- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
ne demek
ben servisle eve çok çook yakın mesafede iniyorum ama havalar güzelleşsin daha erken inip yürüyüş yapıcam akşamları![]()
son zamanlarda bol bol yürüyün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek
ben servisle eve çok çook yakın mesafede iniyorum ama havalar güzelleşsin daha erken inip yürüyüş yapıcam akşamları![]()
herkesin düşüncesi aynı olacak diye bişey yok..herkes istediği gibi isim koyar buna da saygı duymak düşer..
katılıyorum arkadaşım
madem iki ismi birden seviyorsun.dogur bitane daha ona ver o ismi![]()
heo değil de hem iki isim verip hem de o iki ismi kulalananlar var
![]()
kızlar yemeğe gidiyorum sayfaları çook uzatmayın zor oluyor okumasıhatta herkes öğle arası versin
![]()
saygı duyuyorum tatlım.genel konuştum lafım sana değil..
bende sadece fikrimi beyan etmek istedim.:26:
evet canım uyudumselam arcak
maşallahh baya uyumuşsunbenim yerimede uyuyunn
biraz önce jel kullanmak için odaya gittiim içim geçmiş 15-20 dk dalmışım
hele sabahları iş için kalkmak
![]()
evet ya malesef daha hamıleyken oldu ama elımden geldıgınce dengeyı kurmaya calısıcam kıyamam oglumabunu okuyunca pınar altugunun lafı geldi aklıma ..ikinci çoçuk birincinin ilgisini azaltıyor diyor.
senin ilk dogumun normal dogummuydu?
ahh ne super oldurdu hıc dusunmuyolar bızı valla ne zorluklar cekıyoruzaynen .şöyle bir yasa çıksaymış hamile bayanlar 9 ay ücretli izinli
![]()
ahh nerdeee keşke 1 yaşa kadar izin olsa iyice büyütüp sonra işe başlansaO yüzden işten ayrılmak zorunda kalıcam
herkes maalesef patır patır hamile kalamıyo onlardan biriside benim keşke olsada sıralasam isimleri..
evet fikir söylenebilir ama insanların fikrinide beğenmeyip kendince akıl beyan edip sorgulamak doğru değil.. neyse uzatmak istemiyorum artık..
aynen, ben de cinsiyet belli olmadan isim düşünmüyorum.2 isim arayacağıma tek isme kanalize olurum diyorum.
o değil de hem iki isim verip hem de o iki ismi kulalananlar var![]()
evet canım uyudumoyle ıste fılan 15-20 dk kestırme ısım olmaz ben uyumak ıcın ılla rahat yer ararım oyle debı huyum var uyuyamam yoksa yatagım dısı zor
evet ya malesef daha hamıleyken oldu ama elımden geldıgınce dengeyı kurmaya calısıcam kıyamam oglumadaha o da bebek
evet canım normal dogum yaptım ben yaptıysam herkes yapar korkmayın kızlar daha oncede yazdım ve kolay oldu dogumum ıns bu daha da kolay olur
ahh ne super oldurdu hıc dusunmuyolar bızı valla ne zorluklar cekıyoruz
ucretsız ızın alma ımkanın yok mu canım:26:
ben ıns 1 sene alıcam hatta verseler 2 alcam ama vermıyolar![]()
Mrb kızlar kafam karışık doktora gittim kendi doktorum gitti burdan devlet hastanesine gittim clexane iğne kullanıyorum,progestan.coraspirin,prednol,folbiol bide jel çok fazla ilaç kullanıyorsun dedi hepsini kesip sadece clexane ve folbiol kullanıcaksın dedi onlarıda 3. Ayda kesecem dedi eski doktorumu aradım oda 9. Aya kadar hiçbirini kesme dedi başka doktora git dedi ne yapacam bilmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor :44::44::44::44::44:
Kaç düşüğün var dedi bi tane dedim hiç gerek yoktu bunları başlamana bi sağlık sorunu olmayan bayanların ikinci gebelikleri sağlıklı olur keşke başlamasaydın dedi offffffffff:44::44::44::44::44:
akıl beyan etmedimacayip karşıyım 2 isim konulmasına hepsi bu sende buna saygı duy..
![]()
er
evet ya malesef daha hamıleyken oldu ama elımden geldıgınce dengeyı kurmaya calısıcam kıyamam oglumadaha o da bebek
evet canım normal dogum yaptım ben yaptıysam herkes yapar korkmayın kızlar daha oncede yazdım ve kolay oldu dogumum ıns bu daha da kolay olur
süperisn canım..inş.rabbim nasip eder bende yaparım:26:
bakalım canım patronla hiç konuşmadık hele şu 3 ayım dolsun sonra 4 ay ücretli 6 ayda ücretsizi söylicem.ben muhasebeciyim yerime bakan yok o yüzden ya grçici personel alınacak yada emekli olucam.açıkçası tazminatı verip çıkartsalar rapordan sonra benim için daha iyi 11 yıldır aralıksız çalışıyorum artık 6 yıldır hasretini çektiğim bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. yani her halukarda çıkıcam işten ama tazminat için biraz direticem
er
süperisn canım..inş.rabbim nasip eder bende yaparım:26:
saol canımıns hepımız kolay dogumlar yaparız sezeryan veya normal hangısı bızım ve bebıslerımız ıcın ıyıyse o olsun tabı once saglık
![]()
Mrb kızlar kafam karışık doktora gittim kendi doktorum gitti burdan devlet hastanesine gittim clexane iğne kullanıyorum,progestan.coraspirin,prednol,folbiol bide jel çok fazla ilaç kullanıyorsun dedi hepsini kesip sadece clexane ve folbiol kullanıcaksın dedi onlarıda 3. Ayda kesecem dedi eski doktorumu aradım oda 9. Aya kadar hiçbirini kesme dedi başka doktora git dedi ne yapacam bilmiyorum hepsi farklı şeyler söylüyor :44::44::44::44::44:
Kaç düşüğün var dedi bi tane dedim hiç gerek yoktu bunları başlamana bi sağlık sorunu olmayan bayanların ikinci gebelikleri sağlıklı olur keşke başlamasaydın dedi offffffffff:44::44::44::44::44: