2012 Ekim Anneleri

slm güzeller iyi pazarlar kahvaltıya gidip geldik korktum sokakta doğurcam diye

geceden beri oğlum sanki iyice indi aşağı, çıkmak üzere gibi yürüyemiyorum

yüzüm falan şişti sanki iyice

herkese iyi pazarlar, ben bu aralar baya bi uykucu oldum geceleri uyuyamadigim icin gunduzleri cok fazla uyumaya basladim

gulcann canim gözunuz aydin, biraz sIkIntili olmus dogum surecin ama sonrasi herseye deger sanirim sanada bebisine de masallah

cinarefeninannesi canim sizinde gözunuz aydin, ne guzel bi kiz masallah darisi artik bizlerin basina

esra_esra tatlim sende Allaha emanet ol, sanada simdiden hayirli dogumlar firsat bulursan kacarsin yine topige, kendine de bebisede iyi bak

slm güzeller iyi pazarlar kahvaltıya gidip geldik korktum sokakta doğurcam diye

geceden beri oğlum sanki iyice indi aşağı, çıkmak üzere gibi yürüyemiyorum

yüzüm falan şişti sanki iyice

kıss zaten 3 günümüz kaldı şurda sabretsin Doruk paşa bak oğluma da kötü örnek olmasın haa ayartmasın oğlumuda

perşembeye kadar tahliye yok bu oğlanlara

kıss zaten 3 günümüz kaldı şurda sabretsin Doruk paşa bak oğluma da kötü örnek olmasın haa ayartmasın oğlumuda

perşembeye kadar tahliye yok bu oğlanlara

ayyyy 3 gun mu dedi birileri heycandan nefesim kesiliyo benim, kim bilir kendi dogum tarihim yaklastikca nolcak dualarim sizlerle kizlar, sizden guzel haberler beklicez

Eğer bir uzman tarafından verilmiş panik atak teşhis ve tedavisine ilişkin raporun varsa bence bunu dikkate almak zorunda, ayrıca bu raporun bir örneğini doktoruna götürmen onu da ispat konusunda rahatlatacaktır.

var cnm 2 sene önceki ilaç raporum var orda teşhiste yazıyor yeni tarihli yok ama doğuma giderken her ihtimale karşı yanımda götüreyim zorlanırsam doktor fazla sıkıntıya sokmaz belki.gerçi atagım Allaha şükür hamilelikte aşırı zorlamadı ilaçsız geçirdim hamileliğimi doğumdada gelmez belki. hayırlısı ne ise bebeğim benim için o nasip olsun inşallah.sezeryan die ısrar etmeyede korkuyorum artık.en iyiisi oluruna bırakmak sanırım.zaten yalancı sancılarımda başladı kasıklarıma düzensiz agrılar girip girip duruyor bugün.

ayyyy 3 gun mu dedi birileri heycandan nefesim kesiliyo benim, kim bilir kendi dogum tarihim yaklastikca nolcak dualarim sizlerle kizlar, sizden guzel haberler beklicez

inş. canım inş. güzel haberlerle döneriz hepimiz

geçmez diyordum ama çok çabuk geçiyor sanki

slm kızlar

artissttt kızma sakın bana sen de 1 ekime aldır üçümüz aynı gün doğuralım

inşallah herkes güzel haberlerle gelir

yok canım ne kızacam,kızarmıyım hiç

şaka şaka Allah tamamına erdirsin,her insanın dogacagı gun ve saat daha dogmadan belliymiş canım..hayırlı olsun doğum tarihiniz ,

hoş geldin tatlım

herkese iyi pazalarrrrr benımde ellerım ve ayaklarım şişti kızlar,palet gıbı oldular vapurla karşıya gecerken kazara denıze düşsem ellerimi ve ayaklarımı şöyle bir çırpmam yeterli olur,vapuru bile sollarım vallaoğluşumun ütülerını yapıyorum..normalde ütüden nefret ederim ama oğluşumun minnak gıysılerını ütülemekten çok zevk aldımbabamızda almış eline iki kırışık gömlek bunlarıda araya sıkıştır dedi..

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler ve bebişleeerrr Kocişimle güzel bir pazar kahvaltısı yaptık :=)) Şimdi kahvelerimizi içiyoruz.. Sonra da bebiş görmeye gideceğiz Yaklaşık 10 gün önce arkadaşım doğum yapmıştı. Bekledik kendilerine gelsinler, gelen gidenleri azalsın diye.. Şimdi biz gideceğiz. Ayyy çok heyecanlı valla

kolay gelsin canım bende yalnız başıma mide yanmasıyla başbaşa oturuyorum eşim işte kızımda babanesiyle hatim cemiyetinde...
yarında okullar açılacak kısmetse okullu arkadaşlar öğretmen ve öğrenci anneleri hepimize hayırlı sağlıklı kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı diliyorum...allah zihin açıklığı versin hepimize

bizim içinde kokla canımiyi gezmeler

Kızlar 2 gundur gıremedım dun kızımı beslenemedıgı ıcın kuvoze aldılar cok uzgunum 3 saatte bır emzırıyorum onu bırakıp gıdemıyorum hastanede koltuk uzerınde uyuyorum.dua edın bıze ınsallah cıkarız.

ellerde uyuşma yaşayanlar doğum sonrası düzeliyoooo şişler gidiyoo adeta sizde yeniden doğuyorsunuz

evet öyle oluyormus benım dogum yapan bır arkadasımın hıc şişmesi olmadı ben hiç şişmedim diyordu,dogumdan çıktı dedıkı meger ben ne kadar şişmişim dedi..bütün ödemi dogumla atmış,zaten kızı görunce bende şaşırmıstım kocaman göbişli görmeye alışmışım

canım benımmm .... dualarım sizinle :26:neden beslenememiş minik prenses:26:

Neden beslenemdıgını arastırıyolar zaten.sureklı uyuyo bıberonuda almıyor.benım sutumude bagrıs cagrıs azcık bısey alıyodu doktorumuz dun yatırdı.ordada sorunsuz yıyormus mamalarını.anne olmak zormus onun yanında atıyor kalbım dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…