günaydın kızlar hayırlı cumalar
süpercim seni okadar taktir ettimki hayran kaldım hatta sana SÜPERSİN:)hakkaten çok güçlü bir insansın ve metanetli davranıyorsun bende senin gibi olsam keşke ...ben kesinlikle bebeğinin kalp atışını duyacaksın diye düşünüyorum .yanlış hatırlamıyorsam bir ara geç döllenme olduğunu söylemiştin bizlere bu yüzden diyorumki biraz geç duyulabilir..hem kanaman kahverengi akıntın falanda yok üstüne üstlük belirtilerin devam ediyorinşallah hepimizin düşündüğü gibi olur bugün güzel haberlerle gelirsin canım
red arkadaşım (nikini tam yazamadım:)) maşalahha göbüş çıkmaya başladı eee normal artık 2 buçuk aylık oldu
benim göbekte hızla büyümekteçünkü çok kilo almış durumdayım 2.800 kilo almışım bu kadarcık zamanda o gün doktordan büyük bir moral bozukluğu ile çıktım doktorum çok alıyorsun diye kızdı azcık kilonun sana ve bebeğe zaralı olduğunu unutma çok yerim bebeğe faydalı olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun dedi
kızlar inanın çok yemiyorum tamam iştahım açık ama çok fazlada kaçırmıyorum yemeği
canım benim..çok fazla zorladın demekki kendini boğazın tahriş oldu iyiceKızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan artık kan geldi hep kusmuğumdan boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi
allah yardımcın olsun güzelim..içini ferah tut, kötü şeyler düşünme..allahın izniyle duyucaksın mercimeğinin pıt pıtlarını...günaydın arkadaslar nasılsınız ?
Hepinize hayırlı cumalar o lsun inşaAllah
arkadaşlar lütfen bana dua edin. 2 saat sonra ilk kontrolüme gidicem. bebişin kalp atışlarını duyamamaktan korkuyorum. lütfen dualarınızı eksik eylemeyin
allahın takdiri güzelim...ne denirki..vardır her işte bi hayır..en güzeli metanetle karşılayabilio olman..allahtan ümit kesilmez yinede..biraz daha bekle mucize olur belki canım...bilinmez ki?:26Günaydın herkese,
doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.
pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar
Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..
kızlarrr dün gittim ve bebeğimi gördüm minicikk küçücükte kalbi var doktor bianda sesi açtı ne olduğumu bilemedim duygulandım gözlerimden süzüldü yaşlar 1 cmmiş fasulye :)))))doktor ritm gayet iyi gelişimide iyi dedi çok mutlu olduk çokkkkkkkkkkkkk :)
sağol canım allah razı olsun,ilk gebelikti.yaşımız genç daha olsun.allah ne zaman verirse.
belkı ödem vardır canım yaa hepsı kılo deıldır ne bıleyım genede duzenlı beslenmeye calıs bırde vıtamın alıyorsan o da yapar ben 4 ncu aya kadar fazla almamıstım 4 ncu ayda bana bı vıtamın verdıler o ay 4 kg aldımbana da kzıdı doktor oyel olunca vıtamını azalttık normale dondum bu seferde oyle cok vıtamın eyuklenmeyı düşünmüyorum bakalım
cnm benimmmm güçlü arkadaşımmm ne kadar olgun bi insansın sen bu durumu ne güzel ne erdemli karşılıyosun sen.
Ben inanıyorum o sesi elbet duyacaksın bekle mutlakaa...
aynı şey 1 hafta önce kkdan arkadaşımla konuştuk gelinleri hamileydi ve bebek her gittiğinde küçük çıkıyodu kalp atışı yoktu...geç döllenmeymiş ama 3-4 hafta beklediler her hafta gittiler sonunda duyuldu kalp atışı.
Ama herşey rabbimden cnm benim rabbim bu sabrının mükafatını elbet verecek
canım herşeye birde olumlu tarafından bakmamız gerekiyor çünkü.biz en azından saglıksız oldugunu baştan ögrendik.hayatta neler neler var.
benim kuzen 9 cu ayında bebişi karnında öldü.böylesi daha acı değilmi.gecen kaynımın ikiz bebeği ölü doğdu topraga verdiler.bunlar benimkinin yanında hafif kalır..
o yüzden baştan bilmiş olduk..hem eşim rüyasında gecen hafta çoçuk görmüştü demiştim ya size.çoçuk tuhaftı demişti hata çirkin demişti.kafası yuhaf sünger gibi burnu tuhaf demişti belkide o buydu.
iki gün beklicez daha fazlası banada zarar olur canım..
