günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
allahtan umut kesilmez canım inş. güzel haberler alırsın ama belki biraz bekletecek seni bebeğin başka doktor bakalım ne diyecek bazen oluyor canım sen kalbini ferah tut bazılarında geç görünüyo dualarım seninle canım
amin canım insallah duyarsın ben 6+3 ken duydum ınanılmaz bır mucizeye tanıklık edıyorsun ozaman hamıle oldugumu anlamıstım ben kesınlıkle esınle beraber duymalısınbence
gerçekten cok uzuldum ama kanaman yoksa hıc uzulme belkı dusundugunuze gore daha kucuk olabılır bu yuzden kalp atısları duyulmamıs olabılır bundan 4 ay once bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj olanlardanım ben ama ılk once kanamam olmustu benım 10 gun kanamanın durdurulması saglandı sonrasındada kurtaj oldum umarım benım gıbı olmaz sonu ıyı dusun nasıpse kaderse hıc bırsey olmaz en kotusu olursada hıc korkma kurtaj eskılerdekı gıbı zor bısı degıl uyuyosun uyanıyosun hersey bıtıyo ama psıkolojık olarak tabıkı cok yıkıcı ama hayata hemen donmek lazım ben kurtajdan 2 ay sonra doktorların 6 aydan once olmaz dedıgı bebegıme hamıle kaldım sakın kendını bırakma sen bırakmakı bebegınde senı bırakmasın unutma herseyde vardır bı hayır ben artık oyle dıyorum sen ıyı ol yeter...
Canımmm çok üzüldüm ama her şerde bir hayır vardır böyle düşünmek gerek..? Başka dr lara da git bakalım onlar ne diyecek? Geçenlerde bir yakınım anlattı tanıdıgına dr u bebek cansız almamız lazım demıs tam kurtaja gırecegı sırada dur bı daha bakalım demıs dr o an hareketını gormus bebegın ve son anda kurtulmus yavrum yoksa alacakmıs dr...Aman Allah ım korusun hepımızın bebişlerini sağlık versin inşallah hayırlsıyla...Herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz adına...
cnm sen çok cesur birine benziyosun yazma tarzından belli biliyomusun...kanamam yok hiç birşey yok.küçüktür bende küçükçe birşeyim zaten..senin ne zaman kanaman geldi.benim daha iki aylık canım.
kurtaj nasıl ki uyutuyorlarmı? hiç bilgim yok.korkum var..
Bu arada bi lazımlık alacam artık tuvate gitmekten varya sıkıldım karnımız büyüyünce nasıl olacak bilmem şimdiden tuvalet sıkıntısı başladı
kanamam yok hiç birşey yok.küçüktür bende küçükçe birşeyim zaten..senin ne zaman kanaman geldi.benim daha iki aylık canım.
kurtaj nasıl ki uyutuyorlarmı? hiç bilgim yok.korkum var..
hadi ya..bende atacak kalbi.içimden bir ses öyle söylüyor...
a a a sende bendensin o zaman bende akşamalrı sağa dönüyorum gidiyorum sola dönüyorum gidiyorum yandıkD:
kızlar ınanın bız Allah nasıp ederde sagsalım dogurana kadar panık atak gıbı rahatsızlıgımız olmazsa sukredelım.bende dun kontrole gıdıcem saat yaklastıkca kalbıl kut kut kut atıyor.muayene koltuguna oturdugumda bır endıse acaba ne olmustur ıyımıdır gelısmıs mıdır kotu bır sey var mı dıye korka korka oturuyorum kafamdan bın tane dusunce gecıyor.boyle nasıl zaman gececek bılmıyorum.nesekı dun mınnaklarımı gordum cok kucuktuler neysekı hıcbır problem yokmus bu benı bı hafta ıdare eder sonrasında yıne bekle ay sonu gelsınde gorelım ne olmus dıye.
kızlar ınanın bız Allah nasıp ederde sagsalım dogurana kadar panık atak gıbı rahatsızlıgımız olmazsa sukredelım.bende dun kontrole gıdıcem saat yaklastıkca kalbıl kut kut kut atıyor.muayene koltuguna oturdugumda bır endıse acaba ne olmustur ıyımıdır gelısmıs mıdır kotu bır sey var mı dıye korka korka oturuyorum kafamdan bın tane dusunce gecıyor.boyle nasıl zaman gececek bılmıyorum.nesekı dun mınnaklarımı gordum cok kucuktuler neysekı hıcbır problem yokmus bu benı bı hafta ıdare eder sonrasında yıne bekle ay sonu gelsınde gorelım ne olmus dıye.
