peki ameliyattan ne kadar
sonra doğrulabildin karnındaki kesi nedeniyle çok zorlandınmı kalkarkan, yada yatakta hareket ederken
Canim maasallah sana ve oglusuna
Biz safak sayarken sen oglunu kollarina aldin bile ne buyuk mutlulukDarisi basimiza olsun insaallah
Benimde bugun son doktor kontrolum var bakalim kilomuz nasil cimcimem yine yuzunu gostermeyecek doktorum da dogunca goruceksin artik diyecek bende sinir olucambugun odamizi falan da ayarlayacaz az kaldi saka maka :18::18::18:
benimde kordon 2 kez dolanmış bundan dolayı dr um sezaryen dedi ama demeseydi ben zaten sezaryen istiycektim. normal doğurmaktan korkuyorum zaten. 20 yaşımdayken normal doğum yapan bir yakınımın son 4 saatlik sancılarını çektiği sırada yanındaydım. şimdi 32 yaşımdayım gözüm korktu normal doğumdan o zamanlar o yüzden sezaryen istiyorum.
Bebek reklamı - Bruno reklamı ... (O anne gecede 5
reklam güzelmiş,bebeklerin ağızları çok belli ama olacak o kadar...
bugün çok heyecanlı..suni sancının sonu sezeryan oluyo hep dedi doktorum.. açılman da yok dedi öle..
çatı muayenesinde çatı kemiklerin müsaitmi die bakıyorlar die biliyorum , açılmaya ya sancı çıkarsa yada doğum zamanı bakıyorlar die biliyorum :26: öfff karışık , bir kez normal doğum yapmış birininde çatısı müsait demekki demek değilmidir ?
benimde kordon 2 kez dolanmış bundan dolayı dr um sezaryen dedi ama demeseydi ben zaten sezaryen istiycektim. normal doğurmaktan korkuyorum zaten. 20 yaşımdayken normal doğum yapan bir yakınımın son 4 saatlik sancılarını çektiği sırada yanındaydım. şimdi 32 yaşımdayım gözüm korktu normal doğumdan o zamanlar o yüzden sezaryen istiyorum.
doktordan geldim .. sezeryan m oluyorum bugün doktor spinal önerdi ama ben heyecanlı bi insanım ona dayanabilir miyim bilmiyorum genel mi olsam ne olsam
ben hala karar veremedim.. mesleğim gereği kadın doğum uzmanlarına da çalışıyorum ve her biri ayrı düşüncelere sahip.. kimisi normal doğumun adı üstünde normal olduğunu ve anne açısından toparlanmanın daha kolay olduğunu söylüyor.. diğer bir kısmı ise normal doğumun kapalı bir kutu olduğunu ve bebeğin herhangi bir zorlanma anında müdahalesinin daha zor olduğunu belirtiyorlar.. ne düşünüp neye karar vereceğimi şaşırmış durumdayım.. eşim sezaryen diyor hiç ağrı çekme diyor kayın validem ve annemde aynı şekilde sezaryen yap kurtul ağrı yaşama diyorlar bakalım hayırlısı.. hayret kaynanam ilk kez beni düşündü :)))
eğer ortada bi sorun yoksa keyfi sezeryan yapmak çok saçma , ki sen doktorlarla çalışıyormuşsun bence bunu bilmen gerekir
Sezeryan, Normal ve Doğal Doğum Arasındaki Fark Nedir? - YouTube
bunu biliyorum tabi ki :)) hatta gönderdiğin tarzda yazı ve videoları farklı şekillerde belkide 100 kere izleyip okumuşumdur.. işte bu kadar fazla araştırdığım için kararsızım.. keyfi bir durum olsa bile seninde bildiğin gibi "korkuyorum" demen yeterli.. hemen sezaryene alırlar.. benim demek istediğim doktorların bu konuda kararsız olmaları nedeniyle benim karar verememem.. yukarıda yazmıştım ama tekrar yazayım pıhtılaşma problemim var sürekli iğne oluyorum, bel fıtığım var uzun süre tedavi gördüm fakat düzelmedi ameliyat olmalıymışım, bebişimin boynunda 2 kez kordon dolanmış bunlara rağmen doktorum normal doğum yapabileceğimi söylüyor ve bazıları da yapamazsın diyor.. ben bu konuda kararsızım işte.. sen ne düşünüyorsun?
ben sezeryan yapman gerektiğini düşünüyorummmm... eşinle aynı fikirdeyim yaniii riske girmeye gerek yok
Canim ameliyattan 2 de ciktim sabah 9 da kaldirdilar,cok kotu degildi,evet aciyo ama cok kotu olmuyosun,hemsireler cok tatliydi zaten cok yardimci oldular,yatarken agrim yok ama donusler evet zor oluyor,ben gazdan daha cok sanci cektim acikcasi...
Evet canim siz gun aldikca ben heyecanlaniyordum,bir de hic agri sanci yok kesin bdt yi gecerim diyordum,herseyedeger oglumun su an kollarimda olmasi icin,insallah sende kizina saglicakla kolaylikla kucagina alirsin,insallah hemen sutun gelir
Bakalim ece kiz kac kg dogacak,oda onemli tabi ben acil gittigim icin ozel odalar dolu cikti ep sansima,neyse ki kaldigimiz oda da fena degildi,hbrlerini brkliyorum:)))
ben hala karar veremedim.. mesleğim gereği kadın doğum uzmanlarına da çalışıyorum ve her biri ayrı düşüncelere sahip.. kimisi normal doğumun adı üstünde normal olduğunu ve anne açısından toparlanmanın daha kolay olduğunu söylüyor.. diğer bir kısmı ise normal doğumun kapalı bir kutu olduğunu ve bebeğin herhangi bir zorlanma anında müdahalesinin daha zor olduğunu belirtiyorlar.. ne düşünüp neye karar vereceğimi şaşırmış durumdayım.. eşim sezaryen diyor hiç ağrı çekme diyor kayın validem ve annemde aynı şekilde sezaryen yap kurtul ağrı yaşama diyorlar bakalım hayırlısı.. hayret kaynanam ilk kez beni düşündü :)))
zatern istesende normal doğurtmuyorlar tüp bebekleri , sen bunu bilmiyormusun ?
kuzummmm :)) ya kaynanam? onunla aynı fikirde olmak da ne kadar şaşırtıcı değil mi? :)) ne bileyim sezaryenle sorun yaşamak, yarayla uğraşmak, ameliyat olmak korkutuyor beni aslında.. amaaaaann ne bileyim yaşayıp göreceğiz.. cumartesi kontrolüm var bakalım son söz ne olacak.. sonra sıra sana gelecek.. kızıma söyle beklesin biraz :))
selam kızlar
şimdi kontrolden geldik :) oğlum 3050 gr olmuş
baş büyüklüğüde 1 hafta önde dayısı gibi koca kafa doğacak heraldeburun kıvrımını bile gösterdi doktor teyzemiz emme egzersizleri yapıyordu oğluşum emişmekte sorun yaşamıyacağız heralde benimde göğüslerimden sıvı gelmeye basladı.
nstmizi çekildik yine bugün hemşireler nstye bağlayıp unuttular beni yarım saat falan çektiler.
ilk defa bugün babamız olmadan kontrole gittik ve babamızda işyerinde ustalık almış,bende iyiki bu kotrole gelmemişsin dedim :)her işte bir hayır vardır.
Rabbim hepimize hayırlı olan şekilde doğum nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?