2012 Ekim Anneleri

ınternette baktım senın ıcın uzman tv ye orada en erken 11+ ve 14 te yapılıyormus

teşekkür ederim canım

beni karnım sertleşmeye başladı iyice ve az önce ilk göbüş fotomu çektim :) bugün hiç şişkin hissetmiyorum kendimi... yani gazdır o falan demeyin heee.bebişim işte o

Son düzenleme:

maşallah canım ikizlerine bısey sorcam merak ettım normal yolla mı kaldın yoksa tüp bebek mı benım esımde hep ikiz isitiyordu da

canım üzme kendini inş diğer gideceğin drdan güzel haberlerle gelirsin...emin olana kadar morelini bozma ki bebeğin de etkilenmesin..

kızlar bugün bende kalp atışları için gidicem şans dileyin bana meleğimi göreyim

güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

canım üzme kendini inş diğer gideceğin drdan güzel haberlerle gelirsin...emin olana kadar morelini bozma ki bebeğin de etkilenmesin..

güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

teşekkür ederim canım.yarın haber veririm yine..

bugün kimsecikler yok niyekine??

ben yazmıyorum şimdilik.dereyi görmeden yazmıyım napim

canım oluyor öyle 8. haftada kalp atısı baslıo gec baslayabılıyor

ınsallah baslar bı an once kalbini ferah tut peki ult büyüklüğüne göre kaç haftalk gozukuo

sata göre 8 haft gozukuo oalbilir ama belkı 1-2 hafat gerıden gelıyordur öle bi durum var mı :?

sağol canım, ilkten sata göre bir hafta öndeydi ama son gidişimde adet tarihimi sordu satla aynı oldu canım

Kızlarrr birşey duydummm istanbulda yaşayanlar için lafım esenlerözel hastanede bir doktor 11 haftalık bebegın cınsıyetn soyluyomuss ben gıtcem hemen adıda fehmymış kesin gitcem kesin bilgi veriri sizeee

Kzlar birde sorum olcak benım sacım bakır kızılı koklerden syah cıkıyor ben sımdı sacımı boyayamıycakmıyım

saol canım benim,bugün daha iyiyim sanki benim burda eşimden başka hiçkimsem yok ona da anlatıyorum tamam anlıyo bana destek oluyo ama bana öyle gelmiyo işte..

super 87 geçmiş olsun canım, allah hakkımızda herşeyin hayırlını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…