kızlar herkese günaydın
yarın sabah kahvaltı yapamayacağımdan kendime güzel bir çay demledim,bugün hafif bişeyler yesem iyi olacak çünkü yarın lağman yaparlar midem şişmesin rahat olsun ama aksine şimdi kahvaltı ettim açlıktan geberiyorum :44:nasıl şeyse artık sanırım stres mideme vuruyor ama bugünü süt yoğurt meyveyle geçirmem şart kızım doğduğunda çok ağlamış annemde çantada 2numara emzik vardı yanlış almışız paketinden çıkarıp vermiş ağzına susmuş,dün diyoki kesin açlıktan ağlıyordu,yarın oğlumda yırtarsa ortalığı diye emziği evde sakladım inşallah iy olur narkozdan hemen uyanırda emziririm bebeğimi
bu arada yarın benide merak edin dua edin olurmu
maşallah canım hadi hayırlısı inşallah,demek babanızda usta oldu darısı bizim başımıza çelikhanedemiydi eşin?
farkıbdaysan onla iligli yorum yapmadım:))) valla benim kız beklermi bilmiyorum dün annemle konuştuk dedim böle böle senin doğumu göremezmişim öle dedi annem valla
bunu biliyorum tabi ki :)) hatta gönderdiğin tarzda yazı ve videoları farklı şekillerde belkide 100 kere izleyip okumuşumdur.. işte bu kadar fazla araştırdığım için kararsızım.. keyfi bir durum olsa bile seninde bildiğin gibi "korkuyorum" demen yeterli.. hemen sezaryene alırlar.. benim demek istediğim doktorların bu konuda kararsız olmaları nedeniyle benim karar verememem.. yukarıda yazmıştım ama tekrar yazayım pıhtılaşma problemim var sürekli iğne oluyorum, bel fıtığım var uzun süre tedavi gördüm fakat düzelmedi ameliyat olmalıymışım, bebişimin boynunda 2 kez kordon dolanmış bunlara rağmen doktorum normal doğum yapabileceğimi söylüyor ve bazıları da yapamazsın diyor.. ben bu konuda kararsızım işte.. sen ne düşünüyorsun?
selam kızlar
şimdi kontrolden geldik :) oğlum 3050 gr olmuş
baş büyüklüğüde 1 hafta önde dayısı gibi koca kafa doğacak heraldeburun kıvrımını bile gösterdi doktor teyzemiz emme egzersizleri yapıyordu oğluşum emişmekte sorun yaşamıyacağız heralde benimde göğüslerimden sıvı gelmeye basladı.
nstmizi çekildik yine bugün hemşireler nstye bağlayıp unuttular beni yarım saat falan çektiler.
ilk defa bugün babamız olmadan kontrole gittik ve babamızda işyerinde ustalık almış,bende iyiki bu kotrole gelmemişsin dedim :)her işte bir hayır vardır.
Rabbim hepimize hayırlı olan şekilde doğum nasip etsin :)
hayırlı olsun cnm evet çok heyecanlıyım yarın bu saatte ne durumda olacağımızı çok merak ediyorumamin canım evet çelikhanedeydi ama şimdi bölümü değişecekmiş sanırım.en kısa zamanda darısı başınıza :) yarın evladını kucağına alacaksın heyecanlı mısın?? Benim şimdilik normal gözüküyor doğum hatta kanala bile girmemiş daha...doktorda acelesi yok bu çocuğun girer diyor :)
bunu biliyorum tabi ki :)) hatta gönderdiğin tarzda yazı ve videoları farklı şekillerde belkide 100 kere izleyip okumuşumdur.. işte bu kadar fazla araştırdığım için kararsızım.. keyfi bir durum olsa bile seninde bildiğin gibi "korkuyorum" demen yeterli.. hemen sezaryene alırlar.. benim demek istediğim doktorların bu konuda kararsız olmaları nedeniyle benim karar verememem.. yukarıda yazmıştım ama tekrar yazayım pıhtılaşma problemim var sürekli iğne oluyorum, bel fıtığım var uzun süre tedavi gördüm fakat düzelmedi ameliyat olmalıymışım, bebişimin boynunda 2 kez kordon dolanmış bunlara rağmen doktorum normal doğum yapabileceğimi söylüyor ve bazıları da yapamazsın diyor.. ben bu konuda kararsızım işte.. sen ne düşünüyorsun?
arkadaslar benim tüp bebek
normal doğum cok istedim ama kaç doktora gittiysem olmaz dediler
bugün tarihimizi aldık 28 Eylül'de spinal aneztezi+sezeryan olucam
yalnız bişi dikkatimi çekti
ben de özel hastane de yapıcam odalar nezih,temiz ve cok özenli doğum sezeryan 150,özel oda farkı 75 tl ödicez
sizin hastane fiyatlarını görünce sasırdım doğrusu:44:
acaba baska ne gibi artıları var merak ettim doğrusu
karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah
yani gece 2 de mi çıktın ameliyattan 7 saat sonramı kaldırdılar seni şeker?
haha bu kaynanaların günü gününe uymuyor benimkide şimdi beni pek düşünüyor aman kızım iş yapma yorma kendini diyor telefonun diğer ucundan peki kim yapcek işleri onu düşünmüyor. bu doğum sancıları gerçekten zor canım bak annen, eşin ve en önemlisi(!) kaynanan sezaryen diyor bencede sezaryen ol sezaryenden sonra çekilen sancılar normal doğum sancıları yanında devede kulak sayılırmış. bunu ilk doğumunu normal, 2. doğumunu sezaryen olan bir yakınım söyledi
canım artık tüp bebekleride normal doğurtabilyorlar eğer bir sorun yoksa. ama tüp bebekler genelde kıymetli bebek olarak kabul edildiği için sezaryen yapılıyor
Suyum geliyor kizlar,dua edin. İstikamet Avcilar Hospital
karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah
demekki herkesin korkuları farklı canım , bende geçen haberlerde çıktıya cerrahpaşa tıp fakültesinde hani sezaryen yaparken bebeğide kesmişlerdi , bebek öldü malesef , sonra geçenlerde yine kadını sezaryenden sonra yanlış dikmişlerde vajinasından dışkı yapıyodu yabende bunlardan korkuyorum işte , onlarda eminim güvenerek yatmışlardır o masaya ama kimin başına ne gelir bilinmez işte !!! o yüzden ben sancı çekmeye dünden razıyım
günaydın,
sende leyli ve benim durumumdasın bizim bebişlerde kilolu ama bizim dr.lar çatımızı da dar buldu bebişlerin kilosu 3700 geçmeden normal doğurmamızı istiyolar yoksa sezaryen.leyli bugün dr.da belkide sezaryen olur, benim içinde karar günü perşembe...hepimiz için hayırlısı...
maşallah tosuncuğa, kilolu olması bebek içinde senin içinde iyi ele avuca gelir bakması kolay olur . minik olsa insan nasıl tutacagını şaşar. bende sezaryen olcam kordon dolanması nedeniyle boşver önemli olan bebişin saglığı
vajinadan dışkı çıkma meselesi normal doğumda atılan kesi ile ilgilidir bence sezaryenle ilgisi yoktur. normal doğumdada kesi atmadan yapamıyorlar dr lar kimisinin taa bacağına kadar kesi atılıyormuş günlerce dikiç acısından üstüne oturamama, tuvalete çıkamama sorunu olyormuş. bu işler her türlü zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?