2012 Ekim Anneleri

edammm + arcak81 + ebrumelek12 + gLssHh + sevcanyk + gurbetce + redshadow + aysun64 + laplace + melekangel

saolasın canım bakalım haftaya öğrencez artık:44:
önce sağlıcakla sonra da içinden geçen prensesinin müjdesini alırsın inş.

maşallahh diyorumm ben 600 gr almışım bile

amın canım hayırlsı bakalımbende 600 gr vermısım
Kızlarrr ben yemek yiyemiyorummm yaa midemde bulanıyoo napcam bilmiyorum
bende de var o yaa sankı her an cıkarcak gıbıyım ama cıkarmıyorum hep bulanıyoooo
çünkü belimiz kalınlaşıyor ve de göbeğin alt kısmı şişmeye başlıyor canlar
aynen kızlar hatta oyle kalınlasıyor kı dogumdan sonra eskı halıne donmuyor kılo bıle versenız ornek beeeennn
kızlar ben sizi merak ediyorum..yüz olarak?

en çokta brck,kedersiz,hayatbanagüzel,redshadowh birde.arcak, sevda vs..

profıle ekleyım de gör canım benı

kızlar..benim başım çok ağrıyo bugün yaa bi parol içsem bişicik olmaz ondan dımı? şubede yan masamdaki çocukla tartıştım. gerdi beni bi anda. müşterilerin işide çoktu. üstüste geldi hepsi karnıma sancı girdi birden, korktum:26ff yaaa 9 ay evde olmak istiyorum çalışmak istemiyorum yaaa..isyanım varrr:84::84::84::84:

canim herkes evleniyor ve farkli yerlere gidiyor.sen kendini gun boyu eve tikarsan tabi psilkolojin bozulur.ne olcakmis ya cik gez kendine ugraslar bul.bende ilk geldigimde esim burasi yabanci ulke derdi yalniz cikmami istemezdi sonra bakti gun boyu evdeyim psikolojimin bozulmasindan korktu kendime arkadaslar buldum onlarla gorustumeye basladi sonra ehliyet aldim kursa gittim gezdim tozdum halada oyle:):)sen turkiyede yasiyosun gunduzleri cik alisverise ge zcafelere git iyi birkac arkads bul onlarla vakit gecir gun boyu evin icinde kalam sakin!

canım bız artık oyle herseye kafamızı takıp canımızı sıkmamalıyız (dıyene bak) ama gercek dıyorum bosever sen ben cok mecbru kaldıgımda parol ıcıyodum oncekı hamılelıgımd eama bılmıyom gene de:26:

kızlar ben sizi merak ediyorum..yüz olarak?

en çokta brck,kedersiz,hayatbanagüzel,redshadowh birde.arcak, sevda vs..

canim ins bir yanlislik vardir ve bebisinin minik kalbini duyabilirisn iins.kanaman falan yokmus peki belirtilerin ne durumda yada daha onceden varmiydi belirtilerin?

canim ins bir yanlislik vardir ve bebisinin minik kalbini duyabilirisn iins.kanaman falan yokmus peki belirtilerin ne durumda yada daha onceden varmiydi belirtilerin?

ne gibi mesela canım kusmam yok halsizliğim var uyku hali .iştahsızlık falan.tatlı yemiyorum ekşiler ve tuzlular vs.

kızlar..benim başım çok ağrıyo bugün yaa bi parol içsem bişicik olmaz ondan dımı? şubede yan masamdaki çocukla tartıştım. gerdi beni bi anda. müşterilerin işide çoktu. üstüste geldi hepsi karnıma sancı girdi birden, korktum:26ff yaaa 9 ay evde olmak istiyorum çalışmak istemiyorum yaaa..isyanım varrr:84::84::84::84:

olmaz canım pazar günü benimde çok ağrıdı doktoruma sordum parol atabilirsin dedi hiç bi şekilde zararı yokmuş biliyomusun emzirirken bile süte karışmıyormuş
sakın bekleme bende sabahtan akşama kadar geçer diye bekledim içmedim çok ağrıdı sonra dayanamadım doktoru aradım içebilirsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…