vallaha kızlar bizimkiler abla olucak inşallah:)))eylül 20 de düşünüyorm ben doğumu hayırlısıyla.normal doğumdan çok korkuyorum da:18::18:normal tarihimiz 1 ekim olduğundan ekim annelerinden takip ediyorum:))))
merhaba güzel anneler.doğum 1 ekim olduğundan haftam çoğunuzdan önde sanırım.:)10+1 im şuan.bugün dr a gittik kan aldırdık.2 li testim için.2hafta sonrada testle ultrasona bakılıp down sendromu taraması yapılacak.inşallah herşey temiz güzel sağlıklı çıkar:)))bebiş gayet iyi dediBacakları uzamış çırpı bacaklım benim:)))makinam olsa foto koyardım ama makinem yok ne yazıkki.hepimizin bebişler sağlıkla büyüsün inşallah.şimdilik olanlar bunlar.bu arada 2l,i test için dr a giden varmı?sizler neler yapıyorsunuz ...
o zaman sen rahat yaparsın normal dogumu canım cunku herkesın olmuyor oyle şiddetli adet agrısı sen alıskınsın demekkı
geçen eklemiştim cnm ama ekliyim gene 10 haftalık hali değil 9 ken var:)
alıntı etmen
Eki Görüntüle 361728
beyaz olanmı oo??
allah seni super!!! bayan alıntı yapmayın demiş.........
abla derken ?? Hayırdır??
allah seni super!!! bayan alıntı yapmayın demiş.........
ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorumTeyzoşlar hepinize iyi akşamlar yarın sağ salim görüşmek üzere:)
Merhabalar...
Bir ekim annesi olarak aranıza yeni katıldım ....
Merhabalar...
Bir ekim annesi olarak aranıza yeni katıldım ....
maşallah canım inşallada sonuçların temiz çıkar benimde 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım en son 7+3 dü gittiğimde dr a 11+3 de gideceğiz bir daha inş hayırlı haberlerle gelirim sizlere ama daha 2 hafta var günler geçmiyo inat ettim erken de gitmek istemyorum
Teyzoşlar hepinize iyi akşamlar yarın sağ salim görüşmek üzere:)
Canlar herkese iyi akşamlarrrrr
ıyı aksamlar kızlar bende cıkıyorum:
hoşgeldinnn...
tebrik ederimmm
nereye baktırdınnız yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?