- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
yıne uykusuz bır gece ..hava basık sankı bugun...kızlar bende 3 gundur gecelerı kasıntı modası basladı böyle tatlı tatlı kasınıyorum,cildim temız yanı herhangibir kızarıklık ve kabarık yok ama kasıntı var bu konu hakkında bilgisi olan var mı acep
günaydınn5 ten beri uyuyamıyorum düşünceler ağrılar beni uyutmuyo. bugun doktorda herşey belli olucak bakalım bugun alalım mı dicek ya da benim izin dönüşümü mü bekle dicek.. doktorcum saolsun bütün yaz çalıştı tam benim doğuracağım zaman izne çıkıyo! çok stresliyim kızlar anlatamam
Bakalım ne diyecek dr un bende merak ettim. Onlar rahat bizi düşünmüyorlar kigeldiğinde bizime haberdar et
bi ara doğum tablomuzu güncelleştirelim doğuran doğurana
Slm kızlar pazar sabahı saat 5:20 de oğlum doğdu...
hayırlı olsun canım bence alır 39.haftadasın zatengünaydınn5 ten beri uyuyamıyorum düşünceler ağrılar beni uyutmuyo. bugun doktorda herşey belli olucak bakalım bugun alalım mı dicek ya da benim izin dönüşümü mü bekle dicek.. doktorcum saolsun bütün yaz çalıştı tam benim doğuracağım zaman izne çıkıyo! çok stresliyim kızlar anlatamam
geçmiş olsun canım çok zor 15 günü geçti hala geçmiyor topikte ilk ben hasta olmuştum zaten hep vicks sürdümBoğazım dün akşam yanmaya başlamıştı ve olan oldu bu sabah itibari ile hasta oldum:2: umarım sadece böyle kalırgeçmişi okuyamadık daha herkes iyi değil mi??
selam kızlarrrr ,hanımlar ,anişler,cicişleerrr valla neden başlasan bilmiyorum daha önceki haftadan hatırlasanız ben normal doğum olrak yola çıktım bebk ters diye sezeryan olacaktı 21 eylülde son kontrolde bebek doğum kanlına indiği için normale tekrra karra vermiştik bugün nst kontrol oldu bizim bebkk yien dönmüş teyzeleri :))) son hafta ters dönen bebek varmı acaba benden başka :)) tabi yine noldu biizm normal doğum yalan olduuuuu yaniiiii yarın sabah 8 de sezeryanım vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr şaka gibi benimde bugün birkaç saat önce haberim oldu evde bir telaş heyecan acaba eksik bişey var mı lafları vs.... kızlar dua edin benide sezoşlar listesine yazınn Allah iizn verirse doğum sonrası tekra görüşürüzzzz eğer hastanede intnet varsa bişekilde cepten girmeye çalışacam( tabi ağrı ve minnoş iizn verirse)
selam kızlarrrr ,hanımlar ,anişler,cicişleerrr valla neden başlasan bilmiyorum daha önceki haftadan hatırlasanız ben normal doğum olrak yola çıktım bebk ters diye sezeryan olacaktı 21 eylülde son kontrolde bebek doğum kanlına indiği için normale tekrra karra vermiştik bugün nst kontrol oldu bizim bebkk yien dönmüş teyzeleri :))) son hafta ters dönen bebek varmı acaba benden başka :)) tabi yine noldu biizm normal doğum yalan olduuuuu yaniiiii yarın sabah 8 de sezeryanım vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr şaka gibi benimde bugün birkaç saat önce haberim oldu evde bir telaş heyecan acaba eksik bişey var mı lafları vs.... kızlar dua edin benide sezoşlar listesine yazınn Allah iizn verirse doğum sonrası tekra görüşürüzzzz eğer hastanede intnet varsa bişekilde cepten girmeye çalışacam( tabi ağrı ve minnoş iizn verirse)
bugün saat 9:40 da kontrolüm var,bana dua edin,çatı muaneside yapılacak.
nst'ye gireceğim,gece bebeğimin elimi ayağımı kabarıp durdu karnımda sevdim fıstığımı.
azraa güzel haberlerine sevindim canım,
camoka senin durumun nasıl?canım atladım galiba kontrole gidecektin..
kızlar herkese günaydın
yarın sabah kahvaltı yapamayacağımdan kendime güzel bir çay demledim,bugün hafif bişeyler yesem iyi olacak çünkü yarın lağman yaparlar midem şişmesin rahat olsun ama aksine şimdi kahvaltı ettim açlıktan geberiyorum :44:nasıl şeyse artık sanırım stres mideme vuruyor ama bugünü süt yoğurt meyveyle geçirmem şart kızım doğduğunda çok ağlamış annemde çantada 2numara emzik vardı yanlış almışız paketinden çıkarıp vermiş ağzına susmuş,dün diyoki kesin açlıktan ağlıyordu,yarın oğlumda yırtarsa ortalığı diye emziği evde sakladım inşallah iy olur narkozdan hemen uyanırda emziririm bebeğimi
bu arada yarın benide merak edin dua edin olurmu
kızlar herkese günaydın
yarın sabah kahvaltı yapamayacağımdan kendime güzel bir çay demledim,bugün hafif bişeyler yesem iyi olacak çünkü yarın lağman yaparlar midem şişmesin rahat olsun ama aksine şimdi kahvaltı ettim açlıktan geberiyorum :44:nasıl şeyse artık sanırım stres mideme vuruyor ama bugünü süt yoğurt meyveyle geçirmem şart kızım doğduğunda çok ağlamış annemde çantada 2numara emzik vardı yanlış almışız paketinden çıkarıp vermiş ağzına susmuş,dün diyoki kesin açlıktan ağlıyordu,yarın oğlumda yırtarsa ortalığı diye emziği evde sakladım inşallah iy olur narkozdan hemen uyanırda emziririm bebeğimi
bu arada yarın benide merak edin dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?