hıııı tabi eşinden ayrılda onlara istediği şeyi ver.inadına mutluluk, inadına bebeişlerimiz ve inadına mutluluk.ALAYINADA İSYAN KAYINVALİLERİN
arabesk oldu ama ne yapayım.seninkide birşeymi ben 7 aylık hamileyken eşimi aramış gelin hamilemi diye eşimde oo doğuma az kaldı inşallah demiş cinsiyetini sormuş hemen erkek demiş benim safta senmisin erkek diyen taa eskişehirdeki eltim ankaraya fiber saldırı düzenlediler mesajlarla,facebooklarla daha doğmadan dert oldu kuzum benim.eşim bile şaştı nasıl bir ailem var benim diye bi ramazan geçirdik bir biz bir Allah bilir.daha da yüzsüz yüzsüz beek doğunca kapıma gelecekmi onu çok merak ediyorum.haa bizdede birkaç iğneleri var 2 bakır helke, bir de 2 tane eski paspaslar varya orlon ipten onlardan örmüştü bşversene lütfen bacımm
güzeller biz geldikOğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum O çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
öpücükler gönderiyor oğlum size o tatlı dudaklarıyla
şimdilik bu kadar
merhaba günlerimiz aynıymış seninle , bence çok acele etme en azından 38 dolsun 39 - 40 en ideali doğum için , bende geçenlerde öğlenden akşama kadar ayakta kalıp baya bi yürümüştüm , o gün çatı ağrısı hissettim eve gelince ve o günden sonrada ayağa kalktığımda hissediyorum ara ara ama bende sancı yok henüz , inşallah bebeğin doğum pozisyonu alır , yürüyüşten sonra soluna yatmanın faydası var diyorlar bebeğin pozisyonu için bi dene bakalım
Bilmiyorum ki canım ya. Kafası aşağıda işte ama kanalda değil. Seninki kanala girmiş mi? Doğum başladığında kanala giren bebekleri ben de duydum. 25'inde randevum var. Hayırlısıyla kanala yerleşmeye başlamıştır inşallah.
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
şimdilik bu kadar
aynen öyle tatlım :)) tam benimkini anlatmışsın :)) yoksa aynı kişiden mi bahsediyoruz :) benim bebişim 15 haftalıkken ağlamaktan üzülmekten artık dayanamadı ve karnımda kalbi durdu.. almak zorunda kaldılar.. geçen sene 17 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu.. Allahım öyle bir müjde verdi ki bana bu sene de 17 şubatta öğrendim hamile olduğumu :)) herşeyin hayırlısı <3 ben artık aldırmıyorum vardır her şeyde bir hayır.. aman uzak olsun, sen ailenle mutlu ol da varsın seni aramasın boşveeerrrr.. benimkide aramıyor daha mutluyum onun sesini duyup napayım günüm daha mutsuz geçer :)) eşimi arar konuşurlar beni sormaz çokta umurumda değil ben ailemle mutluyum :))
Doktorum yürümemi söylemişti, ben de ondan haldır huldur yürüyorum. Bana kalsa bu aralar tüm gün yatayım. O kadar hareket ediyorum ama çatım falan da ağrımıyor yaa..
Bebiş doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş. Seninki girdi mi yoksa.. Ben de kanala girsin diye çömelmenin çok faydalı olduğunu duymuştum.
son kontrolümde doktor normal doğum için uygun dedi bebeğin kanala girip girmediğini söylemedi zaten bende akıl edip sormadımyalnız suyuna baktı sonra minyon bi bebek dedi başı küçük dedi son anda bi aksilik olmazsa normal doğum dedi. benimde 24 ünde kontrolüm var. bu defa gittiğimde kanala girip girmediğini sorarım bide ben bi yerde okumuştum doğuma 1 ay kala karanfil çayı hergün 1 bardak içersen doğum sancısını azaltıyormuş ben başladım çoktan ama faydasını görürmüyüm bilmiyorum.
benim kızım baya oldu gireli ama bu saatten sonra çıkarmı bilmiyorum , doktorum ultrasonda baktığında bebek leğen kemiği arasına yerleşmeye başlamış dedi :26: bugün randevumuz var bakalım ne durumdayız , çünkü kıpır kıpır bi durmuyor yerinde , belkide pozisyon değiştirmiştir :44:
kız ne güzel yazmışsın vallahi alayına isyan çok hoş yahiç sorma benim geçirdiğim ramazanda burnumdan geldi,bide oruç tutamadığım için suratını astı,onlarda geçirdik ramazanı burnumdan geldi doğru dürüst yiyemedim bile oruç tutmadığım halde.bana sahura kalkma sen nasıl olsa tutumuyorsun ben de kurt gibi aç oluyodum ama yemiyodum bir tek iftar ettim yani oruç tutsam iyiydi su içtim bol bol o kadar.
Masallah kuzuna gozunuzaydin gule gule buyutungüzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
şimdilik bu kadar
Açıkçası ben de bıktım hergün yürüyüş, pilates falan.. Karnımda kalsın, hiç çıkmasın diyenleri anlayamıyorum. Ben çok yoruldum hamilelikten yaa.. Onu yeme, bunu ye, şu kadar süt iç, şu kadar yürü, sırt üstü yatma.. Normal doğumcular olarak hayırlısıyla doğumlarımız kolay kolay olsun inşallah. Son 10 güne kalmasın bir de mümkünse. :)
Maşallah canım. Kanala girdikten sonra en geç 4 haftada doğum oluyormuş. Hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah. Ama son haftaya kalması da çok strese sokar insanı.
aslında takmıyorum çünkü önümde bir doğum var,içimde bir bebek var onu dünyaya getireceğim inşallah.dün telden sorulmamak zoruma gitti,eller sorarken ilgilenirken benimle buradaki komşularım sağolsunlar nasıl ilgililer..onunda böyle bişey yapması zoruma baya gitti.
benim kızım baya oldu gireli ama bu saatten sonra çıkarmı bilmiyorum , doktorum ultrasonda baktığında bebek leğen kemiği arasına yerleşmeye başlamış dedi :26: bugün randevumuz var bakalım ne durumdayız , çünkü kıpır kıpır bi durmuyor yerinde , belkide pozisyon değiştirmiştir :44:
güzeller biz geldikoğluşum doğdu 3820 gr , 51 cm kuzucum o çok iyi çok şükür ama annesi hala gaz sancısıyla uğraşıyor
şimdilik bu kadar
geçen hafta yani 35+3 te 3 kg dı zaten canım eğer 40 lara kalırsak yandım 4 kg olur sanırım38 dolsun gelsin inşallah diyorum ama bizim dememizlede olmuyor işte , birde sıcak banyoda açılmaya çok yarcımcı diyorlar , 38 i bi dolduralımda , hayin planlarımı devreye sokucam olmazsa
geçen hafta yani 35+3 te 3 kg dı zaten canım eğer 40 lara kalırsak yandım 4 kg olur sanırım38 dolsun gelsin inşallah diyorum ama bizim dememizlede olmuyor işte , birde sıcak banyoda açılmaya çok yarcımcı diyorlar , 38 i bi dolduralımda , hayin planlarımı devreye sokucam olmazsa
ben bugun 38. haftama girdim ve hayin planlara başlamış bulunmaktayımöncelikle evi temzilemeyle başladım işe hiç kendimi kasmıcam hamileyim diye herşeyi yapıcam zaten temizlik yaparken çömelip kalkıyosun illaki sonra sıcak banyo akşama yürüyüş ve hurma.. cvar mı başka yöntemm salıya kadar açılmam lazım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?