Günaydın herkese,
doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.
pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar
Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..
benim ilk gebeliğimde de seninle aynı sorun olmuştu ve rabbim 7 ay sonra tekrar hamile kalabilmeyi nasip eyledi. bakalım bugün de ilk kontrolümüz olacak :) dilerim bu sefer her şey yolundadır..
canım benim..çok fazla zorladın demekki kendini boğazın tahriş oldu iyicenormalde sonradan çıkmayıp azalması lazımmış ama bünyeden bünyeye göre değişio demekki..allah yardımcın olsun canım. istersen dr dan bi tavsiye al nasıl azaltılabilceği ile ilgili bulantılarının
[COLO
allahın takdiri güzelim...ne denirki..vardır her işte bi hayır..en güzeli metanetle karşılayabilio olman..allahtan ümit kesilmez yinede..biraz daha bekle mucize olur belki canım...bilinmez ki?:26kadar çok örnek varki geç döllenmeden dolayı özellikle geç duyulan..dur bakalım
beklemek banada zararmış ama canım .8 haftalık 6 haftalıkmış.büyümemiş.
canım benim diğer topikten bi arkadaşım kalp atışı duymaya gitti boş gebelik, 1 hafta bekle gel kürtaj yapalım demişler dün başka bi doktora gitmiş kalbi gümbür gümbür atıyormuş inş. seninki de öyle olur canım boş gebelik diyen dr. şikayet etti allah iyi doktorlara rast getirsin öncelikle inş. canım hayırlısı olsun rabbim yüzüne baksın bişey diyemiyorum dua ediyorum senin için((
günaydınlar hayırlı cumalar
super87 hemen topiğe bakayım senden haber varmı dedimmaalesef güzel haberler yokmuş ne desem bilemiyorum..eğerki sağlıcakla değilse ne yapsak zaten gidecek ama geriden gelişiyorsa bi umut dicem ama senide umutlandırmak istemiyorum
sağol canımm,en azındn şimdiden ögrendik.ya büyümüşken ögrensendik daha acıydı.bunada şükür:26:
süper dün benide merak ettiğini yazmışsın bu yüzden resim yükledim canım bak istersen
sevdanehri arkadaşımda var geçen sene bize gelmişlerdi eşiyle beraber
günaydınlar hayırlı cumalar
super87 hemen topiğe bakayım senden haber varmı dedimmaalesef güzel haberler yokmuş ne desem bilemiyorum..eğerki sağlıcakla değilse ne yapsak zaten gidecek ama geriden gelişiyorsa bi umut dicem ama senide umutlandırmak istemiyorum
sağol canımm,en azındn şimdiden ögrendik.ya büyümüşken ögrensendik daha acıydı.bunada şükür:26:
aynen öle canım sağlıklı değilse erkenden halletmek gerek sağlıklı evlatlar nasip eylesin rabbim hepimize
brck geçmiş olsun bende senin gibiym çok ksuyorum bu yüzden boğazlarım tahriş oldu artık
boğazların tahriş olduğundan gelmiştir kan kötü bişey değil canım
brck benimde boğazımda kan geldi gecen gün.balgamla beraber..şuan kuru öksürüğüm var.sürekli öksürüyorum
brck geçmiş olsun demekki zorlayınca kan geldi boğazını yatıştıracak bişeyler iyi gelir ama ne iyi gelir bilmiyorum :26:
canım benim ki boş gebelik değil bebek var ama atışıda yok kendine gelişmemiş ve saglıklı değilmiş..
bu hafta tam 3 doktora baktırdık.3 de aynı şeyi söyledi hatta bugün bakan.tüm doktorların şefiydi.uzmanlarında üstü..
annelik ne zormuş kızlar allah yardımcımız olsun bu yolda inşallah sağlıkla ilerleriz çok sağolun
biricik canım çok geçmiş olsun umarım bulantılara zamanında kesilir annen gibi tüm hamileliğin boyunca sürmez bende sabah bi ögürdüm o kadar zorlandımki çişimde duramadı kaçtıkusura bakmayın kızlar içim dışıma çıktı walla yoğurt yedim sonra iyi geldi kraker yemekten öldüm ben ama sabahları benimki daha fazla şuan, allah yardımcısı olsun sürekli bulantısı olan arkadaşlara
annelik ne zormuş kızlar allah yardımcımız olsun bu yolda inşallah sağlıkla ilerleriz çok sağolun
aynen öle canım sağlıklı değilse erkenden halletmek gerek sağlıklı evlatlar nasip eylesin rabbim hepimize
amin canım cümlemize..:26:
canım benim aklında soru işareti kalmamış doktorlara güveniyorsan o zaman bende öyle umut etmiştim ama hayırlısı olsun kuzum rabbim yardımcın olsun(((
sağol canım daha hangisine göriniyim ki hergün o masaya yatıp olumsuz birşey duymak psikolojik olarak iyi değil..3 doktor yeterli değilmi.tekrar sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?