2012 Ekim Anneleri

canım suni sancının acısı neye benziyordu?

aslında suni sancı verdiler ama ben dr diyorum ki bişey hissetmiyorum.belime bi ağrı giriyodu arada ama ne olduğunu anlayamadım bile.benim kendi sancım başlamadan suni sancı verdi dr.belki de zamanı gelmediği için çok olmadı sancım.açılmaya baktılar arada,olmadı tabii.bebeğin kalp atışı düzenli değil falan dedi ebe de korkuttu beni.sonra apar topar sezeryana..yani ben pek sancıdan bişey anlamadım anlayacağın

merhaba güzel anneler.doğum 1 ekim olduğundan haftam çoğunuzdan önde sanırım.:)10+1 im şuan.bugün dr a gittik kan aldırdık.2 li testim için.2hafta sonrada testle ultrasona bakılıp down sendromu taraması yapılacak.inşallah herşey temiz güzel sağlıklı çıkar:)))bebiş gayet iyi dedi bacakları uzamış çırpı bacaklım benim:)))makinam olsa foto koyardım ama makinem yok ne yazıkki.hepimizin bebişler sağlıkla büyüsün inşallah.şimdilik olanlar bunlar.bu arada 2l,i test için dr a giden varmı?sizler neler yapıyorsunuz ...

ben de mümkün değil içemedim bu zamana kadar..1 litre içsem sevinecem o duruma geldim yani..

benimde en büyük korkum bu susuz kalmak ama kaç kündür içemiyorum kii

bende dr a giderken ödüm kopa kopa gidicem..suyun az derse naparım bilmiyorumm..

bende öglen bir topikte ibirine baktırdım kız görünüyor dedi bana

ben kk da 2 topik açılmıştı ikisine de baktırdım erkek çıktı..zaten ben en başından beri erkek hissediyorum...

hoşgeldin cnm bebişine
burda en büyük ikimiziz sanırsamki
super87 cnm hayırlısı olsun yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

Son düzenleme:

anladım canım

eylül annelerinden biri baktı doğum tarihlerimize eşimle kızın olcak dedi:)
bi gün ablam da aldı o tarihleri benden bi arkadaşı bakıyormuş,kirli kan temiz kan diye. bana kız çıktı,çin takv.. göre erkek,rus takv. göre kız ben %50 hissediyorum

hoşgeldin canım ben de cts gidecem muhakkak bana da seninki gibi yaparlar.başka 2li test için giden yok sanırım..en büyük bizleriz zaten dediğin gibi..

canım suni sancının acısı neye benziyordu?

bende soylım sunı sancı hakkındakı deneyımlerımı benım suyum gelınce hastaneye gıtmıstık sancılarımda baslamıstı hastanaede serum taktılar yan ıben serum sandım o an canım burnumda tabı cunku sunı sancıyı ıstemıyordum ama o taktıkalrı sunı sancıymıs doktorada sormadım ama baskalarından ogrendım adet sancısı gıbı onun bıraz fazlası bele gıren bı sancı ıste kızlar

beni aydınlattığın için çok teşekkürler canım, he şöyle ögrenmiş olduk benim bir adet sancılarım olurdu ölürdüm agrıdan.aglasam aglaymazdım.konuşmaya dermanım kalmazdı..

eger ondan sa alışkınız abi damara tamamdır

hoşgeldin cnm bebişine
burda en büyük ikimiziz sanırsamki
super87 cnm hayırlısı olsun yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

en büyük sizsiiniz,maşallah subhanallah..artık ekim gelince doğum hikayenizi de paylaşırsınız inşallah,beni bu ayın sonunda çağırdı 12+ larda olacağım inşallah...

o zaman sen rahat yaparsın normal dogumu canım cunku herkesın olmuyor oyle şiddetli adet agrısı sen alıskınsın demekkı

hoşgeldin cnm bebişine
Burda en büyük ikimiziz sanırsamki

en büyük sizsiiniz,maşallah subhanallah..artık ekim gelince doğum hikayenizi de paylaşırsınız inşallah,beni bu ayın sonunda çağırdı 12+ larda olacağım inşallah...

vallaha kızlar bizimkiler abla olucak inşallah:)))eylül 20 de düşünüyorm ben doğumu hayırlısıyla.normal doğumdan çok korkuyorum da:18::18:normal tarihimiz 1 ekim olduğundan ekim annelerinden takip ediyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…