uzun süredir hemen hemen her günü beraber geçirdik türkiyenin her yerinden farklı kişilikler,farklı düşünceler,farklı hayatlar olsakta ortak yönümüzde küçünmeyecek kadar fazlaydı :13: annelik! sizlerden çok şey öğrendim, bildiğim ve kendimden tecrübe edindiğim bilgilerimide sizlerle paylaşmaya çalıştım bazı arkadaşlarımızın doğumlarına uzaktan tanıklık ettim ve bir çoğunuzunda edemeyeceğim galiba... bu gün 14:00'da mesaim bitiyor ve doğum iznine çıkıyorum hepinizi çok özliyeceğim allah hepinize sağlıklı, sıhatlı ve hayırlı doğumlar nasip etsin kocaman bi aile gibiydik sıcacıktı topik çok samimiydi tüm paylaşımlar göbişler, bebişler, cicilerimkanım olursa ara arada olsa girmeye çalışacağım. şu an için telefonda net var ama kk ekranın boyutundan çok büyük bununda bi çaresi vardır diye düşünerekten, sizlere kısa süreli veda ediyorum. hepinizi çok özliycem hepiniz allah'a emanet olun kuzularınızı sağlıkla kucaklayın benim ve meleğim içinde dua edin :18: :80:
görüşmek üzere...
uzun süredir hemen hemen her günü beraber geçirdik türkiyenin her yerinden farklı kişilikler,farklı düşünceler,farklı hayatlar olsakta ortak yönümüzde küçünmeyecek kadar fazlaydı :13: annelik! sizlerden çok şey öğrendim, bildiğim ve kendimden tecrübe edindiğim bilgilerimide sizlerle paylaşmaya çalıştım bazı arkadaşlarımızın doğumlarına uzaktan tanıklık ettim ve bir çoğunuzunda edemeyeceğim galiba... bu gün 14:00'da mesaim bitiyor ve doğum iznine çıkıyorum hepinizi çok özliyeceğim allah hepinize sağlıklı, sıhatlı ve hayırlı doğumlar nasip etsin kocaman bi aile gibiydik sıcacıktı topik çok samimiydi tüm paylaşımlar göbişler, bebişler, cicilerimkanım olursa ara arada olsa girmeye çalışacağım. şu an için telefonda net var ama kk ekranın boyutundan çok büyük bununda bi çaresi vardır diye düşünerekten, sizlere kısa süreli veda ediyorum. hepinizi çok özliycem hepiniz allah'a emanet olun kuzularınızı sağlıkla kucaklayın benim ve meleğim içinde dua edin :18: :80:
görüşmek üzere...
gözlerim doldu okurken haklısın canım herkes hakkını helal etsin birbirine sıkıntılı mutlu her günümüzde birbirimize yetmeye çalışktık yettik de bizleri unutma herzaman burdayız allah nasip ederse kendine ve bebeğine iyi bakuzun süredir hemen hemen her günü beraber geçirdik türkiyenin her yerinden farklı kişilikler,farklı düşünceler,farklı hayatlar olsakta ortak yönümüzde küçünmeyecek kadar fazlaydı :13: annelik! sizlerden çok şey öğrendim, bildiğim ve kendimden tecrübe edindiğim bilgilerimide sizlerle paylaşmaya çalıştım bazı arkadaşlarımızın doğumlarına uzaktan tanıklık ettim ve bir çoğunuzunda edemeyeceğim galiba... bu gün 14:00'da mesaim bitiyor ve doğum iznine çıkıyorum hepinizi çok özliyeceğim allah hepinize sağlıklı, sıhatlı ve hayırlı doğumlar nasip etsin kocaman bi aile gibiydik sıcacıktı topik çok samimiydi tüm paylaşımlar göbişler, bebişler, cicilerimkanım olursa ara arada olsa girmeye çalışacağım. şu an için telefonda net var ama kk ekranın boyutundan çok büyük bununda bi çaresi vardır diye düşünerekten, sizlere kısa süreli veda ediyorum. hepinizi çok özliycem hepiniz allah'a emanet olun kuzularınızı sağlıkla kucaklayın benim ve meleğim içinde dua edin :18: :80:
görüşmek üzere...
İsteyimmm,coookkk uykum var....zzzzzzz........uyusam beni biri yatagima goturse...gerci bu koca vucutla vincle tasirlar beni ancak
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ? =)) 5 günlük hastane tecrübemden sonra merak ettiğiniz soruları sorabilirisinizz Allah hepinize kolaylıklar versin günler azaldı artık =))) ekim anneleri olarak kaç kişi doğum yaptı kızlar varmıbilennn merak ediyorumda ??
genel anestezmi oldun sondayı nezaman taktılar
genel anestezmi oldun sondayı nezaman taktılar
uuff..test yaptım negatif.kasığım batıo heryerim ağrıyo benim ya
canımbenim durum acildi bana önce suni sancı sonra hemen sondayı taktılar ve sabahı beklicez dediler akşam saat 22:00sonra baktılar tansiyon düşmüyo zehirleme hat safhada acil sezeryana alındım 12 saat müşadeleden sonra servise çıkarken aldılar sondayı benden ama benim durum apayrıydı kişiden kişiye değişir büyük ihtimal doğuma hazırlarken takıyolar hiçte acımıyo rahat olda gör bak canım derin nefes alıcaksın her işlemde işin sırrı bu Allah öyle kolaylık veriyokişimdi düşünüyorumda nasıl geçirmişim ben o dakikalar nasıl ilerlemiş ama geçiyo işte sonu sonsuz mutluluk çok şükür Rabbim'e.. (biraz arıntılı cevap oldu heheh)
darısı başımıza inşallah toparlanabildin mi? ağrı kesici vs.. veriyorlar değil mi evde kullanmak için? işe yarıyor mu o ilaçlar ağrıyı kesebiliyor mu? :18: birde ilaçlar bebek için zararlı değil mi ya süte vs.. geçicek nasıl olacak çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?