2012 Ekim Anneleri

kız ne güzel yazmışsın vallahi alayına isyan çok hoş yahiç sorma benim geçirdiğim ramazanda burnumdan geldi,bide oruç tutamadığım için suratını astı,onlarda geçirdik ramazanı burnumdan geldi doğru dürüst yiyemedim bile oruç tutmadığım halde.bana sahura kalkma sen nasıl olsa tutumuyorsun ben de kurt gibi aç oluyodum ama yemiyodum bir tek iftar ettim yani oruç tutsam iyiydi su içtim bol bol o kadar.

canım ya gözünüz aydın..analı babalı sağlıkla büyütün inşallah..mis kokulu bebeğini kokla hepimiz için.gelişmeleri bekliyoruz ..

Doktorum yürümemi söylemişti, ben de ondan haldır huldur yürüyorum. Bana kalsa bu aralar tüm gün yatayım. O kadar hareket ediyorum ama çatım falan da ağrımıyor yaa..
Bebiş doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş. Seninki girdi mi yoksa.. Ben de kanala girsin diye çömelmenin çok faydalı olduğunu duymuştum.

son kontrolümde doktor normal doğum için uygun dedi bebeğin kanala girip girmediğini söylemedi zaten bende akıl edip sormadım yalnız suyuna baktı sonra minyon bi bebek dedi başı küçük dedi son anda bi aksilik olmazsa normal doğum dedi. benimde 24 ünde kontrolüm var. bu defa gittiğimde kanala girip girmediğini sorarım bide ben bi yerde okumuştum doğuma 1 ay kala karanfil çayı hergün 1 bardak içersen doğum sancısını azaltıyormuş ben başladım çoktan ama faydasını görürmüyüm bilmiyorum.

bütün topik seni merak etti canım neyseki iyi haberini aldık , sende tatlışını öp koklaya koklaya bizim için , hayırlı evlat olsun inşallah

kaynana hepsi adları üstünde...aynı kişi olsa ne fark ederki..kız benimkide eşimle konuşuyor,kızımla konuşuyor o kadar ben yokmuşum gibi,düşmanım sanki.aman sormasın kendi bilir,gün ola devran döne elbet onunda zor günü olur,dahada yüzü olmaz sanırım.bende ramazanda burnumdan geldi o zaman çok ağlayıp strese girdim yani hamileliğimin çoğu olaylı geçti.

benim kızım baya oldu gireli ama bu saatten sonra çıkarmı bilmiyorum , doktorum ultrasonda baktığında bebek leğen kemiği arasına yerleşmeye başlamış dedi :26: bugün randevumuz var bakalım ne durumdayız , çünkü kıpır kıpır bi durmuyor yerinde , belkide pozisyon değiştirmiştir :44:

Hadi ya, maşallah. İnşallah doğumun çok kolay olur. Ama ben sancılarımın az olmasını istemem. Mümkünse çok sancı çekeyim. Sancın ne kadar fazla olursa o kadar kolay doğurursun diyorlar. Dayanamazsam eğer son çare olarak epidural isterim zaten.

Maşallah canım. Kanala girdikten sonra en geç 4 haftada doğum oluyormuş. Hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah. Ama son haftaya kalması da çok strese sokar insanı.

inanamıyorum yaaa sen kendini baya bi ezdirmişsin , benim gibi bi geline denk gelseymiş keşke senin kaynana , o zaman kaynana olduğuna pişman olurdu işte

Masallah kuzuna gozunuzaydin gule gule buyutun

Al benden de o kadar Hamileligi sevmiyorum zorda olsa bebege bakmak insani o kadar yormuyor su an 28 aylik ogum var onunla bile ilgilenemiyorum oturup kalkmak ölum gibi her hareketin kisitli hayirlisiyla dogursaydik bi
Banada doktorum yarim saat sabah yarim saat aksam yuru dedi ama cikamiyorum nedense yurumeye basldigim anda karnim sertlesiyor bebek hareketleniyor ve bacagima kramp giriyor bende arada carsiya filanncikiyorum hareket olsun diye dolasip geliyorum napim

Kizlarr bosverin kaynanalari en azindan kaynana adi ben kendi ailemden destek gormuyorum malesef 4 kiz kardesiz ama herkes kendi hayatinda canalri saolsun tabi ama insan biseyler bekliyor bazen keske kuzak olsaydim en azindan oyle teselli ederdim kendimi diyorum cok yalnizim cunku

Maşallah canım. Kanala girdikten sonra en geç 4 haftada doğum oluyormuş. Hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah. Ama son haftaya kalması da çok strese sokar insanı.

geçen hafta yani 35+3 te 3 kg dı zaten canım eğer 40 lara kalırsak yandım 4 kg olur sanırım 38 dolsun gelsin inşallah diyorum ama bizim dememizlede olmuyor işte , birde sıcak banyoda açılmaya çok yarcımcı diyorlar , 38 i bi dolduralımda , hayin planlarımı devreye sokucam olmazsa

Aman canim hepsi ayni bunlarin Benim ki hic aramaz bile hatta kac aylik oldugumu bile bilmiyor. Istanbul da karsilastik sadece elinde ki ve kolunda ki altinlari gostererek soyle dedi; hamilelik haberini alinca kocama bunlari aldirdim Birde utanmadan 2 3 parca birsey almis sardirmis onlari goster goster annene goster diyor Neye ugradigimi sasirdim anneme karsi utandim off Ama bu olaydan sonra bir daha telefonda bile gorusmedim ve gorusmeyecegim En guzel gunlerimizde bizi aglatanlari Allaha havale ediyorum

perine masajı için ne düşünüyorsun? epizyotomiyi önlüyormuş. onu da denesek mi? denemediğimiz şey kalmadı. doğurcam diye ne şekillere giriyorum yaa.

ben bugun 38. haftama girdim ve hayin planlara başlamış bulunmaktayım öncelikle evi temzilemeyle başladım işe hiç kendimi kasmıcam hamileyim diye herşeyi yapıcam zaten temizlik yaparken çömelip kalkıyosun illaki sonra sıcak banyo akşama yürüyüş ve hurma.. cvar mı başka yöntemm salıya kadar açılmam lazım kızlar

Benimki de 35+2'de 2.900'dü. Doktor usg fazla gösterir, bir 100 gram eksik hesapla en az dedi. Ben yurtdışındaydım, şu an doğum içinde Türkiye'deyim. Orada iki arkadaşım doğum yaptı. Birisinin bebeği 4.500, diğeri 4.200'dü. İkisi de normal doğum yaptı. O yüzden kilosunu dert etme canım.
Sorma ya.. Doğum geçe kalmasın, kolay olsun diye araştırmadığımız şey kalmadı yaa..

Canım ben yurtdışında yaşıyorum. Açılma hızlansın, bebek doğum kanalı daha çabuk yerleşsin diye pilates topunda zıplatıyorlar. Aklında bulunsun. Ben de 38. haftamda pilates topuyla hain planlar hazırlamıyor değilim.

biz oğluşumun ismine karar veremedik hala yaa... sizce Emirhan mı Burak mı?hangisi daha iyi?5 günüm kaldı isim bulamadık daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…