ınan bende aynı durumdayım gercı oncekı bebegımı kaybettıgım ıcın dıyordum ben ama ıcım rahatladı senı okuyunca her muayenede bı sorun var dıyecek gıbı gelıyor doktor cok ıstedıgımızden kaynaklanıyor bence allah ıkızlerını sana bagıslasın
herkese günaydınlar kadınlar gününüz kutlu olsun
super87 geçmişe bakamadım ama senin yazını gördüm içini ferah tut ve bişey olmayacağını düşün allahın izniyle sorun olmaz inşallahh.bak dün bir arkadaş gelmişti jakobi diye bak onun tüp bebek tarafındaki yazısını ekliyeyim
Hala inanamiyorum bize bu aciyi nasil yasatir bu dr konya ya yabanciyiz internetten arastirdim konya eurofertilden dilek hanim cok tavsiye edilmis diye cumartesi gunu gittik eurofertile dilek hanim ultrasona alttan bakti bir terslik oldugunu hissettim canim bir sikintin agrin varmi deyip durdu yok dedim guya 4 boyutlu iyi bir ultrason makinasoyla bakiyordu dedi kalp atimi goremiyorum bebek ölmüs ve kuculmus kurtaj yapmaliyiz dedi allak bullak oldum kendi dusmezmi dedim dusmez buyuk dedi üç tane fitil verdi rahim agzim genislesin kurtaj kolay olsun diye sali gunu gel alalim dedi. Oyle buyuk uzuntuyduki anlatamam oradan ciktik antalyaya evimize donduk gece uyuyamiyorum korkudan uzuntuden ama fitilleri kullanmadim icimden gelmedi sadece criynone ve prolutonu biraktim. Pazar gecesi karnim cok sisti ic kanamami basladiki diye geceleyin antalya vitale in aciline gittik ve kulaklarimiza ve gozlerimize inanamadik kalp atimi goruluyor ve duyuluyorduu cok sukur normaldi hersey şaşkinliktan sevinemedik bile. Bu kadar basit bir konuda nasil hata yapar anlamadim hadi desem kurtaja aliverecekti dilek hanim ne bicim iş kime guvenicez anlamadim. Allah a sukur masallah bebisimiz saglikliymis kalbisinide duyduk. Benzer durum yasarsaniz kesinlikle baska dr larada gidin iyki o fitilleri kullanmamisim tup bebek tedavileriyle zar zor ulastigim bebisimi dr hatasi yuzunden az kalsin... Dusunmek bile istemiyorum
inan doktordan doktora bile değişiyo biraz daha bekle bakalım hakkında hayırlısı
3 aydan sonra wc ıhtıyacı azalıyormus doktora sordum ben suan bebek asagıdaymıs ondan sık wc ye gıdıyoruz 3-6 ay arası rahat olursun 6 ay dan sonra dahada artıyormus ama
cnm sen çok cesur birine benziyosun yazma tarzından belli biliyomusun...
benim kadar hiçbişiden korkamaz kimse...
kürtajdada bayıltıyolarmış zaten cnm hiç bişi hissetmessin o yüzden korkma.bunlarıda aklına getrme
canım benım 5 haftalıkken ucusta kanamam başladı doktora gıttım hemen kanamayı durdurmak ıcın progestoron verdı 10 gun kımıldamadan yattım on gunun sonunda gelısım gerıledıgı ıcın kurtaj oldum ben ozel bı hastanede oldum vakum yontemıyle uyutularak alındı sadece o gun kanamam oldu kı 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım ama kanaman yoksa hıc takma kafana bence daha once kalp atısı nı duymadıysanız bence gec dollenme olmustur hıc uzulme en az 2 doktora daha gorun bence benım kurtaj yapan doktor 6 ay korun dedı baska bı doktora gıttım hıc bır sorun yok korunma dedı o ay hamıle kaldım yanı doktorların bıle fıkırlerı farklı hıc korkma bence moralını yuksek tut kanama dusuk gelısmemıs bebegın belırtısı zaten doktorda sormus yoksa bence sevınmelısın bıde karından degıl alttan ultrosonla baktır onda kesın cıkıyor benım vajınal fılmlerde ortaya cıkmıstı yanı karındansa muayene onemseme bıle derım ben
ne demek canım tabikide burda fikir alışverişinde bulunucaz atlet zıbın asla yetmicek bize kuscak bişi olcak al koy zarar gelmez bide kış bebeklerimiz olck pijama içine giymek için çoraplı pijamalar oluo ya ondan alalım üşür miniklerimiz kara kışta :)
Ay evet valla :=) O pijmalardan falan alsak zarar gelmez yaniAyyy çok tatlı yaa Minik minik kıyafetler.... Hep özenmiştim...
yok canım daha az dı ama acık kırmızı oluyor tehlıkelı olan bayrmadı hastaneye gıttıgımde telefonla doktorla konusuyordu hemsıre kanamanın rengını sordu doktor acık kırmızı dedım 5 dkya gelmıstı yanı adetın son zamanı gıbı az ama acık renklı oluyor[Q
ilahi güldürdün beni kızgercekten öyleyim bravo hissetmişin..allaha şükür..
bugünk karından dı canım .iki gğn önceki alttandı kıpırtı var ama duyamıyorum kalp atışını emin değilim demişti.bizde diger uzman göründük.yarında başka birine.kanamam yok hiç
o kanama adet kanaması gibimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?