2012 Ekim Anneleri

prima dünyasına kayıt oldum şimdi,4 adet prima premium care,annelik rehberi,anne oluyorum dvdsi,tupperware mama saklama kabı,ariel leke çıkarıcı,pantene şampuan ve numunesi,vodafone günlük 30 dk konuşma paketiymiş içindekiler...

abla derken ?? hayırdır??

maşallah canım inşallada sonuçların temiz çıkar benimde 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım en son 7+3 dü gittiğimde dr a 11+3 de gideceğiz bir daha inş hayırlı haberlerle gelirim sizlere ama daha 2 hafta var günler geçmiyo inat ettim erken de gitmek istemyorum

o zaman sen rahat yaparsın normal dogumu canım cunku herkesın olmuyor oyle şiddetli adet agrısı sen alıskınsın demekkı

oley oley evet evet:)))))) ben adetim ilk günü hayattan kesiliyorum.diyorum haykırıyorum bu nasıl bir acı allahım..geceleri uyandırırdı beni agrı kalkardım ki adet olmuşum..

annem diğer odadan inlemelerimi duyardı.her ay bir adet abranax içerdim.ister agrısın ister agrımasın korkudan hemen birtane içerdim iiyi gelirdi..

geçen eklemiştim cnm ama ekliyim gene 10 haftalık hali değil 9 ken var:)

Son düzenleme:

inşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazıcaz buraya.sende acele etme tatlım.zamanında git.önümüzde daha 7 ay var.sabırlı olmayı öğrenmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…