2012 Ekim Anneleri

arkadslar mrb. ben de 6+4 gnlük hamileyim.karın agrım var yanıyor sanki adet sancısı gibi ve bacaklarım da agrıyo .neden acaba ?

Ya ben cok mu nazliyim neyim yataklara dusurdu bebikim beni. 24 saat uyuyabilirim. Birde depresyonda gibiyim bezgin bekir oldum kaşlarimi aldirmadim ne zamandir saldim kendimi eşim sen 9. Aya nolcan diyo cok killi olabilirim boyle gidersem . Nolcak benim halim pofff

Kedersizzz yarın koyarım cnm çıkıcam birazdan:)
peki öyle olsunn

Ben dün gittim :) şimdi internette gördüm bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğin bir cihaz varmış pek sevindim görünce :)
evet var canım :13:bende almayı düşünüyorum bakalım

Hoşbulduk doktor 16 eylül 6 ekim dedi benimde eylül gözüküyor ama kısmet

arkadslar mrb. ben de 6+4 gnlük hamileyim.karın agrım var yanıyor sanki adet sancısı gibi ve bacaklarım da agrıyo .neden acaba ?

normal canım normal benimde oluyor hele bugün bacaklarım felaketti

Bende öyleyim sürekli uyuyasım var iştahım yok zaten tiksiniyorum çoğu şeyden süt falanda içmiyorum bebeğim beslenemez diye korkuyorum

hehehehe aynıı bennnn tedavi öncesi almıştım kaşları bıyıkları ogünden bugüne el değmedi recep ivedik gibi dolaşıyorum ortalıkta biraz daha bekliycekler galiba 3 hafta sonra kayınımın düğünü var ozaman aldırırım artık

Son düzenleme:

Bende 7+3 teyim dediklerin bendede oluyor. Ayaklarini sicak tut dinlen ben oyle yapiyorum

bizim doktorumuz 12. haftada gelin dedi, hem ikili test hem de ense ölçümü için. ben de biran önce geçsin istiyorum günler de bebişimi göreyim tekrar

Ah sadece kaş biyik olsa... Digerleride benimleler hala

merhaba hanımlar...ben bayadır uğramıyorum,maaşallah birsürü annemiz olmuşherkesi tebrik ederim.ben mide bulantılarım yüzünden hayattan kopmuş vaziyetteydim,iki haftada dört kilo vermiştim. hastanede serum yedim biraz kendime geldim,bi kaç gündür daha iyiyim.en azından bişeyler yiyebiliyorum..bi de en son doktorum 28 eylül dedi doğum tarihini, 4 ekim demişlerdi daha önce.bende anlamadım,göreceğiz bakalım

İlk haftalar boyle zor oluyor demek hic etrafima bakip merak etmemisim hamileleri basima geldikce anliyorum ne zor oldugunu

İlk haftalar boyle zor oluyor demek hic etrafima bakip merak etmemisim hamileleri basima geldikce anliyorum ne zor oldugunu

aynen.hiç ilgimi çekmemişti şimdiye kadar.şuan kimi görsem soruyorum,millet patır patır doğuruyo gibi geliyodu ama hiç öyle değilmiş...insan yaşamadan bilemiyo

kızlar benimde bugün belim ağrıyo hafifde karnımda sancı var regl günüm normalde acaba ondanmıdır ki? duymuştum regl günü geldimi aynı adetliymiş gibi ağrısı olaanları:18:

kızlar benimde bugün belim ağrıyo hafifde karnımda sancı var regl günüm normalde acaba ondanmıdır ki? duymuştum regl günü geldimi aynı adetliymiş gibi ağrısı olaanları:18:

her regl gününde oluyomuş öyle annesi 9 ay boyunca bunu yaşayan varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…