2012 Ekim Anneleri

bol bol yağlan canım, çatlıyorsundur büyük ihtimal! Kimisinin çatlakları doğurduktan sonra görünüyor. Bir de gebelik alerjisi diye birşey okumuştum, insanın her tarafı kaşınırmış. Geçmiş olsun, az kaldı zaten.

Boğazım dün akşam yanmaya başlamıştı ve olan oldu bu sabah itibari ile hasta oldum:2: umarım sadece böyle kalır geçmişi okuyamadık daha herkes iyi değil mi??

günaydınn 5 ten beri uyuyamıyorum düşünceler ağrılar beni uyutmuyo. bugun doktorda herşey belli olucak bakalım bugun alalım mı dicek ya da benim izin dönüşümü mü bekle dicek.. doktorcum saolsun bütün yaz çalıştı tam benim doğuracağım zaman izne çıkıyo! çok stresliyim kızlar anlatamam

Bakalım ne diyecek dr un bende merak ettim. Onlar rahat bizi düşünmüyorlar ki geldiğinde bizime haberdar et

üffff ya dün nete gelemedim
maşallahhh herkes doğurmuş
oğluşum12
sevcanyk
nergiz67
radsha.... nickini unuttuum
bebklerinizi sağlıkla büyütünüz

kıskandım vallaaaaaaaa
biz ne zaman doğurcaz geçmiyo günler

günaydın taze anneler anne adayları....bugün doğum yapacak olanlara kolaylıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum...benim de kontrolüm yarın..bakalım haberleri merak ediyorum.

supreme bence anne ile bebeğin veya baba ile bebeğin aynı gün doğması güzel değil.. hadi küçükken iyi olabilir,ama büyüyünce sen ayrı plan yapacaksın,o arkadaşlarıyla takılmak isteyecek.veya karısıyla kocasıyla plan yapacak..yapayalnız d.günleri geçirebilirdin ileride..bir de ben sadece d.günleri ve yıl dönümlerini kutlayanlardanım,yani bu günler benim için çok özel,stres,kriz olmasın sevgililer gün anneler gün gibi günler aşırı anlam ifade etmiyor bana. haaaa kutlu olsun diyoruz o kadar..anneler gününde ne olur bilmem..hergün anne olacağımız için onu da bir güne sığdırmaya gerek yok...

hayırlı olsun canım bence alır 39.haftadasın zaten
Boğazım dün akşam yanmaya başlamıştı ve olan oldu bu sabah itibari ile hasta oldum:2: umarım sadece böyle kalır geçmişi okuyamadık daha herkes iyi değil mi??
geçmiş olsun canım çok zor 15 günü geçti hala geçmiyor topikte ilk ben hasta olmuştum zaten hep vicks sürdüm

güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarım seninle

tatlım sanırım suan sezeryanda olmalısın. rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eyler inşaAllah... cok duygulanıyorum böyle doğum haberlerini aldıkca. cok öptüm ikinizi de

bugün saat 9:40 da kontrolüm var,bana dua edin,çatı muaneside yapılacak.

nst'ye gireceğim,gece bebeğimin elimi ayağımı kabarıp durdu karnımda sevdim fıstığımı.

azraa güzel haberlerine sevindim canım,

camoka senin durumun nasıl?canım atladım galiba kontrole gidecektin..

günaydın kızlar nasılsınız ?

bugun teyzem, babanem annem ve teyzemin kızı gelecekler oturmaya cok heyecanlandım valla iyi mi :) sanki ilk kez gelecekler

ağrılar azaldı benim ama maşaAllah bebeğin hareketleri tam gaz devam cok hareketli bir kızım olacak sanırım :) sertlesmeler aynen

devam ediyor ama o da günde en fazla 12 kere oluyor sanırım tam saymadım henuz bir otursam söyle rahatla güsel

olcak ama bakalım sizler nasılsınız bebişler iyi mi ?

Artık doğum yapmak istiyorummmmm sabırsızlanmaya basladım iyiceee doğum haberlerini duydukca cok tuhaf oluyorummm

fıstığınla sana kolay gelsin canım hayırlı haberle dönün inşallah

kızlar herkese günaydın
yarın sabah kahvaltı yapamayacağımdan kendime güzel bir çay demledim,bugün hafif bişeyler yesem iyi olacak çünkü yarın lağman yaparlar midem şişmesin rahat olsun ama aksine şimdi kahvaltı ettim açlıktan geberiyorum :44:nasıl şeyse artık sanırım stres mideme vuruyorama bugünü süt yoğurt meyveyle geçirmem şart kızım doğduğunda çok ağlamış annemde çantada 2numara emzik vardı yanlış almışızpaketinden çıkarıp vermiş ağzına susmuş,dün diyoki kesin açlıktan ağlıyordu,yarın oğlumda yırtarsa ortalığı diye emziği evde sakladıminşallah iy olur narkozdan hemen uyanırda emziririm bebeğimi
bu arada yarın benide merak edin dua edin olurmu

hayırlı olsun inşalalh kolay bir doğum olur ve hemen emzirmeye başlarsın... bizimde pazatesi olacak ve çok heyecanlıyım inşallah herşey güzel olur...

kuzum beniiimmm dualarımız simdiden seninle yarını beklemeye gerek yok kii :)

dilerim hersey yolunda gider ve oğlusunu sağlıkla kucağına almak nasip olur... sabret bak az kaldı :)

darısı başımıza artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…