ahh kuzummm bugun hepimizin yas günü herhalde bende dün eşimle çok kötü tartıştım anacım bizim kimyamız bozuldu ağustosa ne kalmış sabret allahına dua et rabbimin mucizesine sahip çık ona iyi bak birde anneler çocuklarına kıyamaz küsemez benim annemde beni en ufak bişeyde affeder herşey güzel olacak sakin ve emin adımlarla ilerle yeter
canım hiç sıkma canını.bunlar hormonlarla alakalı.kendini dışarı at.gez,keyif aldığın şeyleri yap.hepsi geçicek.kendinide bebişide üzme olurmu
canim aklina kotu seyler getirmemeye calis.bende senin tam tersinim ailem turkiyede ben ingiltereye geldim ama hersey naip kismet isi tabiki insan ailesini yaninda istiyor ama her istedigimiz bir arada olamiyor malesef.sen esinle mutluysan yerin cok fazla bir onemi yok bence.beni esim dunyanin oteki ucuna gitse yine giderim onunla.bak esin ne guzel sana destek oluyor oturup senle aglamis yazik uzme onunda..duygusalliginin zirvede oldugu bir zamandasin ama...
kuşumm daha iyimisin ? öpüyorum senii çokkk
super 87 geçmiş olsun canım, allah hakkımızda herşeyin hayırlını versin..
maşallah canım ikizlerine bısey sorcam merak ettım normal yolla mı kaldın yoksa tüp bebek mı benım esımde hep ikiz isitiyordu da
tesekkur ederım canım bnm.KENDILIGInDEN IKIZ OLDUanne tarafımda vardı ordan bana denk geldı.
kızlar öğürdüğünde sarı su kusan varmı???
yediklerim gelmiyo ama sarı su geliyo iğrenç bi tat..
evet canım bu sabah yasadım mıde bos olunca oluyo safradan gelen bı sıvı o
nazar değdi ekim annişlerine sayfalar ilerlerdiiiii, üyeler hep aktiftiiiiiiii, bir konudan bir konuya geçilir konular hiiiiç bitmezdi.
valla ben alır götürürdüm konuları fakat teyzesi şimdi kalbimiz atmıyor.durdum kaldım böyle
boyamasan daha iyi şeker..Kızlarrr birşey duydummm istanbulda yaşayanlar için lafım esenlerözel hastanede bir doktor 11 haftalık bebegın cınsıyetn soyluyomuss ben gıtcem hemen adıda fehmymış kesin gitcem kesin bilgi veriri sizeee
Kzlar birde sorum olcak benım sacım bakır kızılı koklerden syah cıkıyor ben sımdı sacımı boyayamıycakmıyım
ne kusura bakması? saçmalamaz mısın lütfensabah sabah gerdim herkesi kusuruma bakmayın olur mu?
tamam tamam sustum
hadi fotobenımde şiş valla yaa
moral bozmak yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?