2012 Ekim Anneleri

sağol tatlım beyin cerrahınada görüneceğim doğru söylüyorsun.. ben doktoruma güveniyorum; demek ki doktorum da bana güveniyor :)) ben bu gazla üçüz bile doğururum arka arkaya :))

O yuzunu yarma olayi normal dogumda oldu ve bu hatayi fark edince sezeryana aldilar. Hatta bastan sezeryana alsalardi bunlarin hicbiri olmiyacakti. Bu yanlis dikme olaylarida tamamen dr a bagli. Benim zaten oglum ters yapacak birseyim yok ama hem normalde hem de sezaryanda risk muhakkak var. en iyisi dr a guvenmek sanirim. Benim annem 16 saat suren ve 20 dikisli bir normal dogum yapmis ve dogumdan sonra 3 kere yanlis dikis ve enfeksiyondan operasyon gecirmis. Yani diyecegim hakkimizda hangisi hayirlisiysa o olsun.

yok artık bacağınıda kesiyorlardır onun kesin :)) hem zaten normal doğumda neymiş canım , sezaryen varken kim çeksin o kadar sancıyı acıyı dimi ? bende hiç anlamıyorum neden normal diyorlar , sancılı eziyetli doğum olmalı onun ismi , aslında sezaryenin adı normal doğum olmalıymış , yat uyutsunlar hop kalk bebiş gelmiş , hayır yani olayı zorlaştırmanın ne anlamı varki? bende sezaryen tarihi istiyim artık iice soğudum bu normal doğum olayından

anladım canım
bizim dr tanıdık olunca belki alıyodur canım

merhaba kızlar

bugün doğum yapacak olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşsunlar inşallah bebişlerine

fuchsie Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleee

nerelerdesin canım?eskisi kadar göremiyorum seni buralarda...

dün kontrol vardı canım malum yol uzun git gel akşam oldu şimdilik herşey yolunda 1 ekim saat 8 gibi sez olcam
annem geldi temizlik var,hazırlık var çok gelemiyorum sen yarın gitcen doktora sanırım hadi bakalım haberleri bekliyorum

gittim canım tahlillerim yapıldı allah izin verirse 1 ekim saat 8 de giricem sezeryana sen de güzel haberlerle gelirsin inşallahh

karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah

kız sen de mi doğuruyon hayırlısı canım bu aralar şok üstüne şok valla inşallah sağ salim kucağna alırsın bebişini

Suyum geliyor kizlar,dua edin. İstikamet Avcilar Hospital

allah kolaylık versin canım

tv de öyle vermemişlerdi haberi ama başı çıkmadığı için rahime attıkları kesiden kesilmiş bebek , neyse karışık işler bunlar , hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

fuchsie inşallah güzel haberlerle gelirsin..

şu sezeryan ve normali artık tartışmasak nasıl olur!!!! bence oluruna bırakın gitsin..ağrı sancı hepsinde de olacak,kolay değil ikisinde de can geliyor dünyaya..ikisinin de riskleri olacaktır,küçük te büyük te olsa operasyondur en nihayetinde..birinde öncesinde sancı sıkıntı çekeceğiz,birisinde sonrasında. hakkımızda hayırlısı olsun.. ama bazı arkadaşlarımızın normal doğum çok övünülecek birşey,sezeryanın basit,hatta doğumdan bile saymadığı bişey olarak görüp konuşması çok saçma!!!sonuçta birileri keyfi sezeryan istiyorsa onu kınayamayız,isterse ister yani!! benim doğum şeklim henüz belli değil.. ama eğer 10 dikişim olacağını bilsem kıçımda değil karnımda olmasını tercih ederdim.. bir arkadaşımın vajinasını kaslarını yanlış dikmişler,resmen kapatmışlar,kızcağız senelerce ilişkiye giremedi,vajinusmus falan olduğunu sandı.9-10 ay ara verince ilişkiye. sonradan anlaşıldı durum da ameliyat oldu.. yani anlayacağınız anlatmaya kalksak sezeryanda da normalde de bir sürü felaket senaryosu vardır..allaha emanetiz hepimiz ve yavrularımız..

Allahım herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım...dediğin doğru ikisininde riskleri var.

kimsenin kimseyi kınadığı yok zaten , kukuda herkesin kendisinin göbekte bebekte , ister çatır çatır doğurur ister kestirir diktirir , kimsenin diyeceği bişey zaten olamaz , söylediğin gibi her şekilde risk var , bencede artık konuşmasak iyi olucak zira ben şimdiden gerilmek istemiyorum, vakti zamanı geldiğinde ne yaşayacağımız alnımıza yazılmıştır , ben sadece başarılı bir normal doğumun kadınada bebeğede olan faydalarının görmezden gelinmesine kızıyorum yoksa bende sezaryen olabilirim tabiiki mecbur kalırsam , hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapıcak bişeyimiz yok

doktordan geldim .. sezeryan oluyorum bugün doktor spinal önerdi ama ben heyecanlı bi insanım ona dayanabilir miyim bilmiyorum genel mi olsam ne olsam

hadi hayırlısı canımm..ben tercih konusunda birşey diyemicem..bence kendine en uygun olanını tercih etmelisin..

Canim bizim hastane sorun yoksa 24 saat bitimine cikariyor....

eee süpermiş ben 3 gece hastanede kalıcam malesef

karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah

canım dualarım seninle güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz..

Suyum geliyor kizlar,dua edin. İstikamet Avcilar Hospital

Allah yardımcın olsunn

anladım canım
bizim dr tanıdık olunca belki alıyodur canım

canım bizimkisi de tanıdık ama çok inatçı tutturdu almam diye

Bogazimin yanmasindanmidir nedir paso birseyler iciyorum ya da yiyorum Sanki yemek yiyip icince bogazim rahatliyacakmis gibi Ne guzel istahim yoktu bugun tavan Amann hamilelikte son gunlerim tadini cikariyim. Hem vicdan yapip hem yemek yemek zevkli olmuyor

bende anlamadım neden erken geldi suyu acaba daha önce şikayeti varmıydı acaba çok merak ettim yaa (

heycan yaptım ayyyyy bende olabilir sonçta 9. ayı tamamladı olmaaycak diye bişi yok doğumların sadece %5 beklenen tarihte gerçekleşiyor

bende diyorum hep kızım 1 ekim gelsin ondan sonra istediğin zaman sende gel diye 9. ayı tamamlamış olacak 40 haftayıda beklemek istemem yani geçmezki bitmez bana o haftalar hoş şimdide bitmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…