bugün çok kasılıyorum yaaa :18: :18: :18:
karnım çok sertleşiyor bebiş top gibi oluyor..
ayağa bile kalkamıyorum nerdeysee..
bizim ki çok huzursuz sanki bugün
bende bugün kasılıyorum sabahtan beri hiççç geçmedi karnım taş gibi artık korkmaya başladım:18: eşimde şehir dışında , hala karar veremiyorum normal bişimi bu ? sabahtan beri hiç geçmedi ... hadi senin doğuma az kaldı 37 haftan bitti benim için daha erken değilmiki? niyee geçmiyooooo:26::26::26::26:
Benimde aynı cok az hareket ediyor ve sürekli tas gibi karnim...
benim ki çok hareketli canımm..
ama çok kasılıyor :18:
top gibi oluyor devamlı..
neden acaba??
canım benim 4 gün önce nişanım geldi :18:
bebiş her an gelebilir..perşembe sabahına kadar bekletmeye çalışıyoruz..
eşimde görevde offf..
uzandım bekliyorum..bugün çok huzursuzum..
dr devamlı olmadığı sürece korkma dedi ama çok sık oluyor kısa sürüyor..
sancım da çıktı zaten inş artmaz :18:
sende uzan biraz canımm..
benim ki allahtan çok hereketli de içim rahat şuan
canim o kasilmalar top gibi olmlar falan karnimizdaki kaslarimizdan kaynaklaniyormus, yani benim 19. haftamdan beri tas gibi sert oluyor cok normal bisey benim icin, hatta öyle olmadi mi garip geliyor
benim ki çok hareketli canımm..
ama çok kasılıyor :18:
top gibi oluyor devamlı..
neden acaba??
biliyorum canım durumunu Allah yardımcın olsun , böyle beklemek her an normal gelme ihtimali filan stresli işler.....
benim sabahtan beri çok harekli bi şekilde taş gibiydi ama bikaç sattir durdu , elimle dürtüklüyorum geriliyo en azından iyi olduğunu düşünüyorum , belkide uyuyodur .. ama bukadar uzun süre taş gibi olmamıştı hiç , sanırım 36. haftaya girmemle bu duruma alışmam gerekicek ... yinede yarın dr a gidiyim ... hiç nst ye falan girmedim şimdiye kadar...
Birkaç hafta once kasilmalarla hastaneye gitmiştim karnım böle olunca sancılar 40 lara çıkıyordu sanırım bunlar artık sancı gelmek istiyolar hayirlisiyla gelsinler
benim nst de sancılarım çıktı zaten canım..
nişanımda geldi..
inş perşembe sabahına kadar bekler
zamanında hayırlısıyla gelsinler inş canım
kızlar şimdi geldim duygusal bir ağlama geçişinin ardından,şimdi yazabiliyorum nst normal çıktı,bebeğimiz yüzünü sakladı,birde açsa kol bileğini emizyor :)plasentam aynı durumda inmemiş ama çıkmamışta,kanama ihtimalin çok düşük korkma dedi,çarşamba sabah 7.30 da gelin,tahliller yapılsın seni hazırlasınlar dedi 10 da giricem allah nasip ederse......ağlama sebebimse onu karnımda son 1 gün daha taşıyacağım ve stresli geçen bir 9 ayın ardından insan kendini sıkar sıkarda artık sıkamaz olur ya sanki rüyadayım hala inanamıyorum şaka gibi rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin çok değişik bir duygu anlatılmaz yaşanır...........
kızlar şimdi geldim duygusal bir ağlama geçişinin ardından,şimdi yazabiliyorum nst normal çıktı,bebeğimiz yüzünü sakladı,birde açsa kol bileğini emizyor :)plasentam aynı durumda inmemiş ama çıkmamışta,kanama ihtimalin çok düşük korkma dedi,çarşamba sabah 7.30 da gelin,tahliller yapılsın seni hazırlasınlar dedi 10 da giricem allah nasip ederse......ağlama sebebimse onu karnımda son 1 gün daha taşıyacağım ve stresli geçen bir 9 ayın ardından insan kendini sıkar sıkarda artık sıkamaz olur ya sanki rüyadayım hala inanamıyorum şaka gibi rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin çok değişik bir duygu anlatılmaz yaşanır...........
MAsallah canim ya normal dogum mü oldu ?Slm kızlar pazar sabahı saat 5:20 de oğlum doğdu...
İns görürsün cnm ya dualarım seninle :)evet durdukça kilo almasalar bdt geçse bile beklerim onun doğuş anını görmeyi istiyordum ama ne diyeyim Rabbimin hepimiz için bir planı var umarım hepimiz için hayırlı olur...dualarınızı eksik etmeyin...
Ay mAsallah dogum patlaması yasadık resmen :)bende 6 aylulde kızım elayı sezaryanla dunyaya getırdım.tum annelerı sımdıden tebrık edıyorum.bekleyen annelerede hayırlı dogumlar dılıyorum:)
slm tatli annisler.dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum darisi bizlere ins.bende bugun teyze olacagimi ogrendim cok sevindim ben dort senelik evliyim daha yeni nasip oldu,kardesim bizden hizli ciktik daha bir senelik evliler,ay cok hosuma gitti iki kuzenin arasida cok olmayacak ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?