari duyuyordum cevapta veriyordum bazilari sacmalarmis bende ağlamıştim...
hoş geldin tatlım
herkese iyi pazalarrrrrbenımde ellerım ve ayaklarım şişti kızlar,palet gıbı oldular vapurla karşıya gecerken kazara denıze düşsem ellerimi ve ayaklarımı şöyle bir çırpmam yeterli olur,vapuru bile sollarım valla oğluşumun ütülerını yapıyorum..normalde ütüden nefret ederim ama oğluşumun minnak gıysılerını ütülemekten çok zevk aldım babamızda almış eline iki kırışık gömlek bunlarıda araya sıkıştır dedi..
Merhaba güzel anneler ve bebişleeerrrKocişimle güzel bir pazar kahvaltısı yaptık :=)) Şimdi kahvelerimizi içiyoruz.. Sonra da bebiş görmeye gideceğiz Yaklaşık 10 gün önce arkadaşım doğum yapmıştı. Bekledik kendilerine gelsinler, gelen gidenleri azalsın diye.. Şimdi biz gideceğiz. Ayyy çok heyecanlı valla
ellerde uyuşma yaşayanlar doğum sonrası düzeliyoooo şişler gidiyoo adeta sizde yeniden doğuyorsunuz
ellerde uyuşma yaşayanlar doğum sonrası düzeliyoooo şişler gidiyoo adeta sizde yeniden doğuyorsunuz
Kızlar 2 gundur gıremedım dun kızımı beslenemedıgı ıcın kuvoze aldılar cok uzgunum 3 saatte bır emzırıyorum onu bırakıp gıdemıyorum hastanede koltuk uzerınde uyuyorum.dua edın bıze ınsallah cıkarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?