Herkese iyi aksamlar, dogum yapan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum, hepinizin gözu aydingule gule buyutun bebisciklerinizi bu arada kizlarcim umarim hepiniz iyisinizdir.... bugun annem geldi cok sukur bu yuzden cokta fazla giremicem gibi artik daha dogrusu okuyorum biraz biraz ama biseyler yazmaya pek firsat olmuyor. dogum yapicak arkadaslarida simdiden tebrik ederim Allah sizleride hatta hepimizi diger arkadaslar gibi bir avazda kurtarsin insallah, öpuyorum hepinizi , iyi aksamlar
selam kızlarrrr ,hanımlar ,anişler,cicişleerrr valla neden başlasan bilmiyorum daha önceki haftadan hatırlasanız ben normal doğum olrak yola çıktım bebk ters diye sezeryan olacaktı 21 eylülde son kontrolde bebek doğum kanlına indiği için normale tekrra karra vermiştik bugün nst kontrol oldu bizim bebkk yien dönmüş teyzeleri :))) son hafta ters dönen bebek varmı acaba benden başka :)) tabi yine noldu biizm normal doğum yalan olduuuuu yaniiiii yarın sabah 8 de sezeryanım vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr şaka gibi benimde bugün birkaç saat önce haberim oldu evde bir telaş heyecan acaba eksik bişey var mı lafları vs.... kızlar dua edin benide sezoşlar listesine yazınn Allah iizn verirse doğum sonrası tekra görüşürüzzzz eğer hastanede intnet varsa bişekilde cepten girmeye çalışacam( tabi ağrı ve minnoş iizn verirse)
allah yardım etsin canım
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun cok sevindim darısı basıma aslında bugün dogum yapmayı cok isterdim bugün benim dogum günüm ogluşumla aynı gün olurdukk
yeni kızlar hoşgeldiniznerdeydiniz 8 aydır:26:
öyle tabiii hele yüzünü öyle merak ediyorum ki hiç göstermedi yüzünü bize çünkü zilliartık normal normal demekten vazgeçiyorum sizleri okuyup destek alıyorum valla yarın bende alabilrim bebişimi kucağıma.. yanına çay al yemekten önce rezene çayı içiyolarmış gaz için.
ayy ne güzel en güzeli bence böyle fazla stres heyecan olmadan anlamadan bebiş kucakta inşallah... allah hayırlı bir doğum nasip etsin.. iyi haberleri bekliyoruz..
Hadi bakalım cnm ins sorunsuzca saglicakla kucağına alırsın yavrunu :)
Hadi hayırlısı canım.. Allahım yardım etsin :) Darısı başımıza :)
allah yardım etsin canım
Slm kızlar pazar sabahı saat 5:20 de oğlum doğdu...
bende 6 aylulde kızım elayı sezaryanla dunyaya getırdım.tum annelerı sımdıden tebrık edıyorum.bekleyen annelerede hayırlı dogumlar dılıyorum:)
çok ağrım sancım vaaar
Hayirdir ins doguruyomusun yoksa ? :)) şimdi böyle arkadaslar foruma sancı başladı birde doğurdum yazıyor mAsallah :)))
sanki göbeğimi sıkıyolar belime kemer takılmıştasıkılıyo gibi bumu yalancı sancı neki bu
sanki göbeğimi sıkıyolar belime kemer takılmıştasıkılıyo gibi bumu yalancı sancı neki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?