2012 Ekim Anneleri

gözün aydın ananeler candır, hoş gelmiş anacığın

allah yardım etsin canım

BEBEKLERİMİZ HOŞ GELMİŞ HAYATA.ÖMÜRLERİ UZUNNNN, BEREKETLİ SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH.
ANNECİKLERİDE ÇABUCAK İYİ OLSUNLAR İNŞALLAH.
yeni bir haftaya yine başladık hayırlısı olsun hepimiz için.37'ye başladım bu gün.cuma günü doktordaydık hasta olduğumdan galiba kilo almış ama oğluşum az geldi bana 2500 olmuşuz.ne yapalım bunada şükür.bu haftadan sonra temizliğimi yaptırayım diyorum artık.hafta sonu başlarım belki.yarında ii olursam börekle, haşhaşlı yapsamda dolaba koysam diyorum doğumdan sonra gelenlere ikram ederiz.sizler yazdıkça doğuma gidiyorum yada az kaldı diye bende kendimce böyle bir plan yaptım ne yapayım

merhaba ekim anneleri
ben nisan da dogum yaptım
bebegimin mevlüdünü yapıcam hafta sonu daha yeni tasındım
ben bebek sekeri almıstım ama kardesime süpriz olarak oglumun
resminden bebek sekeri yaptırmıs
benim aldıklarımı suanda kullanamayacagım
50 adet almsıtım badem sekeriyle birlikte
isteyen olursa özelden benımle ırtıbata gecebilir hepnizi kolay dogumlar diliyorum allah yardımız olsun zor valla:
)
Eki Görüntüle 517269

allah yardım etsin canım

azracımm Allah seninde yardımcın olsun inşallah ağlaman, endişelenmen çok normal zor bir süreç geçirdin hep korkularla acabalarla geldin bu günlere onlar birikti tabi ağlada rahatla, az kaldı bebeğini kucağına alınca bu günlerini hiçç hatırlamayacaksın inşallah.

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun cok sevindim darısı basıma aslında bugün dogum yapmayı cok isterdim bugün benim dogum günüm ogluşumla aynı gün olurdukk

ayy ne güzel en güzeli bence böyle fazla stres heyecan olmadan anlamadan bebiş kucakta inşallah... allah hayırlı bir doğum nasip etsin.. iyi haberleri bekliyoruz..

Hadi bakalım cnm ins sorunsuzca saglicakla kucağına alırsın yavrunu :)

Hadi hayırlısı canım.. Allahım yardım etsin :) Darısı başımıza :)

allah yardım etsin canım

kızlar Allah hepinizden razı olsun ev çok kalabalık giremedim şimdi fırsat buldum banyoşumu yaptım yaklaşık 8 saat sonra kuzucuğuma kavuşuyorum Allahın izniyle yatmadan size tekrradan iyi geceler demek istedim doğum yapan yapacak bekleyen herkeseee sağlıkla hayırlı doğumlar olsun fırsat buldukça burdayım inşAllah kendinize iyi bakın dualarınız eksik etmeyin

sanki göbeğimi sıkıyolar belime kemer takılmıştasıkılıyo gibi bumu yalancı sancı neki bu

yıne uykusuz bır gece ..hava basık sankı bugun...kızlar bende 3 gundur gecelerı kasıntı modası basladı böyle tatlı tatlı kasınıyorum,cildim temız yanı herhangibir kızarıklık ve kabarık yok ama kasıntı var bu konu hakkında bilgisi olan var mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…