2012 Ekim Anneleri

dualarım seninle canımm
güzel haberlerini heyecanla bekliyorum..

maşallah canım hadi hayırlısı inşallah,demek babanızda usta oldu darısı bizim başımıza çelikhanedemiydi eşin?

amin canım evet çelikhanedeydi ama şimdi bölümü değişecekmiş sanırım.en kısa zamanda darısı başınıza :) yarın evladını kucağına alacaksın heyecanlı mısın?? Benim şimdilik normal gözüküyor doğum hatta kanala bile girmemiş daha...doktorda acelesi yok bu çocuğun girer diyor :)

farkıbdaysan onla iligli yorum yapmadım:))) valla benim kız beklermi bilmiyorum dün annemle konuştuk dedim böle böle senin doğumu göremezmişim öle dedi annem valla

yaaaaa.. neyse haftaya izne ayrıldığında yürüyüş için gündüzleri çıkar gelirim sen de gelirsin önce kim kimi doğutturursa artık :)) aynı anda olması fena olur sen bi hastanede ben bi hastanede :))

Canim bende kendi fikrimi yazmak istedim kendi doktoruna guveniyorsan sorun yok bence guven cok onemli bende de bel fitigi var doktorum uZun sureli izne ayrilmisti o zaman icerisinde baska bi doktora gittim ve bel fitigi dedigim icin surekli sezeryan lafi ediyordu beyin cerrahina gorun dogumda ilerleyebilir felan diye kendi doktorumda beyin cerrahina gorunmemi istedi normal dogumdan yana oldu hep ameliyatlik olup olmadigini sordu benimki su an o derec deil ve hamilelikte dikkat edilir fazla kilo alinmazsa bel fitigi geriliyor bile dedi ben dokltruma guveniyorum o yuzdn icim rahat sen beyin cerrahina gorundun mu bunun icin kordon dolanmasininda problem olmayacagini duymustum ama kan phtilasmasini bilemiycem:26:

hayırlı olsun cnm evet çok heyecanlıyım yarın bu saatte ne durumda olacağımızı çok merak ediyoruminşallah oğlum kucağımda olur sizin hakkınızdada hayırlısı

karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah

hmmm o zaman aklında eğer acaba varsa sezaryen çözüm olabilir senin için , ben zaten ortada hiçbir olumsuzluk yokken sezaryen yapılması bence yanlış demiştim , bu tamamen doktorunla senin karar vermen gereken bir konu bence , yanlız eğer bu kadar sezaryene yönlendiren doktor varken seninki normal yapabilirsin diyosa bence bunuda düşün :44: demekki sana ve kendisine güveniyor

şimdi canım şehirden şehire çok fark ediyor mesela ben antalyada yaşıyorum buradaki fiyatlara göre benim 750-1000 tl doğum ücreti çok normal birde benim doktorum prof. bu yüzden birde prof, farkı ekleniyor , atıyorum bi istanbulda 2000 ede doğum var 9000 ede , yani herkes tutturabildiğine diyeyim , sen ya küçük şehirde yaşıyorsundur ya ilçede sanırım , tüp bebeğe gelince benimde bir komşum tıp fakültesinde yaptırdığı halde tüp bebeğini vede herşey normal olmasına karşın onada normal doğum yaptırmadılar , sağsalim kavuşursun umarım bebeğine

Son düzenleme:
karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah

canım allah yardımcın olsun en kısa zamanda kızına kavuşman dileğiyle şimdiden allah analı babalı büyütsün inşallahhhhh

demekki herkesin korkuları farklı canım , bende geçen haberlerde çıktıya cerrahpaşa tıp fakültesinde hani sezaryen yaparken bebeğide kesmişlerdi , bebek öldü malesef , sonra geçenlerde yine kadını sezaryenden sonra yanlış dikmişlerde vajinasından dışkı yapıyodu ya bende bunlardan korkuyorum işte , onlarda eminim güvenerek yatmışlardır o masaya ama kimin başına ne gelir bilinmez işte !!! o yüzden ben sancı çekmeye dünden razıyım

dualarımız seninle , kap gel hadi kızışını , herşey iyi olucak inşallah , iyi haberlerini bekliyoruz canım

vajinadan dışkı çıkma meselesi normal doğumda atılan kesi ile ilgilidir bence sezaryenle ilgisi yoktur. normal doğumdada kesi atmadan yapamıyorlar dr lar kimisinin taa bacağına kadar kesi atılıyormuş günlerce dikiç acısından üstüne oturamama, tuvalete çıkamama sorunu olyormuş. bu işler her türlü zor yani

çok şükür çatım iyiymiş aslında, şuanki kilosuyla %50-50 verdi doktorumuz ama daha 2 haftamız var. ben de, doktorum da başından beri normal istiyorduk. doktorum epidural normal de deneyebiliriz dedi ama ne bebişimi ne de kendimi denemeyle yormak da istemiyorum. Allah en hayırlısını versin ne diyim.

aynen canım, bence de en önemlisi sağlıklı olmaları. kilolu olması iyi de, şöyle 3500-3700 arası gelseydi, doğumdan sonra da tombişleştirirdik onu. hayırlısı böyleymiş demek ki. bakalım son anda neler yaşıcaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Suyum geliyor kizlar,dua edin. İstikamet Avcilar Hospital

dualarımız seninle canım, Allah sağ salim kavuştursun sizi.

oh oh geliyor bebişlerimiz, maşallah. hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz....

yaaaaa benimde tek korkum o kesi olayı p.tesi günü doktoruma soracağım valla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…