2012 Ekim Anneleri

Kordon dolanması bizde de var maalesef hemde 2 kez ama doktorum normal doğum yapabilirsin dedi.. hatta bende bel fıtığı var o da etkilemez dedi.. pıhtılaşma bozukluğum olduğu için kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün ondanda bişey olmazmış.. naparsam yapayım normal doğurtacak beni sanırım :)) bu kordon için araştırdım ama net bir fikrim olmadı.. senin doktorun mu bunu söyledi? yoksa kendi kararın mıydı sezaryen?

ayy kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam ev sahibinin kızıyla (üst katla)beraber kullanıyorduk interneti salak kadın kapıyı çaldı ben interneti kapatmaya iniyorum haberin olsu diyo saftirik yaa giderkenmi söylerler bugün kapatılırsa ben bağlatana kadar ortalıkta olmam beni unutmayın emi ekim annişleri dua edin bana da :)))))

sen zaten bi kez normal doğum yapmışsın nie çatı muayenesi yapsınlarki :26: ?

sen zaten bi kez normal doğum yapmışsın nie çatı muayenesi yapsınlarki :26: ?

canım benim, atlamış gibi olacağım ama çatı muayenesi her hamilelikte ayrı ki,açılman var mı diye bakılıyor,yani genelde çatı yapın nasıl diye bakılmıyor..9 kere de doğursan hepsinde ayrı çatı....

bana hiç çatı muayenesi falan yapmadı dr um ya neden acaba bdt me son 10 gün kaldı. yarın kontrolm var bakalım ne diycek dr teyzemiz.

doktordan geldim .. sezeryan m oluyorum bugün doktor spinal önerdi ama ben heyecanlı bi insanım ona dayanabilir miyim bilmiyorum genel mi olsam ne olsam

bana hiç çatı muayenesi falan yapmadı dr um ya neden acaba bdt me son 10 gün kaldı. yarın kontrolm var bakalım ne diycek dr teyzemiz.

benim de hiç olmadı çatı muayenem..bazı doktorlar hiç yapmıyormuş,bazıları doğum gününde yapıyormuş,çeşitli uygulamalar var...

Canim bizim hastane sorun yoksa 24 saat bitimine cikariyor...

Yurumek kabus su anda ama dr da aynisini soyledii bende zOrluyorum artik canim sagol..

Oglusum12 gecmis olsun canim,minnakini Allah size bagislasin,insallah bir an once rahatlayip evine cikarsin.
Sagol canim gece cikardilar Allah a sukur...

çatı muayenesinde çatı kemiklerin müsaitmi die bakıyorlar die biliyorum , açılmaya ya sancı çıkarsa yada doğum zamanı bakıyorlar die biliyorum :26: öfff karışık , bir kez normal doğum yapmış birininde çatısı müsait demekki demek değilmidir ?

doktordan geldim .. sezeryan m oluyorum bugün doktor spinal önerdi ama ben heyecanlı bi insanım ona dayanabilir miyim bilmiyorum genel mi olsam ne olsam

bugün mü ? bence dr önerisini dinle...perşembe banada sezaryen göründü demek ki..olsun önemli olan bebişlere kavuşmak leyli...suni sancı verselerdi normal doğuramaz mıydık acaba bilgin var mı?

benimde kordon 2 kez dolanmış bundan dolayı dr um sezaryen dedi ama demeseydi ben zaten sezaryen istiycektim. normal doğurmaktan korkuyorum zaten. 20 yaşımdayken normal doğum yapan bir yakınımın son 4 saatlik sancılarını çektiği sırada yanındaydım. şimdi 32 yaşımdayım gözüm korktu normal doğumdan o zamanlar o yüzden sezaryen istiyorum.

Hanımlar bugün benim de kontrolüm var. İlk kez nst'ye gireceğim. Dua edin benim için de, güzel haberlerle döneyim inşallah.

Sezaryen olacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin. Hayırlısıyla bebişlerini kucaklamak nasip olur inşallah.

bugün mü ? bence dr önerisini dinle...perşembe banada sezaryen göründü demek ki..olsun önemli olan bebişlere kavuşmak leyli...suni sancı verselerdi normal doğuramaz mıydık acaba bilgin var mı?

bugün çok heyecanlı..suni sancının sonu sezeryan oluyo hep dedi doktorum.. açılman da yok dedi öle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…