maşallah tosuncuğa, kilolu olması bebek içinde senin içinde iyi ele avuca gelir bakması kolay olur . minik olsa insan nasıl tutacagını şaşar. bende sezaryen olcam kordon dolanması nedeniyle boşver önemli olan bebişin saglığı
bugün saat 9:40 da kontrolüm var,bana dua edin,çatı muaneside yapılacak.
nst'ye gireceğim,gece bebeğimin elimi ayağımı kabarıp durdu karnımda sevdim fıstığımı.
azraa güzel haberlerine sevindim canım,
camoka senin durumun nasıl?canım atladım galiba kontrole gidecektin..
sen zaten bi kez normal doğum yapmışsın nie çatı muayenesi yapsınlarki :26: ?
bana hiç çatı muayenesi falan yapmadı dr um ya neden acaba bdt me son 10 gün kaldı. yarın kontrolm var bakalım ne diycek dr teyzemiz.canım benim, atlamış gibi olacağım ama çatı muayenesi her hamilelikte ayrı ki,açılman var mı diye bakılıyor,yani genelde çatı yapın nasıl diye bakılmıyor..9 kere de doğursan hepsinde ayrı çatı....
bana hiç çatı muayenesi falan yapmadı dr um ya neden acaba bdt me son 10 gün kaldı. yarın kontrolm var bakalım ne diycek dr teyzemiz.
Bebek reklamı - Bruno reklamı ... (O anne gecede 5
reklam güzelmiş,bebeklerin ağızları çok belli ama olacak o kadar...
sevindim iyi olmana canım umarım çabucak toplanırsın
gaz çıkarmaya rezene çayı iyi geliyormuş içine papatya atabilirsin 1 dal..
hiç bir sakıncası da yokmuş..aksine bebişin gazınıda engelliyormuş..
bu arada hemen taburcu edilebiliyor musun??
benim bildiğim sezeryende bebekten önce 1 gece bebekten sonra 2 gece kalınıyor..
Yurumek kabus su anda ama dr da aynisini soyledii bende zOrluyorum artik canim sagol..canım çok geçmiş olsun,,bebeğinde hayırlı olsun.. sezaryen oldun galiba öyle okudum yanılmıyorsam...şayet öyleyse bacaklarını hafif dizlerini kırarak yukarı kaldır,,bir de yürütmeye kaldırdıkları andan sonra sık sık yürü ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk ayaklanırsın
Sagol canim gece cikardilar Allah a sukur...Oglusum12 gecmis olsun canim,minnakini Allah size bagislasin,insallah bir an once rahatlayip evine cikarsin.
canım benim, atlamış gibi olacağım ama çatı muayenesi her hamilelikte ayrı ki,açılman var mı diye bakılıyor,yani genelde çatı yapın nasıl diye bakılmıyor..9 kere de doğursan hepsinde ayrı çatı....
doktordan geldim .. sezeryan m oluyorum bugün doktor spinal önerdi ama ben heyecanlı bi insanım ona dayanabilir miyim bilmiyorum genel mi olsam ne olsam
Kordon dolanması bizde de var maalesef hemde 2 kez ama doktorum normal doğum yapabilirsin dedi.. hatta bende bel fıtığı var o da etkilemez dedi.. pıhtılaşma bozukluğum olduğu için kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün ondanda bişey olmazmış.. naparsam yapayım normal doğurtacak beni sanırım :)) bu kordon için araştırdım ama net bir fikrim olmadı.. senin doktorun mu bunu söyledi? yoksa kendi kararın mıydı sezaryen?
bugün mü ? bence dr önerisini dinle...perşembe banada sezaryen göründü demek ki..olsun önemli olan bebişlere kavuşmak leyli...suni sancı verselerdi normal doğuramaz mıydık acaba bilgin var mı?
bugün çok heyecanlı..suni sancının sonu sezeryan oluyo hep dedi doktorum.. açılman da yok dedi öle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?