Suyum geliyor kizlar,dua edin. İstikamet Avcilar Hospital
Canim bende kendi fikrimi yazmak istedim kendi doktoruna guveniyorsan sorun yok bence guven cok onemli bende de bel fitigi var doktorum uZun sureli izne ayrilmisti o zaman icerisinde baska bi doktora gittim ve bel fitigi dedigim icin surekli sezeryan lafi ediyordu beyin cerrahina gorun dogumda ilerleyebilir felan diye kendi doktorumda beyin cerrahina gorunmemi istedi normal dogumdan yana oldu hep ameliyatlik olup olmadigini sordu benimki su an o derec deil ve hamilelikte dikkat edilir fazla kilo alinmazsa bel fitigi geriliyor bile dedi ben dokltruma guveniyorum o yuzdn icim rahat sen beyin cerrahina gorundun mu bunun icin kordon dolanmasininda problem olmayacagini duymustum ama kan phtilasmasini bilemiycem:26:
demekki herkesin korkuları farklı canım , bende geçen haberlerde çıktıya cerrahpaşa tıp fakültesinde hani sezaryen yaparken bebeğide kesmişlerdi , bebek öldü malesef , sonra geçenlerde yine kadını sezaryenden sonra yanlış dikmişlerde vajinasından dışkı yapıyodu yabende bunlardan korkuyorum işte , onlarda eminim güvenerek yatmışlardır o masaya ama kimin başına ne gelir bilinmez işte !!! o yüzden ben sancı çekmeye dünden razıyım
vajinadan dışkı çıkma meselesi normal doğumda atılan kesi ile ilgilidir bence sezaryenle ilgisi yoktur. normal doğumdada kesi atmadan yapamıyorlar dr lar kimisinin taa bacağına kadar kesi atılıyormuş günlerce dikiç acısından üstüne oturamama, tuvalete çıkamama sorunu olyormuş. bu işler her türlü zor yani
canım benden de aldı son gittiğimde hemograma bakıcam dedi..
yarın bende aç gidicem ne olur ne olmaz..
nişanım geldiği için tetikte bekliyorum ters birşey olursa alabilir hemen..
bende eşimi çok istedim yanımda ama benim dr um hijyen açısından almıyormuş
nerelerdesin canım?eskisi kadar göremiyorum seni buralarda...
bugün saat 9:40 da kontrolüm var,bana dua edin,çatı muaneside yapılacak.
nst'ye gireceğim,gece bebeğimin elimi ayağımı kabarıp durdu karnımda sevdim fıstığımı.
azraa güzel haberlerine sevindim canım,
camoka senin durumun nasıl?canım atladım galiba kontrole gidecektin..
karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah
O yuzunu yarma olayi normal dogumda oldu ve bu hatayi fark edince sezeryana aldilar. Hatta bastan sezeryana alsalardi bunlarin hicbiri olmiyacakti. Bu yanlis dikme olaylarida tamamen dr a bagli. Benim zaten oglum ters yapacak birseyim yok ama hem normalde hem de sezaryanda risk muhakkak var. en iyisi dr a guvenmek sanirim. Benim annem 16 saat suren ve 20 dikisli bir normal dogum yapmis ve dogumdan sonra 3 kere yanlis dikis ve enfeksiyondan operasyon gecirmis. Yani diyecegim hakkimizda hangisi hayirlisiysa o olsun.
fuchsie inşallah güzel haberlerle gelirsin..
şu sezeryan ve normali artık tartışmasak nasıl olur!!!! bence oluruna bırakın gitsin..ağrı sancı hepsinde de olacak,kolay değil ikisinde de can geliyor dünyaya..ikisinin de riskleri olacaktır,küçük te büyük te olsa operasyondur en nihayetinde..birinde öncesinde sancı sıkıntı çekeceğiz,birisinde sonrasında. hakkımızda hayırlısı olsun.. ama bazı arkadaşlarımızın normal doğum çok övünülecek birşey,sezeryanın basit,hatta doğumdan bile saymadığı bişey olarak görüp konuşması çok saçma!!!sonuçta birileri keyfi sezeryan istiyorsa onu kınayamayız,isterse ister yani!! benim doğum şeklim henüz belli değil.. ama eğer 10 dikişim olacağını bilsem kıçımda değil karnımda olmasını tercih ederdim.. bir arkadaşımın vajinasını kaslarını yanlış dikmişler,resmen kapatmışlar,kızcağız senelerce ilişkiye giremedi,vajinusmus falan olduğunu sandı.9-10 ay ara verince ilişkiye. sonradan anlaşıldı durum da ameliyat oldu.. yani anlayacağınız anlatmaya kalksak sezeryanda da normalde de bir sürü felaket senaryosu vardır..allaha emanetiz hepimiz ve yavrularımız..
fuchsie inşallah güzel haberlerle gelirsin..
şu sezeryan ve normali artık tartışmasak nasıl olur!!!! bence oluruna bırakın gitsin..ağrı sancı hepsinde de olacak,kolay değil ikisinde de can geliyor dünyaya..ikisinin de riskleri olacaktır,küçük te büyük te olsa operasyondur en nihayetinde..birinde öncesinde sancı sıkıntı çekeceğiz,birisinde sonrasında. hakkımızda hayırlısı olsun.. ama bazı arkadaşlarımızın normal doğum çok övünülecek birşey,sezeryanın basit,hatta doğumdan bile saymadığı bişey olarak görüp konuşması çok saçma!!!sonuçta birileri keyfi sezeryan istiyorsa onu kınayamayız,isterse ister yani!! benim doğum şeklim henüz belli değil.. ama eğer 10 dikişim olacağını bilsem kıçımda değil karnımda olmasını tercih ederdim.. bir arkadaşımın vajinasını kaslarını yanlış dikmişler,resmen kapatmışlar,kızcağız senelerce ilişkiye giremedi,vajinusmus falan olduğunu sandı.9-10 ay ara verince ilişkiye. sonradan anlaşıldı durum da ameliyat oldu.. yani anlayacağınız anlatmaya kalksak sezeryanda da normalde de bir sürü felaket senaryosu vardır..allaha emanetiz hepimiz ve yavrularımız..
karar verdim genel olucam doktorumu bekliyorum her an gidebilirim yalnız sabah bi tost yemiştim belki lavman yaparlar.. dularınıza ihtiyacım var canlar ..sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah
fuchsie
allah yardımcınız olsun ikinizede
doktordan geldim .. sezeryan oluyorum bugün doktor spinal önerdi ama ben heyecanlı bi insanım ona dayanabilir miyim bilmiyorum genel mi olsam ne olsam
Canim bizim hastane sorun yoksa 24 saat bitimine cikariyor....
anladım canım
bizim dr tanıdık olunca belki alıyodur canım
yaaa 37. haftada suyu geldi acep haftaya benimde başıma gelirmi ki
bende anlamadım neden erken geldi suyu acaba daha önce şikayeti varmıydı acaba çok merak ettim yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?