Neden beslenemdıgını arastırıyolar zaten.sureklı uyuyo bıberonuda almıyor.benım sutumude bagrıs cagrıs azcık bısey alıyodu doktorumuz dun yatırdı.ordada sorunsuz yıyormus mamalarını.anne olmak zormus onun yanında atıyor kalbım dayanamıyorum.
Neden beslenemdıgını arastırıyolar zaten.sureklı uyuyo bıberonuda almıyor.benım sutumude bagrıs cagrıs azcık bısey alıyodu doktorumuz dun yatırdı.ordada sorunsuz yıyormus mamalarını.anne olmak zormus onun yanında atıyor kalbım dayanamıyorum.
ben genel olcam sonda olayını bende çok merak ediyorum :44:
Tr deyim canımda uykum kaçmıştı sagolasin rutin seyler gece malum uykusuz gecelerimiz bölük bölük sabahı ediyoruz iste :)Dilfeza cnm sen tr demiydin..bu saatte uyaniksin,ins bir rahatsizligin yoktur..Malum bizim burda henuz aksam 11:) ama orda sanirim sabah 6,yani tr deysen:)
Kızlar 2 gundur gıremedım dun kızımı beslenemedıgı ıcın kuvoze aldılar cok uzgunum 3 saatte bır emzırıyorum onu bırakıp gıdemıyorum hastanede koltuk uzerınde uyuyorum.dua edın bıze ınsallah cıkarız.
Kızlar 2 gundur gıremedım dun kızımı beslenemedıgı ıcın kuvoze aldılar cok uzgunum 3 saatte bır emzırıyorum onu bırakıp gıdemıyorum hastanede koltuk uzerınde uyuyorum.dua edın bıze ınsallah cıkarız.
Kızlar bisey sorucam siz hastane çantanıza bebek icin sampuan krem vs koydunuz mü yada bornozunu gerek var mı
Pisik kremi ve havlu koydum canim.
merhabalar arkadaşlar kısmetse eğer ekim 15 gibi oğlumu bekliyoruz.Ama oğlum için bir türlü isim bulamadık.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.herkese hayırlı doğumlar iyi akşamlar..
ogluna isim bulamayanlardan biri de benim:26: ne zor geliyor erkek ismi bulmak, karar veremiyoruz,bir kac isim var aslinda aklimizda ruzgar,korhan, korcan,meric, ama karar vermis degiliz:26:
22 ekim insallah.bizde yusuf tuğra,emirhan,tunahan,salih,serdar bunlarda bizim düşündüklerimiz ama bizde karar vermiş değiliz.sizin doğum ne zaman inş.?
asudeD canim hastane cantaniza ne koydunuz, arkadaslarda sormus pisik kremi bebe havlusu falan bende merak ettim gerek varmi pisik kremine havluya falan? kusura bakma belki bi kac kez daha sorulmustur, yazmissindir ama senin listeni ögrenebilirmiyim:26:
Kızlar bisey sorucam siz hastane çantanıza bebek icin sampuan krem vs koydunuz mü yada bornozunu gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?