sağol canım aminnnnCanım sen de bebegın de Allaha emanet olun yarın da guzel haberlerle gel ınsallah
Arkadaşım çok güzel haberlerle geleceksin yarın... Bebişinin kalp atışlarını dinleyip doktorun 2 hafta sonra tekrar gel tavsiyesine kulak vereceksin. Herşey çok güzel olacak. Sonra eve gelip tekrar kontrole gittiğinde bebişin ne durumda olacak onu araştıracaksın benim gibi. Hatta doktor sana birdaha kontrole geldiğinizde 2li test için tarih belirleyelim diyecek. Onu da bir kenara not alacaksınBebişe selam
kızlar ben yatar yarın sabah iş var herkese sağlıklı günler dilerim allah yardımcımız olsun hep güzel haberler almayı nasip eder allahım bize inşallah şurda ne kaldı 1 buçuk-2 ay sonra birbirimize bebeklerimizin cinsiyetini söylicez
sonra isimlerini güzel günleri düşünerek kendimizehep güzellikleri çağıralım kötülükler bizden uzak olsun
anlatırken bile heycanlandım
allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun hayırlı geceler
sağol canım aminnnn
ne güzel yazmışsın öyle canım benim içime farhlık geldi vallainşallah canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum inşlahta öyle olacak
İnşallah canım... Hiç şüphen olmasın :=) Gönlünü ferah tut. Tatlı tatlı uyu... Güzel düşün, güzel rüyalar gör.
inşallah canım ne güzel pozitifsin maşallah sanayarın güzel haberler verecem size inşallah bekleyin benii
hayırlı olsun..tebrikler canım..hoşgeldin..allah tamamına erdirsin inşallah..
canım yazdıklarımız arada kaynayabiliyor..bizlere de oluyor aynı şey..
selam canım burda herkes aynı konudan muzdarip sanırım:)
ben soruyim nasılsınnasıl gidio hamişlikk
slm canim fena degilim iste :)sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?calistigin icin mi gunduzleri giremiyorsun
kızlar ishal olmuşum dünde biraz vardı bugün de devam boğazımda agrıyor yuttkundukça mide bulantısına son gaz devam randevuma daha 17 gün var
Canım sen yine de doktorla ya telefonda görüş yada muayeneni erkene al. Ben geçen kontrolde ishal olduğumu belirtmiştim. Doktor kaç kez tuvalete çıktığımı sordu. Ben 1 diyince, 1 kere olanı sulu kakadır, ishal 5 kere sulu kaka yapınca koyduğumuz tanıdır dedi. Eğer sen de böyleysen ki dünden beri demişsin. Bence doktoruna görün muhakkak. Çünkü benimki devam ederse hemen arayın dedi.
sagol cnm olmazsa aile doktoruma danışayım. biraz kadın doktorum uzak özel telefon nosunuda vermedi hasteneyi arayip baglatabilirsem ancak öle görüşebilirim.
geçmiş olsun canımkızlar ishal olmuşum dünde biraz vardı bugün de devam boğazımda agrıyor yuttkundukça mide bulantısına son gaz devam randevuma daha 17 gün var
geçmiş olsun canım
ishal için bir yemek kaşığı nar ekşisinin üstüne 1 tutam kuru nane atıp yutunca o gün kesiyo ... inşallah işine yarar...
Bekliyorum canım güzel haberlerini.... Ben hamile kaldım kalalı böyle oldum :=))) Kötü düşünmekten korkar oldum.Heheheh Birde çok canı tatlı bir insandım ama sırf bebeğim için normal doğum istiyorum... Kendimi hazırlıyorum hep araştırma yaparak... Anestezi falan da istemiyorum. Korkuyorum o epiduralden. Çok riskli
Kızlar ıyı aksamlar herkes ıyıdır umarım
Aranızda yakın zamanda 2lı teste gıdecek var mı merak ettım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?