2012 Ekim Anneleri

gozun aydin canim annecigine kavustun darisi basima ins.2hafta oldu vizeden haber yok daha

Slm kızlar pazar sabahı saat 5:20 de oğlum doğdu...
MAsallah canim ya normal dogum mü oldu ?
İns görürsün cnm ya dualarım seninle :)
bende 6 aylulde kızım elayı sezaryanla dunyaya getırdım.tum annelerı sımdıden tebrık edıyorum.bekleyen annelerede hayırlı dogumlar dılıyorum:)
Ay mAsallah dogum patlaması yasadık resmen :)

Ayy canim be güzel benim kardesim de 1 yilil evli şimdi oda bıraktı korunmayı bende güzel haberler bekliyorum teyze olmak istiyorum :))

Duygusallasman çok normal cnm ya ama ne güzel kucağına gelecek 1 guN sonra saglikla ins :))

kızlar hepinize slmlar 3 gündür annemdeydım giremedim nete , nasılsınız bakım bu arada kimler doğurdu...of az kaldı benim de sabırsızlanıyorum ama çok da korkuyorm

selam kızlarrrr ,hanımlar ,anişler,cicişleerrr valla neden başlasan bilmiyorum daha önceki haftadan hatırlasanız ben normal doğum olrak yola çıktım bebk ters diye sezeryan olacaktı 21 eylülde son kontrolde bebek doğum kanlına indiği için normale tekrra karra vermiştik bugün nst kontrol oldu bizim bebkk yien dönmüş teyzeleri :))) son hafta ters dönen bebek varmı acaba benden başka :)) tabi yine noldu biizm normal doğum yalan olduuuuu yaniiiii yarın sabah 8 de sezeryanım vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr şaka gibi benimde bugün birkaç saat önce haberim oldu evde bir telaş heyecan acaba eksik bişey var mı lafları vs.... kızlar dua edin benide sezoşlar listesine yazınn Allah iizn verirse doğum sonrası tekra görüşürüzzzz eğer hastanede intnet varsa bişekilde cepten girmeye çalışacam( tabi ağrı ve minnoş iizn verirse)

bugün ne kadar çok doğum haberi gelmiş.doğum yapan annişler hepinizin gözüaydın...sağlıkla büyütün meleklerinizi inşallah...

bizim de son 2 günnnn:18:
hala inanamıyorum yaa ne çabuk geçti 9 ay.ben şimdi 2 çocuklu bi anne mi olucam diyip duruyorum kendi kendime.Rabbim bize de bebişlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin...

ayy işallah kolay geçer ameliyatın.. yarın bende senin gibi şok ile eve gelebilirim bende yarın senin gibi şok bi haberle gelebilrim eve..ya ben böyle düşününce ağlayasım geliyo sen ne güzel tatlı tatlı heyecan yapmışsın.. yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım

hadi bakalım sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.güzel haberlerini bekliyoruz.Rabbim yardımcın olsun...

çok değişik duygular gerçekten şuan onunla aramda öle bir bağ varki her dakika yanımda heran onu hisediyorum sadece doğumda onu benden ayıracaklar mış gibi hissedip biraz duygusallaşmadm değil aslında ama bide şöle düşün onun o küçüüükkk poposunu ısırmak için sabırsızlanıyorum

öyle tabiii hele yüzünü öyle merak ediyorum ki hiç göstermedi yüzünü bize çünkü zilli artık normal normal demekten vazgeçiyorum sizleri okuyup destek alıyorum valla yarın bende alabilrim bebişimi kucağıma.. yanına çay al yemekten önce rezene çayı içiyolarmış gaz için.

canım sen ne iş yapıyorsun ki çalışabilir raporu almışken 10 günlük rapor neden alınmasın ki sonuçta hamilelik bu belki rahatsızlandın sürüye sürüye çalıştıramazlar ya sonuçta

canım ancak gördüm yazdığını...psikologum ben. işim rahat ama artık dert dinleyip çözüm bulacak durumfda değilim. seanslarda bazen okaddar karnım ağrıyorki odaklanamıyorum. haliyle ruh halimde kaldırmıyor artık. oğlum dert dinlemekten psikopata bağlayacak yazık. 8 aydır dinliyor:))) çok sıkıldım birde. vücut yorgunluğundan çok lkafa dinlemeye ihtiyacım var.

ayy ne güzel en güzeli bence böyle fazla stres heyecan olmadan anlamadan bebiş kucakta inşallah... allah hayırlı bir doğum nasip etsin.. iyi haberleri bekliyoruz..

Neredeyse herkes son hamilelik günlerini yaşıyor... Allah hamile kalmak için uğraşanlara, hamileliğinin ilk zamanlarındaki sıkıntı ve stresi yaşayanlara ve son haftalara daha çooook zamanolup bugünler nasıl geçecek diyen herkese sağlık, şans ve sabır versin... ve bizlerede inşallah kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler versin...

Hadi bakalım cnm ins sorunsuzca saglicakla kucağına alırsın yavrunu :)

Hadi hayırlısı canım.. Allahım yardım etsin :) Darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…