2012 Ekim Anneleri

valla esım ıstedı dıye ılerde zor olur ıdye gözümü kapadım gırıdm bu yola ıns ılerde rahat ederım ben calıstıgım ıcın zo roluyo ama

yok canım oyle deıl ben mesela unden berı aynı soruyu 2 kere sorudm su prımaya kayıt konusunda cvp gelmedı napım ölim mi
bıde sen yenı geldın sayılır bugun öğleden sonrası ıcn dıyorum yanı

geldim geldim kaynamasın sayfadaydım ama işim vardı.cevap veremedik.alınmayın hatunlar

normal doğumda çektiğimiz sancıların bebeğe çok faydasıolduğunu ciğerlere oksijen gittiğini okumuştum bende

kızlar ben de size Dr. Hakan Çoker'i ve yazılarını araştırmanızı tavsiye ediyorum.Normal doğumu ondan iyi anlatan ve benimseten görmedim daha.

yeni gelen bayanlar hoşgeldiniz herkes herkese cevap veremiyo bazen kusura bakmayın

süper87 yanlış okumadıysam 7 haftalığım demiştin takvimde daha büyük görünüyor :26:

geldim geldim kaynamasın sayfadaydım ama işim vardı.cevap veremedik.alınmayın hatunlar

hımm şu primaya eşim benden daha heveslenip :)10 gün önceydi galiba bilgileri yazıp kayıt oldu dün aradılar primadan 17 martta kargonuz yola çıkacak 5 tlde kargo ücretiniz var bilginize diyip kapattılar pakette neler çıkacak merak ediyorum

aa demek sende kayıt oldun bende müsait zamanda yapıcam

Arcak inan bilsem sorunun cevabını cevap verirdim

yeni gelen bayanlar hoşgeldiniz herkes herkese cevap veremiyo bazen kusura bakmayın

süper87 yanlış okumadıysam 7 haftalığım demiştin takvimde daha büyük görünüyor :26:

herkesle konuşmaya çalışıyorum işte.maksat kaynaşalım sorular yanıtsız kalmasın..bende o ara maillle ugraşıordum yazamadım.üstüme alındım banane banane hepimize söyledi siz alının

canım doktor dyimiyle 7 hafta dedim.sata göre o çizelge yani doktorla sat aynı şeyi söylemedi

hah ıste bend eo 5 tllık kargo ucretını sormustum ucretsız olan kısmı secınce kaydı yapmıyo dıye o zaman bende kargoluyu seceyım gıtsın madem

hah ıste bend eo 5 tllık kargo ucretını sormustum ucretsız olan kısmı secınce kaydı yapmıyo dıye o zaman bende kargoluyu seceyım gıtsın madem

ben kayıt yapmadığım için hangi seçenekler vardı bilmiyorum canım
amann ver 5 tl feda olsun bebişleree

sitede yazıyo ki neler var içinde ..çozel şeyler varrr

Son düzenleme:
işte bu

anneme sordum gecen gün bizi nasıl doğurdun diye .üçüde normal.hatta en küçük kardeşimi tek başına evde dogurmuş.

sancıısı gelmiş.eltisini çagırmış o gelene kadar bebek çıkmış kendiliğinden annem eliyle kaldırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…