2012 Ekim Anneleri

inş bi an önce tosun gibi olurda cıkar bebişin canım ya

ay bak ne guzel orda sorunsuz yıyormus mamalarını dıyorsun çok şükürrrr,afferin minnoşaazcık kalsında beslensın annesı o daha çok küçük,biraz beslensin buyusun gör bak doymak bılmıyorlarmış,ah canım anne olmak gebeyken başlıyor gerçekten zor,annelerin duası kabul olurmuş sen bol bol dua et ,gebelerinde kabul olurmuş bizde bol bol ederiz..bebişin emin ellerde sen rahat ol,bebekler çok telepatikmiş annenin ruh halini anlarlarmış unutma..

ben genel olcam sonda olayını bende çok merak ediyorum :44:

cnm merhaba bende genel anestesı altında sezeryan oldum am bna dr um sonda taktırmadı zaten 2 3 saat sonra kalktım vw ye gıttım dr dan dr a degışebılıyo tatlım ama sanırım epuduralde acılma zaman aldıgındaan takılıyo

Dilfeza cnm sen tr demiydin..bu saatte uyaniksin,ins bir rahatsizligin yoktur..Malum bizim burda henuz aksam 11:) ama orda sanirim sabah 6,yani tr deysen:)
Tr deyim canımda uykum kaçmıştı sagolasin rutin seyler gece malum uykusuz gecelerimiz bölük bölük sabahı ediyoruz iste :)

Canim cok gemis olsun Ece kizimiza demek mizmizlaniyor yemegini yemiyor ask olsun ona ama merak etme bak emin ellerde hem orda besleniyor demissin cok guzel bir iki gune toparlanir cikar annesi

Üzülme canim ya dualarımız bebisinle bİ abone beslenir büyür ins kuzun ..
Camoka bazı esnaflar maalesef böyle bizde odada ufak tefek sıkıntılar yasadık hele hamile olunca insan daha bı üzülüyor böyle seylere ins bulursun aynı beşiği Cnm

Kızlar bisey sorucam siz hastane çantanıza bebek icin sampuan krem vs koydunuz mü yada bornozunu gerek var mı

Tugceserdar tatlim bebikin bir an evvel toparlanip eve doner insallah,cimcime icmedi demek sutunu,bi toparlanip eve donsun popusunu isir onun
Hastanede kisa surede beslenmesi normale doner insallah canim,opuyoruz seni de onu da..

Canim Allah yardimcin olsun...bak bebis orda aliyor demissin mamayi dahada cabuk toprlanip gelicek annesinin kucagina

Birakamiyorum hastanede duruyorum yazmissin aglattin beni ya.....

tugceserdar canim minik prenses kendini en yakin zamanda toparlicaktir, hem bak hastanedeyken besleniyormus.doktorlarin gözetimi altinda da toparlanir kisa surede, dualarimizda Eceyle

asudeD canim hastane cantaniza ne koydunuz, arkadaslarda sormus pisik kremi bebe havlusu falan bende merak ettim gerek varmi pisik kremine havluya falan? kusura bakma belki bi kac kez daha sorulmustur, yazmissindir ama senin listeni ögrenebilirmiyim:26:

merhabalar arkadaşlar kısmetse eğer ekim 15 gibi oğlumu bekliyoruz.Ama oğlum için bir türlü isim bulamadık.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.herkese hayırlı doğumlar iyi akşamlar..

merhabalar arkadaşlar kısmetse eğer ekim 15 gibi oğlumu bekliyoruz.Ama oğlum için bir türlü isim bulamadık.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.herkese hayırlı doğumlar iyi akşamlar..

ogluna isim bulamayanlardan biri de benim:26: ne zor geliyor erkek ismi bulmak, karar veremiyoruz,bir kac isim var aslinda aklimizda ruzgar,korhan, korcan,meric, ama karar vermis degiliz:26:

ogluna isim bulamayanlardan biri de benim:26: ne zor geliyor erkek ismi bulmak, karar veremiyoruz,bir kac isim var aslinda aklimizda ruzgar,korhan, korcan,meric, ama karar vermis degiliz:26:

bizde yusuf tuğra,emirhan,tunahan,salih,serdar bunlarda bizim düşündüklerimiz ama bizde karar vermiş değiliz.sizin doğum ne zaman inş.?

fırfırım şekerim bende koydum pişik kremi ve havlu ne olur ne olmaz diye...birde ağız mendili koydum...badi tulum koydum...hastane çıkışı 1 takım almıştım zaten onuda koydum ama kullanmayı pek düşünmüyorum mecbur kalmadıkça beğenmiyorum alt üst olduğu için o hastane çıkışlarını bide tulum daha güzel sonuçta kucağa alırkende daha rahat olur diye düşünüyorum...

Kızlar bisey sorucam siz hastane çantanıza bebek icin sampuan krem vs koydunuz mü yada bornozunu gerek var mı

bwn pişik kremi numunelerimi koydum havlu şampuan koymadım koymucam.ama daha hastaneden listeyi almadım..varsa listede koyarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…